Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nexus 4..

LG E960 NEXUS 4 BEYAZ AKILLI TELEFON - Akıllı Telefonlar - kliksa.com

burdan aldım kullanıyorum çok memnunum. 1049 tl ye daha iyisi varsa söyleyin bende satıp alıcam

Siz kullanıcısı olduğunuz için merak ettiklerimi sorabilirim o zaman.

Mesela her siteyi sorunsuzca aktif şekilde kulladırıyor mu onu merak ediyorum. Çeşitli canlı yayın paylaşımı yapılan ustream vb yerler, dizimag falan filan gibi yerler. Flash oyun siteleri falan. Her yeri PC gibi kullandırıyor mu?

Bunları aslında telefonda çok kullanacağımdan da değil de. Hani birşeyi kullanma şansınız olur da kullanmazsınız ama yapma şansınız olduğunu bilirsiniz onun gibi bir istek benimkisi. :)

Bir de kart slotu yokmuş sanırım. O konuda bir sıkıntı yaratıyor mu kendi hafızası?

Siz kullanıcısı olduğunuz için merak ettiklerimi sorabilirim o zaman.

Mesela her siteyi sorunsuzca aktif şekilde kulladırıyor mu onu merak ediyorum. Çeşitli canlı yayın paylaşımı yapılan ustream vb yerler, dizimag falan filan gibi yerler. Flash oyun siteleri falan. Her yeri PC gibi kullandırıyor mu?

Bunları aslında telefonda çok kullanacağımdan da değil de. Hani birşeyi kullanma şansınız olur da kullanmazsınız ama yapma şansınız olduğunu bilirsiniz onun gibi bir istek benimkisi. :)

Bir de kart slotu yokmuş sanırım. O konuda bir sıkıntı yaratıyor mu kendi hafızası?

dostum telefon stabilitesi amiral gemilerle yarışır. he kamera ses konusunda bir htc one s4 değildir belki (alex misali :D ) ama her türlü siteyi açarsın her uygulamayı çalıştırırsın uzun süre destek alırsın google telefonu. almasan da geliştiricileri çok fazla.

gönül rahatlıgıyla aklına gelen her türlü site yayın uygulama da sıkıntı çekmezsin. dediğim gibi ses performansı tatmin etmeyebilir belki. ama 600 700 tl ler sesfarkı ve birazda kamera farkı için fazla değerler kanımca. yoksa onlarda güzel telefon.

dostum telefon stabilitesi amiral gemilerle yarışır. he kamera ses konusunda bir htc one s4 değildir belki (alex misali :D ) ama her türlü siteyi açarsın her uygulamayı çalıştırırsın uzun süre destek alırsın google telefonu. almasan da geliştiricileri çok fazla.

gönül rahatlıgıyla aklına gelen her türlü site yayın uygulama da sıkıntı çekmezsin. dediğim gibi ses performansı tatmin etmeyebilir belki. ama 600 700 tl ler sesfarkı ve birazda kamera farkı için fazla değerler kanımca. yoksa onlarda güzel telefon.

Benim için ses,kamera falan pek ön planda değil zaten. Yani çok uygun gibi görünüyor.:encouragement:

Benim için ses,kamera falan pek ön planda değil zaten. Yani çok uygun gibi görünüyor.:encouragement:

o fiyata o telefon inanılmaz diyorum sadece.. custom rom lar yuklemek falan da cokkolay istediğin gibi müdehale edebiliyorsun.

Nexus 4 suan piyasadaki fiyat/performans canavarıdır.Root acıp güzel bi cynogen rom ile s4 ile yarısır.Google destekli telefon olmasından dolayı da 5 ve 1 üstü güncelleme alacağını düşünüyorum.5 garantide üstünüde alır bence.Alıcaksanız daha iyisi htc one ve s4 dür.

Kamera da kotu değil. Pek bir farkı da yok hatta merak etmeyin.

Ve malzeme kalitesi olarak ta hepsini katlar. Leğen plastiği degil. Biz Android 5.0 kullanırken onlar 2 ay sonra alabilecek.

Ve biz belki de 6 yı alırken onlar alamıcak. Telefon her zaman stabil olucak.

Batarya biraz sorunlu ama 5 saat ekran süresi gördüm bugün.

*tapatalk*

iPhone 5'in yanina kimse gelemez Reis, tavsiye ederim, cok Baba Telefon.

Ben de büyük ekranlı tel.den iphone 5 geçtim.İphone 5'in ekranı daha küçük olduğundan insan yadırgıyor önce, alışmak zor geliyor ve içinden ben ne yaptım diyorsun :) fakat yaklaşık Bir hafta gibi bir zaman sonra alışıyorsun ;)

İOS'un stabilitesi harika.Ne takılma ne donma,fakat Android'in bazı özellikleri de lazım olmuyor değil.Yani ikisininde güzel tarafları var.Hangisi seçilirse seçilsin kötü seçim yapılmış olmaz.

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

beyler turkcell maxipro5 hediye geldi daha 1 hafta anca oldu kullanalı dün akşam şarjı azdı şarja koydum sabah çektim telefon kapanmış gibi ekran gelmiyor açma tuşuna basıyorum basıyorum açılmıyor ne olmuş olabilir bu tele geri şarja takıncada kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli ??

beyler turkcell maxipro5 hediye geldi daha 1 hafta anca oldu kullanalı dün akşam şarjı azdı şarja koydum sabah çektim telefon kapanmış gibi ekran gelmiyor açma tuşuna basıyorum basıyorum açılmıyor ne olmuş olabilir bu tele geri şarja takıncada kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli ??

Pili çıkar 5 dk bekle daha sonra tekrar tak ve telefonu aç.Düzelmesi lazım

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

lanet olsun böyle telefona ya şarja bağlayıncada kırmızı ışık yanıp sönüyor açma tuşuna basıyorum yine açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt