Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

İphone 4s olsun, HTC olsun, Sony Ericsson olsun, Motorola Atrix olsun bunlar bilgisayarın internette yaptığı hemen her işi yapabiliyor. Fiyatları pahalı ona lafım yok ama güzel aletler.

Samsung Galaxy Wonder candır. Fiyatı 1150 liralardan 750 ye kadar düştü kampanyada suan. 1.4 Ghz işlemci hızı var ve çok zarif..

Fayda-Maliyet analizi yapacak olursak piyasadaki en kral akıllı telefondur..

Blackberry 9360 almayı planlıyorum beyler.Kullanan varsa düşüncelerini öğrenmek isterim.. Yada 900 ile Bin TL arasında önerdiğiniz cihazlar varsa onlarıda yazın beyler:)

Şu telefonlardaki en büyük eksiklik pil. Bir akıllı telefon tam performans konuşma + kullanım vs her türlü en az 5-7 gün dayanmalı. Arkasında sarj cihazıyla gezerek olmuyor.

Klavyeli telefon öneriniz? Nokia olsun plz.

Şu telefonlardaki en büyük eksiklik pil. Bir akıllı telefon tam performans konuşma + kullanım vs her türlü en az 5-7 gün dayanmalı. Arkasında sarj cihazıyla gezerek olmuyor.

Androidler icin guncelleme geldi. Normalde 1 gundu artik 4 gune kadar dayaniyor batarya. Htc icin

Blackberry 9360 almayı planlıyorum beyler.Kullanan varsa düşüncelerini öğrenmek isterim.. Yada 900 ile Bin TL arasında önerdiğiniz cihazlar varsa onlarıda yazın beyler:)

Zengin isen blackberry al. Cok gereksiz bi telefon. Telefonu sen yonetemiyorsun zaten. En ufak biseyde res atiyor kendinde,ve acilmasi 10 dakika suruyor,cok donuyor. Kitleniyor bisey yapamiyosun.

Htc Incredible S

HTc Desire HD

HTC evo 3D , oneririm bunlari

Sana da tavsiyem aşağıda ki telefonlardan biri.

Klavyeli telefon öneriniz? Nokia olsun plz.

Nokia alma arkadaşım yıl olmuş 2012.

Samsung Galaxy Y Pro B5510 veya HTC ChaCha bu telefonu al. Klavyeli, dokunmatik ekranlı+android.

Androidler icin guncelleme geldi. Normalde 1 gundu artik 4 gune kadar dayaniyor batarya. Htc icin

Öyle bir durum yok bende. Güncelleme de almadım son aylarda..

Ben uyurken telefonu da şarja takıyorum, sabah alıyorum. Her gece durum böyle..

Öyle bir durum yok bende. Güncelleme de almadım son aylarda..

Ben uyurken telefonu da şarja takıyorum, sabah alıyorum. Her gece durum böyle..

Aynen.

Bi gece takmayi unutsam öbür gün kesinlikle bitiyor sarj.

Aynen.

Bi gece takmayi unutsam öbür gün kesinlikle bitiyor sarj.

Aynen benim o kadar da değil telefonun pil büyük biraz ondan dolayı 2 günde bir sarj bitiyor ama güncelleme falanda yok yani. Xda-develepersdaki son romları baz alıp kendim düzenliyorum pil çabuk bitmesin diye ekran parlaklığını düşük tutuyorum falan ama şu 4 kat olayını ne duydum ne gördüm.

"Samsung Galaxy i9000 S" için görüşleriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt