Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

650 dolar esas fiyatiydi. ama indirimli aldi galiba. pasaport kayit dahil 1200 tl civari bir fiyata felan geliyor sanirim. daha hesaplasmadik :)

iphone'daki dokunmatik ekran hassasiyeti ve kalitesi samsungda yok... Haberiniz ola...

hassasiyetle kafayı yemediyseniz sıqıntı yok.

yalnız iphone 4 ile samsung arasında donanım olarak baya bi fark var.iosun üstünlüğüne lafım yok ama 4"e de o kadar para vermek istemem:confused:

İphone 4 kampanyalar ile birlikte, takip edersen 850-899TL aralığında alırsın ve o fiyata alınacak en iyi telefonlardan birisi. Ama şu an sanırım 850TL civarına alınacak en iyi android cihaz Sony L, ben Samsung sevmiyorum, kasa kalitesi ve o basit tipi bana hitap etmiyor, S3 güzel cihazdır özellik olarak lafım yok, çok düşünmenede gerek yok. S3 üzmez seni.

Sony L iyidir, fiyat/performans olarak en iyi telefonlardan biri. Donanımı fena degil, kamera ve estetigin üstadı da zaten Sony.

Ha bir samsung, iphone gibi oyun keyfi vermez ama diger özelliklerinden hicbirinde de üzmez.

İphone 4 kampanyalar ile birlikte, takip edersen 850-899TL aralığında alırsın ve o fiyata alınacak en iyi telefonlardan birisi. Ama şu an sanırım 850TL civarına alınacak en iyi android cihaz Sony L, ben Samsung sevmiyorum, kasa kalitesi ve o basit tipi bana hitap etmiyor, S3 güzel cihazdır özellik olarak lafım yok, çok düşünmenede gerek yok. S3 üzmez seni.

4S"in piyasası ne kadar?muhtemelen beni aşar,meraktan soruyorum

4S"in piyasası ne kadar?muhtemelen beni aşar,meraktan soruyorum

4S haddinden fazla pahalı, kampanya fln bile bulsan 1500TL'den aşağı yok, tutulan ve iyi bir telefon olduğu için özellikle fiyatını düşürmüyorlar. Amerika'da 549$ fiyatı, burada dolar olarak 860$ gibi bir rakama denk geliyor. Amerika'da 849$'a 64GB İphone 5 alınıyor düşün yani.

4S haddinden fazla pahalı, kampanya fln bile bulsan 1500TL'den aşağı yok, tutulan ve iyi bir telefon olduğu için özellikle fiyatını düşürmüyorlar. Amerika'da 549$ fiyatı, burada dolar olarak 860$ gibi bir rakama denk geliyor. Amerika'da 849$'a 64GB İphone 5 alınıyor düşün yani.

Türkiye"de pahalı olmayan şey mi kaldı,neyse eyvallah:yenieek:

AW: Cep Telefonu Önerileriniz

Türkiye"de pahalı olmayan şey mi kaldı,neyse eyvallah:yenieek:

Sıkma canını avrupada o dolar fiyatı direk euroya dönüyor.

Mesel İphone 5 16 gb 679 euro.

Burda Bim bile yok :banghead::banghead::banghead:

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Ebay'den 0 Iphone 5'i her sey dahil $ 550-650 arasi bulabilirsin.

Samsung 5360 hakkında bilgisi olan var mı? Piyasası 350-400 arası.

Merhaba arkadaşlar. Samsung s4 almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bir site var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt