Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Orda da şuan 730, 10 lira fark var teknosa'yla :o

İndirim zamanları cok oluyor orada interneten değil şubelerine bak Bimeks , Electro World , Vatan Computer bu tarz yerlere bak ancak Teknosaya hic bakma . İlla internetten alacam dersem istanbulbilisim.com da az çok uygundur

İndirim zamanları cok oluyor orada interneten değil şubelerine bak Bimeks , Electro World , Vatan Computer bu tarz yerlere bak ancak Teknosaya hic bakma . İlla internetten alacam dersem istanbulbilisim.com da az çok uygundur

Yok zaten internetten almayı düşünmem de fiyatına bakmak için internetten bakıyorum ama denk geldikçe şubelerinde de fiyat kontrolü yapıyım en iyisi :yenieek:

Belli olmaz ki arkadaş bi bakarsın teknosa indirim yapar oradan alır.Teknosa'ya bakma nasıl bir mantık çözemedim.

:o

Yok zaten internetten almayı düşünmem de fiyatına bakmak için internetten bakıyorum ama denk geldikçe şubelerinde de fiyat kontrolü yapıyım en iyisi :yenieek:

Aynen şubeyle oralar arasında ciddi farklar oluyor ben dün bimekste idim 680 di Wonder sen 730 diyorsun 50 Tllik fark var :D

AW: Cep Telefonu Önerileriniz

Ocak sonunda fiyatlar düşer.

Tr'de nasil olur bilmiyorum ama Almanyada senelerdir böyle.

Acelesi olmayan beklesin derim.

Send from my HTC OneX using Tapatalk 2

Cevap: AW: Cep Telefonu Önerileriniz

Ocak sonunda fiyatlar düşer.

Tr'de nasil olur bilmiyorum ama Almanyada senelerdir böyle.

Acelesi olmayan beklesin derim.

Ben pek takip etmedim şimdiye kadar fiyatları ama sorduklarım da öyle diyo. O yüzden 3 ay falan daha beklerim yani.

Sony Xperia Go'dan çok etkilendim,özellikleri çok üst düzey olmasa da bence ortalama üstü ve her darbeye dayanıklı,su geçirmeyen bir telefon,incelemelerini izlemenizi öneririm.900 lira civarı fiyatı var.

blackberry-torch-9800-driver-3.jpg

AW: Cep Telefonu Önerileriniz

Ben pek takip etmedim şimdiye kadar fiyatları ama sorduklarım da öyle diyo. O yüzden 3 ay falan daha beklerim yani.

Ben bu işi yapiyorum.

Istatiklede uğraşiyorum.

Ne sattiliyor kaça satiliyor hafta hafta istatikleri var.

Mesela geçen sene 21 Ocakta IPhone 4s 120 Euro birden düştü.

Cevap: AW: Cep Telefonu Önerileriniz

Ben bu işi yapiyorum.

Istatiklede uğraşiyorum.

Ne sattiliyor kaça satiliyor hafta hafta istatikleri var.

Mesela geçen sene 21 Ocakta IPhone 4s 120 Euro birden düştü.

Fatih istatistiklerle uğraşıyorum diyince hemen sormak istedim

KAfamda samsung s3 almak var.

İlk olarak 4s mi samsung 3s mi almamı önerirsin

ikinci olarakda Şuan internet hariç teknoloji mağazalarında samsung s3 için en düşük fiyat vatanda 1599

Fiyat iyimidir yoksa beklememimi taviye edersin

Teknosa 2-3 ay önce 670'e düşürmüştü. Kim indirim yaparsa ordan alırım :D

Kesinlikle pişman olmazsın.. Bende kullanıyorum. İyike bu telefonu almışım diyorum. Çok hızlı telefon.. Ne arasan var :) Sesi biraz az çıkıyo gibi ama.. Onuda eksi yönü olarak belirteyim. Sen yine alacağın zaman bakarsın. Belkide bana öyle geliyodur. Yılardır nokia kulandığımdan :ayatollah:

Ben de galaxy s3 miniyi bekliyorum.Fiyatı umarım uygun olur hemen kaparım:yenieek:

Yıl olmuş 2012 hala 10 sene önce ki markayı önerenler var. :D

İPhone net.istanbul a gelirken,İzmit deki ölüm gibi Bayram trafiğine bu sekilde katlanabiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt