Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer:

1. İnek ( nerd) şeklinde tabir edilen, teknik konulara çok meraklı, telefonu sürekli kurcalamayı seven biriysen

2. Kamera kalitesi senin için vazgeçilmezse

3. Sınırsız esneklik arıyorsan

4. Aplikasyonlara para vermek istemiyorsan, 1 dolar bile beni bozar diyorsan,

Samsung Galaxy (S3 ya da S4) alacaksın. Ya da Android benzerlerini.

Eğer:

1. Telefon arayüzü sezgisel olsun, kullanamak ve alışmak ve vazgeçememek çok kolay olsun diyorsan

2. İhtiyacın olan applere para vermekten çekinmiyorsan

3. Belli bir dereceye kadar esneklik senin için yeterliyse

4. Bir markaya bağımlı olmak rahatsız etmiyorsa

5. Telefon-tablet-bilgisayar arasında yüksek sinerji istiyorsan,

İPhone (5 ya da 5s) alacaksın.

Bu kadar basit arkadaşlar.

Samsung Galaxy s3-S4 diyip bu kadar basit arkadaşlar demissin. Ama ikisi de çöp. Leğen plastiği.

HTC, Sony ve LG'nin o segmentteki telefonları çok daha iyidir.

*tapatalk*

25 eylül e kadar en iyisi note 2 sonra Note 3 alıyor o görevi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Arkadaşlar şu 2 telefonu genel özellikleriyle değerlendirip,bir karşılaştırma yapabilir misiniz ?

LG P760 OPTIMUS L9 BLACK AKIL - AKILLI TELEFON - Teknosa.com

SAMSUNG I8190 GALAXY SIII MIN - AKILLI TELEFON - Teknosa.com

Şuan iPhone4 kullanıyorum. Bunu almaya gittiğimde telefoncu ısrarla L9 satmaya çalışmıştı bana. O zaman 900TL'di.

O zaman inceleme fırsatım oldu. Orta seviye telefonlar için kullanışlı bir telefon. 4,7" ekranı olması cazip kılıyor.

Ama,

Telefonu elime aldığımda kırılacakmış hissi veriyor. Yere bi düşse Allah muhafaza haşat olacakmış gibi duruyor :)

Nedense bana o zaman çok itici gelmişti telefon. Ordan çıkıp diğer dükkanda iPhone4 almıştım.

S3 mini ye gelisek, kullanışa bağlı olarak tercih edilebilecek bir telefon. Hemen hemen donanımsal özellikleri aynı zaten.

Kısacası, büyük ekranlı bir telefon tercih etmek istiyorsan L9, normal bir ekran istiyorsan S3 mini'yi tercşh et bence :)

Orta halli bütçesi olan arkadaşlar General Mobile Discovery.. mutlaka bir bakin derim. 4 cekirdek. 8mp cam. Valla ben cok begendim. . Cok şık bi telefon. .

Arkadaşlar 800-900 tl arasında telefon almayı düşünürseniz lumia 720 yi kesinlikle tavsiye ederim, eğer ki elinizdeki cihazın şarjından şikayetçiyseniz lumia 720 tam size göre

Sent from my RM-885_eu_turkey_252 using Tapatalk

Yeni telleri bekliyorsanız boşuna beklemeyin eger maddi durumunuz iyi değilse xperia z nin bir tık üstü olan z1 2500 milyarla 3 milyar arası giriş yapıcakmıs ülkeye Xperia z aldım çokta memnunum Garsonlara cok güzel sakalar yapıyorum:D

lumia 1020 önde duruyor ama yıl sonuna kadar beklemek lazım tr için

Discovery için incelemede duyduğum tek problem wi-fi gücünün düşük olmasaymış, sürekli kopma yaşanıyormuş böyle bir şikayetin var mı? Bir de güncelleme desteği nasıl acaba?

Nexus 4 kullanıyorum. Kardeşimde ise Discovery var. Emin olun yalan. Kopma gibi bir problem yaşamadım. Nexus 4'ümden biraz daha güçlü diyebilirim Wİ-Fİ'si.

İnternette yazanlara kulak asmayın

yakinda cikacak LG G2 taysive ederim gercekten güzel bir telefon youtube baya videolari var

Discovery için incelemede duyduğum tek problem wi-fi gücünün düşük olmasaymış, sürekli kopma yaşanıyormuş böyle bir şikayetin var mı? Bir de güncelleme desteği nasıl acaba?

Bu arada 8mp kamera olabilir ama merceği kötü. Öyle 8mp'lik Samsunglar HTC'ler gibi bir performans alamazsınız. Ve kamerasında sararma problemi var. Beyaz bir alanda belli bir kısım sararıyor.

Ama bu fiyata alınabilecek en iyi telefondur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt