Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasaporta işletme meselesini soruyorsan şöyle.

Her telefonun IMEI numarası var ya, bunlar bulundukları ülkeye kayıtlı. Bu yüzden sen İskoçya'dan telefon getirsen (aynı şey iPad için de geçerli 3G kullanacaksan) gerekli işlemleri yapmazsan 2-3 haftaya kullanıma kapanır telefonun. Sadece acil numaraları arayabilirsin. IMEI numarasının Türkiye'de kayıtlı olması gerekiyor, pasaporta işletme meselesi de bu zaten.

Pasaportuna işletmen gerek yani telefonu. TİM'lerden birine gidip "yurt dışından telefon getirdim, pasaporta işleteceğim" diyosun, 10-15 dakkalık bi iş bi de 30 lira civarı bi ücreti var. Şartlar da şunlar. Telefonu pasaportuna işleten şahıs en fazla 2 ay önce yurt dışından gelmiş olması gerekiyor ve her sene yalnızca 1 cihaz işlettirebiliyorsun pasaportuna.

Yani İskoçya'dan geldin Türkiye'ye, 5 ay geçti telefonunu pasaporta işletmek yeni aklına geldi... İşletemezsin çünkü 2 ayı geçti sen geleli. Veya İskoçya'dan geldin Ocak ayında, bi telefon işlettin pasaportuna sonra bi de Haziran'da geldin elinde başka telefonla. Onu işletemezsin çünkü arada 1 sene olması gerek en az.

Yav yok kargo ile telefon göndermezsiniz dediler.Pasaport olayı kolay.

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

iphonedan sonra eşşege bindirmiyecek fiyat olarak uçmayacak tel önerisi var mı renktaşlar

bilmem 1.7 diyelim

motoluxe al kalan parayla da baska yerde kullan bi telefona 1.7 verilmez

aklımda dedigin alternatif arıyom.

evet fazla haklısın daha aza indirdim bütçem an itibari ile 1.4

thanx a lot arkadaşlarım

Arkadaslar netten baktıgımda söyle seyler görüyorum yurt dısı kayıtlı yurt ici kayıtlı pasaport kayıtlı diye nedir bunlar hangisi en güvenilir olanı

Lg Nexus 4 ü bekleyin.

Ben bekliyorum valla

3 senedir nokia xpress music 5800 var bende telefonu fazla kullanmıyorum kullanıyor olsam sağlam birşey alırımda gerek yok

Kardesime ocak ayında note 2 alcazda benim telefonla cok işim olmuyor ama iş göremez hala geldi artık bendekide bi türlü karar veremedim htc one x plus cıkacakmıs lg nexus var htc'nin full hd ekran droid dna cıkıcakmıs s4 cıkar diyorlar 2013 bitmeden beklesemmi acaba bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt