Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

300 Dolar'a ebay den Evo 3D alsam Türkiye'de nasıl kullanırım?

300 dolar nedir la öyle? :)

Ben geçen sene bugünlerde Desire HD'yi 1500 TL'ye aldım.

Pasaporta kaydettirme sorunu olur bitek diye biliyorum. Yanlış biliyor da olabilirim.

Pasaporta kaydettirme sorunu olur bitek.

Yanlış bilmiyorsam son 2 ay içinde yurtdışından dönmüş bir pasaport bulmak gerek.Öyle bir pasaport olduktan sonra kayıt yaptırmak kolay.Asıl sorun telefonun sim kilitli olup olmadığını bilmek.Gerçi onların da aşılması kolay olabilir,ben bilmiyorum.

Pasaporta kayıt yaptırılıyor 100-150TL gibi bir rakam çıkıyor cebinden. Benim bildiğim de bu yönde.

Yanlış bilmiyorsam son 2 ay içinde yurtdışından dönmüş bir pasaport bulmak gerek.Öyle bir pasaport olduktan sonra kayıt yaptırmak kolay.Asıl sorun telefonun sim kilitli olup olmadığını bilmek.Gerçi onların da aşılması kolay olabilir,ben bilmiyorum.

Son 1 ay diye biliyorum ben ama 2 ay da olabilir. Gerçi son yıllarda bu işlem Türkiye'de gelir kapısı hâline dönmüş. 100 TL'ye Pasaport buluyorlar.

Daha da önemlisi gümrükte takılma sorunu var. Gümrüğe takılabilir.

Peki beyler HTC Desire S ile EVO 3D arasında çok büyük fark olur mu ? Yada şöyle diyeyim HTC Desire S'i mi önerirsiniz yoksa Blackberry mi ? Fiyat olarak HTC Desire S daha bir uygun EVO 3D'ye göre :)

Bu arada cidden HTC'nın sağlam cihazları varmış.

BB 9900 :ka21:

Kullanıyorum, memnunum.

Peki beyler HTC Desire S ile EVO 3D arasında çok büyük fark olur mu ? Yada şöyle diyeyim HTC Desire S'i mi önerirsiniz yoksa Blackberry mi ? Fiyat olarak HTC Desire S daha bir uygun EVO 3D'ye göre :)

Bu arada cidden HTC'nın sağlam cihazları varmış.

Desire HD'ler kaçtan gidiyor?

Desire S'in boyutu HD'den biraz daha ufak.

Mağazada Akıllı Telefon Nasıl Test Edilir?

Yeni bir akıllı telefon satın alacaksınız veya ilk akıllı telefonunuza sahip olmak üzeresiniz. Mağazadasınız ve ürünler hakkında bir fikriniz yok. Öyleyse alttaki satırları dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

Elektronik ürünlerin satıldığı mağazalarda onlarca farklı ürün teşhir ediliyor. Fakat sizin için en iyisinin hangisi olduğu konusunda kararsız olacaksınız. Bu kısa ve basit alışveriş işlemi size istedikleriniz verebilecek mi ve aldığınız ürün ihtiyaçlarınızı karşılayacak mı?

İşte size karar aşamasında yardım edebilecek birkaç ipucu. Her şeyden önce neye ihtiyacınız olduğunu ve aradığınız özelliklerin neler olduğunu belirleyin. İstediğiniz özelliklere sahip olan telefonları öğrenin ve test edin. Test ederken aşağıdaki maddelere dikkat edin.

- Görüntü Özellikleri

Çoğu telefon modeli galerisinde görüntü kalitesini yüksek göstermek için ekran çözünürlüğü ile birebir uyumlu görseller barındırır. En iyi sonucu almak için bu görsellerin yalnızca keskinliğine ve renk skalasına bakmak yerine, kontrastın siyah-beyaz dengesine ve derinliğine bakın. Cihazın kontrastı hakkında bilgi sahibi olmak için, kısa mesaj bölümüne veya bir web sayfasına girmeniz yeterli.

- Dokunmatik Ekran

Cihazın kısa mesaj bölümüne girin ve klavyeyi kullanın, hassasiyetine dikkat edin. Yazmaya devam ettiğiniz süre metindeki hata sayısı size cihazın dokunmatik ekran özellikleri hakkında bilgi verir.

- Kamera

Bir kaç fotoğraf çekin ve sonuçları inceleyin. İhtiyacınıza göre kararınızı verebilirsiniz.

- Dizayn

Cihazın dizaynı size uygun mu? Kullanırken ne kadar rahatsınız? Boyut olarak sizin için büyük mü? Taşıması kolay mı? Tüm bu sorulara olumlu cevap verdiğiniz takdirde elinizdeki cihaz size uygundur.

- Yönlendirme

Cihazı dikey ve yatay modda aynı rahatlıkta kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin. Bu modlar arasında geçiş yaparken cihazın zorluk yaşayıp yaşamadığını test edin.

- Bağlantı

Cihazın 3G bağlantısını kontrol edin. Birkaç web sayfası açın ve içeriklerin yüklenme hızını test edin. Youtube’dan yüksek kalite bir video açıp internet bağlantısını test edebilirsiniz.

- İşlemci

Daha önceden yüklenmiş birkaç uygulama çalıştırın, uygulamalar arasında ne kadar hızlı geçiş yapabildiğinize dikkat edin. Bu size işlemcinin hızı hakkında biraz fikir verebilir.

- Ses Kalitesi

Bir ses dosyasını kulaklığınız takarak dinleyin. Ses yüksekliği ve kalitesinin ihtiyaçalarınızı karşılayıp karşılamadığına karar verin.

Sosyalmedya.co sitesinden alıntıdır... Umarım işinize yarar..

HTC Evo 3D çok çok çok memnunum

Htc Incredible S

Htc Evo 3d

Htc Sensation (3 adet modeli var Xe Xl gibi)

bu ucu harika

birde bunlara ek olarak

Htc Desire Hd

Htc asmis artik.

Htc'nin birçok modelini biliyorum ama Desire Z'yi yeni gördüm. Telden nete girmeyi baya severim, klavyesi cezbetti. Önümüzdeki aylarda ciddi olarak düşünüyorum almayı. Htc Desire Z'yi bilen, kullanan, yorumu olan var mıdır ?

Htc'nin birçok modelini biliyorum ama Desire Z'yi yeni gördüm. Telden nete girmeyi baya severim, klavyesi cezbetti. Önümüzdeki aylarda ciddi olarak düşünüyorum almayı. Htc Desire Z'yi bilen, kullanan, yorumu olan var mıdır ?

Internete girmek icin klavyeye pek ihtiyac duyulmuyor aslinda.

Ekrani büyük olan telefonlarda klavyeden daha rahat yaziliyor.

Zaten Klavyesi olan telefonlar kaba ve agir oluyor.

HTC'nin tek eksiği, güncellemeler için çok uğraşıyorlar bu da diğer firmalara nazaran daha geç güncelleme çıkarmalarına neden oluyor.

HTC'nin tek eksiği, güncellemeler için çok uğraşıyorlar bu da diğer firmalara nazaran daha geç güncelleme çıkarmalarına neden oluyor.

Android 4u uyarlamaya calısıyorlar. Basarılı olurlarsa tum rakiplerden 10 adım one gececekler.

handphone-urbeats-noflash.png

Tekrar tekrar öneriyorum.

Htc Sensation XL.

Ekrani cok güzel. 12 cm ve internette cok rahat geziliyor, klavyesi falan cok rahat.

Büyük olduguna bakmayin büyük oldugu kadarda cok ince, cepte hissedilmiyor bile ince oldugu icin.

Dokunmatik telefonlarda ekranin büyük olmasi bence önemli, internette falan rahat gezebilmek icin.

Samsung Note asiri büyük oldugu icin, en ideali bu bence.

ICS'i Temmuz gibi falan alacak diyorlar Desire HD'ler.

ICS güncellemesi alan var mı? Nasıl bir şey?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt