Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

şu ise N7000XXLSZ_N7000OXALSZ_DBT.zip ben indirdim onu. Türkiye için henüz yayınlanmamış diye okuyorum her yerde. Ben beklerim sorun yok. Hiç Odin'e flan bulaşmayayım. :)

Şöyle bir yazı gördüm 8 Şubatta yazılmış

Daha önce Android 4.1.2‘nin sızıntı sürümleri ile bir çok rom geliştirilmiş fakat bu romlarda genelde batarya ve ekran kiliti sorunları ile karşılaşılıyordu. Stock 4.1.2 Android sürümü ile sorunsuz Jelly Bean deneyimi yaşamaya başladık. Android 4.1.2 Jelly Bean‘in Türkiye sürümü ne yazık ki daha çıkmadı. İnternette yer alan İspanya sürümünü indirip, telefonunuza kurabilirsiniz.

Bende az önce baktım en son ispanyaya verilmiş diyorlar. Bencede çıkmasını bekle. Boşver odini. Kies candır :lol:

Benim Galaxy Ace'in kulaklığı bozuldu.Gidip aynısnı almak istemiyorum.Çok kullanışlı birşey değildi çünkü.

Var mı önerebileceğiniz birşeyler? Net üzerinden satın alacağım.

Oppo Find 5.

Türkiye'de satışa ne zaman sunulur bilmiyorum ama canavar diyorlar. DH'da tanıtımını yapmış.

S3 mini almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? :Z9:

Önerirmisiniz ? +/- yönleri nelerdir ?

samsung galaxy note 2 sordum şişliden bir mağazadan 1200 tl dediler yurtdışıymış kapanmama garantisi verdi problemli çıkarmı anlayan varmı ?

Xperia z gelmiş 1745 liraya buldum htc one gelmemiş onu bekliyorum burda telefoncu arkadaslarda vardı arastırdım nette özellik babında cok ekstra bi farklılıkları yok ama htc ye güvenemiyorum amiral gemisi diyorlar o telefon icin ama kafamda soru işareti var eger 1800 limitini gecerse zaten almıcam ama gecmezse siz hangisini alırdınız xperia z mi htc one(m7) mi?

annem umreden 5 getirdi valla androide göre baya iyi geldi bana daha önce samsung kullanıyordum

Xperia z gelmiş 1745 liraya buldum htc one gelmemiş onu bekliyorum burda telefoncu arkadaslarda vardı arastırdım nette özellik babında cok ekstra bi farklılıkları yok ama htc ye güvenemiyorum amiral gemisi diyorlar o telefon icin ama kafamda soru işareti var eger 1800 limitini gecerse zaten almıcam ama gecmezse siz hangisini alırdınız xperia z mi htc one(m7) mi?

S4'ü de bekle, ona göre karar ver. Z alıp S4 çıktıktan sonra pişmanlık yaşama.

annem umreden 5 getirdi valla androide göre baya iyi geldi bana daha önce samsung kullanıyordum

İos, Android'den kat kat iyi ve güvenli diye boşuna yırtınmıyor çoğunluk. :)

s4 almayı düşünmüyorum hic cezbetmedi beni hem özellik hem tip olarak

En Ucuz Samsung N7100 Galaxy Note 2 Cep Telefonu : Cep Telefonu : : www.sanalreyonum.com şurdan havale ile alırsam paramın arak olma ihtimali varmıdır bilmediğimden soruyorum?

Ben yaklaşık 2ay once o siteden S3 aldim telefon 4-5 gunde elime gecti ama musteri hizmetlerini ararsin acmazlar yada hep mesguldur. Sadece mail atiyorsun ona cevap veriyorlar. Ben siparis verdikten sonra int. Bir arastirma yaptim yorumlar fenaydi. Gelene kadar kesin parayi kaptırdım dusuncedi vardi ama sapasaglam geldi.

Ama bu siteyi tavsiye etmem. Orjinal garanti onemli degil dersen istanbul bilisime bir bak istersen.

Ben yaklaşık 2ay once o siteden S3 aldim telefon 4-5 gunde elime gecti ama musteri hizmetlerini ararsin acmazlar yada hep mesguldur. Sadece mail atiyorsun ona cevap veriyorlar. Ben siparis verdikten sonra int. Bir arastirma yaptim yorumlar fenaydi. Gelene kadar kesin parayi kaptırdım dusuncedi vardi ama sapasaglam geldi.

Ama bu siteyi tavsiye etmem. Orjinal garanti onemli degil dersen istanbul bilisime bir bak istersen.
istanbul bilişimden aldım telefon gerçekten harika bir biraz büyük geliyor ama alışmak önemli tavsiye ederim

Dostlar,Yardım

Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Fakat piyasadan biraz uzak kaldım.

Elimde 4 model var.Anlayan arkadaşlar fikirlerini beyan ederlerse çok sevinirim.

İphone 5 : Hepsi buradada 1899 TL.Fiyatı gereğinden fazla uygun.

Sony Xpreia Z C 6603 : Fena bir cihaza benzemiyor.

Nokia Lumia 920 : diye birşey var,bilemiyorum.

Bir de Blacberry Z 10 : hiç Blackberry kullanmadım.Ama kıyaslamada 5 yıldız çıkıyor bu cihaz.

Bugüne kadar hep İphone kullandım.Çok da memnun kaldım.Ama artık sıkıcı olmaya başladı.Bi model bir görüntü değişikliği şart.

Samsung alamıyorum,çünkü hatuna yeni Galaxy S 3 aldım.ondaki telefon bende de olmasın.

Modeller üstte.

Fiyat önemli değil.Özellikleri hızı falan,ayrıntısından anlayan arkadaşlar bi yol gösterip model önerirlerse sevinirim.

Kullandığınız ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir model varsa da ona da bakarız tabiki.

Cevap: Dostlar,Yardım

Iphone'den sikilmak kolay pek fazle yapabilcegin birsey yok iphonde, sen en iyisi Android dunyasina gec yapabilecegin okadar cok sey varki simdi buraya android ile ios kiyaslamasina girmem yazdign telefon modelleri iyi ama sana tavsiyem htc One alman , aslinda Galaxy NOTE 2 diyecektim ama haniminiza samsung aldigniz icin :D

HTC One Overview - HTC Smartphones

xperia önde android sevmiyorsan lumia da fena seçenek değil

Yazdigin telefonlarin hepsi less.. İphone dahil.. Bende var 5.. Sadece kilifi degismis bi iphone ve biraz daha hizli..

bence Samsung s4 al.. 1 ay icinde cikacak..

not: Rüyandami gördün?

Htc One ve Xperia önde galiba.

Rüyamda görmedim hacı,alacaktım,baktım geceye kadar çözemedim.Size soram dedim

HTC One iyidir :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt