Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

htc one x çabuk ısınıyor ve hemen şarj yio

Carsi bu karisiklita Inönüyü yikti yikti,yikmadi bidaha tayyib bunlara uzaktan baktirmaz.:))

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

S3 var bende fakat yazılımı ve donanımı berbat ötesi.

Son güncelleme ile birlikte (4.1.2) telefonda aşırı donmalar başladı. Telefon tamamen kilitleniyor. Format attım işe yaramadı az araştırdım sorun yazılımdan kaynaklı imiş. Servis de bu cevabı vermiş nette okuduğum kadarı ile. Belki bu sorun bir güncelleme ile halledilebilir bilemiyorum.

Diğer alternatifleri deneyin bence s3 almak isteyenler.

AW: Cep Telefonu Önerileriniz

htc one x çabuk ısınıyor ve hemen şarj yio

Isınsın elini yakmıyorya, şarj konusunda android assistant önerebilirim.

Benim şarj bir gün dayanıyor.

Bir senelik telefon için gayet normal.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

2 sorum var beyler

1) sizce s2 mi yoksa s3 mini mi ?

2) büyük kuzenim telefon için 500 lira ayırdı aklında şu an lg opt. l5 var , sizce iyi midir ?

S4 almayın.2 hafta önce aldım.Acayip adi bir malzeme kullanılmış...Ekranda problem var ve 450 tl masraf çıkardılar.Büyük olasılıkla yasal yollara başvurucam...

Telefonu düşürürseniz ekranı kırılır sonra da 450 liraya değiştirmek zorunda kalırsınız :yenieek:

Bir de S3'de donmalar var diyen arkadaş ben Eylül ayından beri S3 kullanıyorum herhangi bir donma ve kasma yok. Şuan performansı Iphone 5'den daha yüksek zaten :yenieek:

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Bir de S3'de donmalar var diyen arkadaş ben Eylül ayından beri S3 kullanıyorum herhangi bir donma ve kasma yok. Şuan performansı Iphone 5'den daha yüksek zaten :yenieek:

Valla renktaş çoğu kişide bu sorun var bende de ortaya çıktı. 4.2.2 güncellemesini kiesten bekliyorum, inşallah bu güncelleme bir çok arkadaşa çözüm olur.

1000 lira bütçem var ve s3 almayı düşünüyorum.Bu paraya başka bi telefon alabilir miyim daha iyi olabilecek?Son kez bi sorayım dedim kafada soru işareti kalmasın.:o

1000 lira bütçem var ve s3 almayı düşünüyorum.Bu paraya başka bi telefon alabilir miyim daha iyi olabilecek?Son kez bi sorayım dedim kafada soru işareti kalmasın.:o

s3 isabetli seçim olacaktır.

Sony Xperia L veya İphone 4 alınır 100-150TL'de cepte kalır. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt