Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Bende 4 ay önce one x aldım.İnanılmaz bir telefon gerek görünüşü gerek hızıyla piyasanın tartışmasız en iyisi.Şuan yeni güncelleme geldi bilenler bilir quandrant testinde 6100 puan vuruyorum.

yarın S2 alıyorum umarım doğru tercih yapmışımdır :D

harika telefon

arkadas ne ekran yapmislar bu telefona elimden 7-8 kere dustu ekranda cizik yok arkadas

elime aliyorum vida felan gibi seyleri cak cak bir sey yok ;)

sakar biri olduğumu göz önünde bulundurursam bu iyi bir şey benim için o telefon bir çok kez yerle bir olacaktır :D

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

^ aslinda biraz daha bekleyebilirsin. İphone 5in cikmasi muhakkak fiyatini dusurecektir. Ancak s2 dogru tercih :)

samsungdan sasma derim.

bir sene ye yakin s2 kullaniyorum.hic bir sikayetim yok benim.

en cok kullandigimyonu ise tabiki internet iliskili.

samsungdan sasma derim.

bir sene ye yakin s2 kullaniyorum.hic bir sikayetim yok benim.

en cok kullandigimyonu ise tabiki internet iliskili.

Aynen SAmsung"dan şaşmayın derim.. Bende S2 aldım geçen hafta acaba sormak istiyorum.. Koruyucu bant alsam mı ? eğer sevmediğimde çıkarttığımda iz bırakıyor mu ? kılıf mevcuttur.

Aynen SAmsung"dan şaşmayın derim.. Bende S2 aldım geçen hafta acaba sormak istiyorum.. Koruyucu bant alsam mı ? eğer sevmediğimde çıkarttığımda iz bırakıyor mu ? kılıf mevcuttur.

iz felan birakmaz

bir kac ay bende koruyucu bantla kullandim. sonra baktim ekran cizik felan yemiyor.bir dahada kullanmadim.

iz felan birakmaz

bir kac ay bende koruyucu bantla kullandim. sonra baktim ekran cizik felan yemiyor.bir dahada kullanmadim.

Hocam nasıl bir bant bu .. Sadece ekranı koruyan saydam bi bant sanırım.. Yoksa tüm telefonumu çevreliyor önlü arkalı ?

benim soracağım soru ile ilgili konu bulamadım, yeni konu açmak istemedim en uygun yerde burası gibi geldi.

samsung s3'e kap almak istiyorum ama nasıl bir kap alacağıma tam karar vermedim. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? benim için esas önemli olan telefonu koruması. samsung'un orijinal kabı flip cover şık ama koruma yönünden normal telefondan farksız deniyor. onun haricinde silikon kaplar daha koruyucu oluyormuş. sizlerde öneride bulunursanız sevinirim.

benim soracağım soru ile ilgili konu bulamadım, yeni konu açmak istemedim en uygun yerde burası gibi geldi.

samsung s3'e kap almak istiyorum ama nasıl bir kap alacağıma tam karar vermedim. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? benim için esas önemli olan telefonu koruması. samsung'un orijinal kabı flip cover şık ama koruma yönünden normal telefondan farksız deniyor. onun haricinde silikon kaplar daha koruyucu oluyormuş. sizlerde öneride bulunursanız sevinirim.

Turkcell'de kapaklı kaplar var.Abim kullanıyor.Tavsiye ederim.

Sv: Cep Telefonu Önerileriniz

Flip cover müthiş icat.

Arka kapı değiştiriyorsun coverli kapa :)

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

1-2 güne blackberry 9300 alcam kullanan varmı?

Flip cover müthiş icat.

Arka kapı değiştiriyorsun coverli kapa :)

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Bende mıknatıslı olanı var, yani kapak kilitli, ayrıca kılıfın ön tataftaki hoparlör kısmı açık yani kılıf kapalıyken konuşmaya devam ediyorum. Tüm s3 kullananlara tavsiye ederim. Bunun üzerine kılıf tanımam.:)

Telefon alacak olanlar içinse önerim galsxy S3 :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Htc ile CyanogenMod rom :yenieek:

Her şey olsun,çok da pahalı olmasın diyorsan Nokia E72.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt