Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Farklı olmak isteyenlere :)

20121130T011917.jpg

Nexus 4 :yenieek:

Sorularınız varsa cevaplayabilirim :b5:

valla S3 aldim ekrani ve arka kapagi cok erken cizildi.sinirlendim kotuledim.arka kapaki cok ucuiza degistire bildim.amma cihazda hicmi takilma isinma olmazmi? yok arkadas akiyor akiyor.

1)Sesin az olduğu söyleniyor var mı öyle bir sorun gerçekten?

2)Birde forumlarda normalden fazla ısınmasından dert yanıyorlardı.

3)internet performansı nasıl?

1)Ses gayet yeterli. Haparlörü gayet tatmin edici. Kulaklık olarak Creative Ep-630 sahibiyim. Memnunum:yenieek:

2)Isınma konusunda arka tarafı cam olduğu için ısıyı daha fazla iletiyor. Kendi segmentindeki ( Galaxy S3, Xperia Z vb.) telefonlardan sadece 3-4 derece daha fazla ısınıyor. Camın iletkenliği ise ısıyı fazla dışa vurmasına sebep oluyor. Fakat güncellemeyle çözülebilecek bir problem. Yani buna ısınma problemi diyemeyiz.

3)İnternet performansı gayet yeterli. Hiç bir takılma,donma vs yok.

valla S3 aldim ekrani ve arka kapagi cok erken cizildi.sinirlendim kotuledim.arka kapaki cok ucuiza degistire bildim.amma cihazda hicmi takilma isinma olmazmi? yok arkadas akiyor akiyor.

Benim gibi aldığın gün ekrana koruyucu yapıştırsaydın ve kılıf kullansaydın çizilmezdi. Ayrıca çizilmez ekran bu kasti bişey yapıp sen çizmedikten sonra çizilmez hayatta. Nasıl başardın Şahin çizmeyi

Sony Ericsson Xperia S önerir misiniz ? Kullanan var mı ? Yorumlarınızı alayım ?

AW: Cep Telefonu Önerileriniz

HTC bu aralar tam gaz ilerliyor.

Htc Windows Phone 8x'den sonra Android kullanıcısı için Htc One sürdüler piyasaya.

Benchmark testinde 12000 leri gören bu telefon bütün ezberleri bozacak.

Samsung bu telefona karşılık verebilecekmi çok merak ediyorum.

Almanyada fiyatı 650 Euro civarında.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Yok mu beyler hiç kullanan? İyi ya da kötü diyecek birisi?

9780 kullanıyorum,sen de söylemişsin zaten aramanı yaparsın arada internete işin düştüğünde de iyi kötü işini görür onun dışında uygulama seçeneği ve internetle ilgili pek bir şey bekleme.

Zaten şu bis olayı çok kafamı karıştırdı. Sadece bis kullansam birçok siteyi kullanamayacağım, sadece internet paketi kullansam bis özelliklerini kullanamayacağım, bis + internet paketi bir arada kullansam çok sorun çıkarıyormuş, hata veriryormuş vs. Ben de hiç uğraşmadım blackberry ile, gittim s3 mini aldım bugün, bakalım nasıl çıkacak telefon.

Atrix alsam mı, almasam mı kararsız kaldım.

4.0'' ekran, 1GB RAM ve çift çekirdekli başka telefon yok o fiyata. Ama Android 4.0 ve 4.1 güncellemelerini almıyor, bu çok sıkıntı olur mu o kafama takılıyor.

Galaxy S2'ye 4.1.2 jelly bean güncellemesi nasıl yükleyeblirim :confused: Kies'den yüklediğim son güncelleme 4.0.4

Birde o güncelleme S2'i kapsıyormu.

S2 için JB güncellemesi yayınlandı.

Kiesle bağlantı kurduğunda güncelleme uyarısı vermiyormu hocam ?

Verdi. Yeni bir güncellemenin mevcut olduğunu söyledi kurdum 4.0.4 oldu.. Sanırım Galaxy S2 için en yeni versiyon bu. Jelly Bean'ı da Odin3.04 diye bir program varmış sanırım ancak onunla kurabiliyormuşuz..

Verdi. Yeni bir güncellemenin mevcut olduğunu söyledi kurdum 4.0.4 oldu.. Sanırım Galaxy S2 için en yeni versiyon bu. Jelly Bean'ı da Odin3.04 diye bir program varmış sanırım ancak onunla kurabiliyormuşuz..

Kiesede gelmesi lazım. Odin ile güncellersen oluşabilecek herhangi bir sorunda samsung sorumluluk kabul etmiyor. bir de odinle güncellemen için 4.1.2'i netten indirmen lazım. sonra programla kuracaksın. odin ile nasıl kuracaksın tam bilmiyorum fakat link verebilirim güncellemeyi indirmen için.

Kiesede gelmesi lazım. Odin ile güncellersen oluşabilecek herhangi bir sorunda samsung sorumluluk kabul etmiyor. bir de odinle güncellemen için 4.1.2'i netten indirmen lazım. sonra programla kuracaksın. odin ile nasıl kuracaksın tam bilmiyorum fakat link verebilirim güncellemeyi indirmen için.

şu ise N7000XXLSZ_N7000OXALSZ_DBT.zip ben indirdim onu. Türkiye için henüz yayınlanmamış diye okuyorum her yerde. Ben beklerim sorun yok. Hiç Odin'e flan bulaşmayayım. :)

Şöyle bir yazı gördüm 8 Şubatta yazılmış

Daha önce Android 4.1.2‘nin sızıntı sürümleri ile bir çok rom geliştirilmiş fakat bu romlarda genelde batarya ve ekran kiliti sorunları ile karşılaşılıyordu. Stock 4.1.2 Android sürümü ile sorunsuz Jelly Bean deneyimi yaşamaya başladık. Android 4.1.2 Jelly Bean‘in Türkiye sürümü ne yazık ki daha çıkmadı. İnternette yer alan İspanya sürümünü indirip, telefonunuza kurabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt