Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Note 3 alip kullanan varmi niyeti bozdum note 2 satip almayi dusunuyorum

Tapatalk mesajidir

Fanboyluk yapmadan telefon önercek var mı ? Fiyat aralıgı yok.

Çünkü bazıları iphonela galaxy artık tek başına başı çekmiyor deniyor. Hatta iphonu bayagı eziyorlar.

Şu lg nin güzel bir telefonu varmış. Birde nexus dedikleriniz nasıl?

Bir de galaxy s4 mü daha iyidir yoksa note 3 mü ?

edit: nexsus lgninmiş yeni ögrendim.

S4 felan düşünüyorsan hiç düşünmeden htc one al keyfine bak.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Piyasada ki fiyatlara alınacak telefon yok.

Aşırı fahiş, aşırı kazık bir hale gelmiş telefon piyasası.

Yazık günah, şu kredi kartlarına gelirin 4 katı kadar sınır gelsin, bu telefon fiyatları illa ki düşecek.

Tamamen çok satmanın ve fazla talebin kaymağını yiyor 4-5 tane uyanık distribütör ve elektronik zincir mağaza.

Yurt dışından al bro birazda yabancılar kazansın hiç değilse bize sokmuyorlar(fiyat)

Benim son 2 telefonum yurt dışından ve burdaki fiyattan çok çok ucuz.Gerçi şimdide vergi çıkardılar 150 kağıtta telefon için vergi ödüyosun.

Yurt dışından al bro birazda yabancılar kazansın hiç değilse bize sokmuyorlar(fiyat)

Benim son 2 telefonum yurt dışından ve burdaki fiyattan çok çok ucuz.Gerçi şimdide vergi çıkardılar 150 kağıtta telefon için vergi ödüyosun.

Klavyeli telefon bulsam alacağım ancak piyasada klavyeli telefon yok maalesef.

Klavyeli telefon bulsam alacağım ancak piyasada klavyeli telefon yok maalesef.

Bende arıyorum telefon. Benim fiyat aralığım düşük ama. Orta vadeli planım araba almak. Çok uçmak istemiyorum o yüzden.

Bunları buldum. Ayrıca Blackberry 'ler de var ama ...

Üsttekiler hoşuma gitti.

Düşük fiyat;

https://www.teknosa.com/urunler/125070832/nokia-asha-302-golden-light-cep-telefonu

https://www.teknosa.com/urunler/125071091/nokia-asha-210-black-akilli-telefon

Orta/Yüksek Fiyat ; Açıkçası pek klavyeli model yok.

Bende arıyorum telefon. Benim fiyat aralığım düşük ama. Orta vadeli planım araba almak. Çok uçmak istemiyorum o yüzden.

Bunları buldum. Ayrıca Blackberry 'ler de var ama ...

Üsttekiler hoşuma gitti.

Düşük fiyat;

https://www.teknosa.com/urunler/125070832/nokia-asha-302-golden-light-cep-telefonu

https://www.teknosa.com/urunler/125071091/nokia-asha-210-black-akilli-telefon

Orta/Yüksek Fiyat ; Açıkçası pek klavyeli model yok.

Bunlar çok düşük seviye abi, bende yüksekten uçmam ama almışken en az android, w8 gibi bir işletim sistemi olur. Symbian fln bulaşılacak sistemler değil artık 2013 yılında.

Nokia efsane modei E72'nin W8 versiyonlusunu çıkarsa direk alırım mesela ama markaların hepsi dokunmatikle bozmuşlar kafayı.

Bunlar çok düşük seviye abi, bende yüksekten uçmam ama almışken en az android, w8 gibi bir işletim sistemi olur. Symbian fln bulaşılacak sistemler değil artık 2013 yılında.

Nokia efsane modei E72'nin W8 versiyonlusunu çıkarsa direk alırım mesela ama markaların hepsi dokunmatikle bozmuşlar kafayı.

Aman dokunmatik deme bana :( Benim kıza aldığım tablet senesi dolmadan öldü. Cepte sinyal vermeye başladı. Arada saçmalıyor.

Ama yinede dediğin gibi klavyeli kalmadığı için dokunmatiğe talim.

Bu arada senin fiyat aralığını bilmediğim için yükseklere bakmadım ve yazmadım.

Ayrıca ben Lumia falan düşünüyorum ne dersin. 420-620 (model) arası birşey. Önerirmisin.

Aman dokunmatik deme bana :( Benim kıza aldığım tablet senesi dolmadan öldü. Cepte sinyal vermeye başladı. Arada saçmalıyor.

Ama yinede dediğin gibi klavyeli kalmadığı için dokunmatiğe talim.

Bu arada senin fiyat aralığını bilmediğim için yükseklere bakmadım ve yazmadım.

Ayrıca ben Lumia falan düşünüyorum ne dersin. 420-620 (model) arası birşey. Önerirmisin.

Lumia bence güzel abi, Lumia 520 veya 620/625 modelleri fiyatlarına göre iyi.

Iphone 5 3200 lira olacakmış.2 bin daha koy bi şahin al.Başka hiçbir ülkede yok ki bu kadar israf olsun.

Lumia bence güzel abi, Lumia 520 veya 620/625 modelleri fiyatlarına göre iyi.

Lumia'yi üstüne para verseler yine kullanamam çok iğrenç bir menüsü var hiç birşey yapamıyorsun. O paraya Samsungun güzel telefonları var. ace 2 mesala. Hatta ikinci el Iphone 4 alırsın.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fanboyluk yapmadan telefon önercek var mı ? Fiyat aralıgı yok.

Çünkü bazıları iphonela galaxy artık tek başına başı çekmiyor deniyor. Hatta iphonu bayagı eziyorlar.

Şu lg nin güzel bir telefonu varmış. Birde nexus dedikleriniz nasıl?

Bir de galaxy s4 mü daha iyidir yoksa note 3 mü ?

edit: nexsus lgninmiş yeni ögrendim.

Lgnin yeni telefonu g2. Şuan teknik özelllikler bakımından en iyi işlemciye sahip telefon note3 ile birlikte. Menüsü falan zaten aynı Samsung ile. S4den 200 tl daha ucuz olması telefonu cazip kılıyor.

Iphone gelecek olursak ayrı bir havası var. Diğer firmalar gibi ayda 1 telefon çıkarmıyorlar. Senede 1 tane ama sağlam telefon cikariyorlar. Teknik özellik bakımından S4 göre zayıf ama dediğim gibi telefonu elinde cüzdan ile taşıması falan ayrı bir zevk. Iphone avantajlı kılan fiyatinin düşmemesi yani telefonu elinden çıkacağın zaman fazla zarar etmezsin.

Nexus hakkında hiç bir bilgim yok ne desem yanlış olur.

Note 3- s4 kıyaslamasina gelirsek note3un 3 gb rami var s4 ün 2 gb. İşlemci bakımından da üstün note3. Ama ona göre de fiyat farkı var 400 tlye yakın. Ben olsam s4 alırım. O kadar fiyat farkı vermeye gerek yok ikiside seri işlemler yapıyor yani. Note s4 göre büyük olması da dezavantaj bana göre. S4 ün buyuklugu normal onun buyuklugundeki telefonu taşımak zor.

Piyasada ki fiyatlara alınacak telefon yok.

Aşırı fahiş, aşırı kazık bir hale gelmiş telefon piyasası.

Yazık günah, şu kredi kartlarına gelirin 4 katı kadar sınır gelsin, bu telefon fiyatları illa ki düşecek.

Tamamen çok satmanın ve fazla talebin kaymağını yiyor 4-5 tane uyanık distribütör ve elektronik zincir mağaza.

Onla alakası yok ki abi. Türk insanı iyi bir telefon sahibi olmayı statü göstergesi sayıyor. Gidip 2-3 kredi kartını kullanıp iPhone 5 alan adam gördüm İstanbul Bilişim'de. Telefon fiyatları düşmez ama insanlar telefonları düşen ve sabitlenen limitlerden dolayı alamaz.

S4'ün iki modeli var, sürekli hızlı olsun diyorsanız I9500 modelini tercih edeceksiniz.

S4 ile Note 3'ü kıyaslamak elma ile armut'u kıyaslamak gibi, Türkiye'de olmasa da dünyada hitap ettiği kullanıcı kitlesi farklı.

S4'ün iki modeli var, sürekli hızlı olsun diyorsanız I9500 modelini tercih edeceksiniz.

S4 ile Note 3'ü kıyaslamak elma ile armut'u kıyaslamak gibi, Türkiye'de olmasa da dünyada hitap ettiği kullanıcı kitlesi farklı.

S4 nasıl iki modeli var ya ?

He tamam birde active modeli vardı unutmuşum onu. Genelde Turkcell falan satıyor onları.

Lumia'yi üstüne para verseler yine kullanamam çok iğrenç bir menüsü var hiç birşey yapamıyorsun. O paraya Samsungun güzel telefonları var. ace 2 mesala. Hatta ikinci el Iphone 4 alırsın.

Ace 2 gibi atarileri kim alıyor diye merak etmiyor değilim.

Lumia serileri; Galaxy, S ve Note serisi hariç tüm Samgung'ları çok net ezer, kamera, kasa, işletim sistemi stabilitesiyle.

Ace 2 gibi atarileri kim alıyor diye merak etmiyor değilim.

Lumia serileri; Galaxy, S ve Note serisi hariç tüm Samgung'ları çok net ezer, kamera, kasa, işletim sistemi stabilitesiyle.

Hacı gerçekten Lumia çok kötü telefon bu işle yakından ilgileniyorum telefon dükkanimiz var lumia ayda en fazla 3 tane anca satılıyor ama samsung öyle değil her telefonuna müthiş bir rağbet var. Lumiayaya alismak imkansıza yakın menü diye birşey yok. Nokia windows ile iş birliği yaptıktan sonra kendi pimini çekti.

Bana yarı fiyatina versinler ben gerçekten kullanamam atar telefonu kırarım sinirden.

Ace II, lumiayi havada karada öper.

He tamam birde active modeli vardı unutmuşum onu. Genelde Turkcell falan satıyor onları.

Active ayrı su geçirmez ve toza dayanıklı.

I9500 modelinde kullanılan işlemci farklı Türkiye'de satılmıyor bildiğim kadarıyla 4G olmadığı için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt