Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Herkes hayatında 1 kere de olsa apple kullanmalı. Bugün Teknosa'da gördüğüm iMac hala gözümün önünde :(

Telefonlar aypon ve diğerleri diye 31'e ayrılır beyler. Yinede seçim sizin tabi rehberim 92 saatte açılsın falan diyorsanız samsung'dan şaşmayın.

Ha evet 1000 TL'ye iPhone 4 de alınır ki s3 den daha mantıklı olabilir. iOs 7 de yoldayken.

Bu olayi yapmak zorundaydi Apple cunku muthis deger kaybetti..

İphone 3gs den itibaren hiç öyle ahım şahım bi değişikliği olmadi..

Bunu bile fazla beğenmedim.. Mönüyü değistirmişler bunu insanlar 1 senedir Jailbreak yapip değişik menü ile değişik kullanma özelliklerine sahip oluyorlar..

Apple bunu sadece yasal yapmiş olacak..

Apple Samsungda olmayan bişey ile gelmeli..

İphone 3gs den itibaren hiç öyle ahım şahım bi değişikliği olmadi..

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Samsung ne yaptı ekran büyütmekten başka? İphone'nin o değişmiyor dediğin teması 50 sene daha kullanılsa kimse sıkılmaz.

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Samsung ne yaptı ekran büyütmekten başka? İphone'nin o değişmiyor dediğin teması 50 sene daha kullanılsa kimse sıkılmaz.

Sayko 3 senedir sömürüyorlar ama gidip aliyorum bi yenisini cünkü telefon yok..

Samsungu alabilirdim ama onun dişi oyuncak gibi oldugu icin tercihim degil..

İphone 3 ten beri kullanirim suanda 5 var.. Sadece yeni sürümü ağirlaştiriyor apple ve elindeki telefon yavaş çalişmaya başliyor ve ardindan yenisini alma ihtiyaci duyup vay be İphone 4 nekadar hizliymiş diyorsun.. Yada 4 ten 5 e gecince vs..

Samsung son 1-1.5 senedir İphone'dan daha yenilikci software bakimindan.. İphone 4s ten 5e gectim.. Kamera haric bi degisikligi yok.. Sömürülüyoruz.. Bile bile

S3 şimdiye kadar en uzun süre bende kalan cihaz oldu. Çok memnunum. En ufak bir donma ile karşılaşmadım. Sadece 4.1.2 güncellemesinden sonra ufak bir kaç sorun oldu onları da hallettim çok şükür. Cihaz akıyor resmen. İphone de güzel telefon. Fakat son çıkardıkları iphone 5'in piyasası ne hikmetse erken düştü. 3000 Liradan türkiyeye giriş yaptı diye hatırlıyorum. şimdi 1850 liraya bulmak mümkün. Kullanan bir kaç arkadaş var, telefon soyuluyormuş öyle diyorlar.

Sömürülüyoruz diyip, 2 senede 30 tane telefon değiştirmen büyük çelişki. İphone 4 alıyorsan kullan 3-5 sene, 5-6 ayda bir telefon değiştirip sonra sömürülüyoruz dersen ''hahahahahahaha'' efektiyle gülerim sadece.

Sömürülüyoruz diyip, 2 senede 30 tane telefon değiştirmen büyük çelişki. İphone 4 alıyorsan kullan 3-5 sene, 5-6 ayda bir telefon değiştirip sonra sömürülüyoruz dersen ''hahahahahahaha'' efektiyle gülerim sadece.

Kanka 5-6 ay ne alaka yapmaa..

Burda faturali aliyoruz..

İphone 3 2 senelik almistim verip ustune az miktar koyup 1 yillik 4 aldim..

Ardindan benim kiz kardesle degistim 4 u - 4s ile ozel durum simdi anlatmayim uzun surer..

Sonra 4s i 5 ciktiginda 350 euroya satip.. 5 i aldim faturali 2 sene.. Yani 2 sene kullaniyorum... Bu telefonlar 5-6 sene kullananam ben cunku inanilmaz yavasliyor surumleri bilerek bi eski versiyona ağir yapiyorlarki millet yenisini alsin diye.. Kullanan bilir..

S3 şimdiye kadar en uzun süre bende kalan cihaz oldu. Çok memnunum. En ufak bir donma ile karşılaşmadım. Sadece 4.1.2 güncellemesinden sonra ufak bir kaç sorun oldu onları da hallettim çok şükür. Cihaz akıyor resmen. İphone de güzel telefon. Fakat son çıkardıkları iphone 5'in piyasası ne hikmetse erken düştü. 3000 Liradan türkiyeye giriş yaptı diye hatırlıyorum. şimdi 1850 liraya bulmak mümkün. Kullanan bir kaç arkadaş var, telefon soyuluyormuş öyle diyorlar.

Beyazlar soyuluyor doğru.. Hanimda var s3 oda memnun..

i phone 5 siyah aldim bakalim 1100 kusur tl ye geldi usa dan. istanbulda su an kuzen ne zaman getirirse elimde olacak. kayit vs yapacakmis sonra yollar heralde.

telefonun soyulma mevzusu ise dikkatli kullanmak gerekiyor. saglam kilifli kullanilmali cabuk cizilebilir aliminyum arkasi

Soyulmaktan kastım renk atıyor kanka. Siyahlarda da varmış. Cihazı kötülemek değil niyetim. Gördüğümü söylüyorum sadece.

Evet dogru kenarlari atiyor ama kılıf kullandiğım icin problem olmuyor..

Ayrica renk atti diye Apple Store'a goturdunmu (burda Amsterdamda) yenisini veriyorlar direk..

i phone 5 siyah aldim bakalim 1100 kusur tl ye geldi usa dan. istanbulda su an kuzen ne zaman getirirse elimde olacak. kayit vs yapacakmis sonra yollar heralde.

telefonun soyulma mevzusu ise dikkatli kullanmak gerekiyor. kilifli vs. cabuk cizilebilir aliminyum arkasi

Turkiye standartlarina muthis fiyat.. Gule gule kullan

700 dolar Arda Iphone Amerika'da. 1100 liraya nasıl getirmiş :confused:

Ya iOS 7'nin videoya baktım da zaten son derece kullanışlı olan arayüzü daha da kullanışlı hale getirmişler.

Ben çok beğendim ve sabırsızlanıyorum açıkçası. :D

650$ ABD'de, o da 1100TL civarı bir rakama denk geliyor işte.

699 $ Emre.

[h=2]700 ABD Doları = 1 314,81078 Türk Lirası[/h]

Bir de 115 TL pasaport kaydı 1430 TL ye denk geliyor yaklaşık.

İddialaşmadan önce git resmi fiyatlara bak, popodan atma, 649$, istiyorsan bir telefonuna iddiaya girelim? :D

Sayko hakli www.apple.com a baktim 649 dolar..

1214 TL ediyor suandaki kur ile..

115 pasaport kaydi ile.. 1330 TL gibi bi ucret..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt