Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı gerçekten Lumia çok kötü telefon bu işle yakından ilgileniyorum telefon dükkanimiz var lumia ayda en fazla 3 tane anca satılıyor ama samsung öyle değil her telefonuna müthiş bir rağbet var. Lumiayaya alismak imkansıza yakın menü diye birşey yok. Nokia windows ile iş birliği yaptıktan sonra kendi pimini çekti.

Bana yarı fiyatina versinler ben gerçekten kullanamam atar telefonu kırarım sinirden.

Ace II, lumiayi havada karada öper.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Telefon satıyorsun diye anlamak zorunda değilsin. Ayrıca bir cihazın iyi olup olmaması, satış rakamlarına göre belirlenmez.

Tekrar ediyorum; Lumia dokunmatik hassasiyeti, işletim sistemi stabilitesi, kamera kalitesi olarak çok çok üstün Samsung'dan.

Arkadaşlar..ben de telefon arıyorum hiç anlamam ama bu işten..I phone 5 alacaktım arabayı değiştirince biraz daha uygun birşey almaya karar verdim..Ayrıca her fikre saygım var ama bana bir telefona 2000 lira vermek mantıksız geldi öyle interneti ,cartı curtu çok kullanmadığım için de olabilir..

Bana 400 ila 800 arası dokunmatiği sağlam kalite bir telefon önerebilir misiniz ? dediğim gibi telefondan hiç anlamam eğer çok çok iyi derseniz limiti 1000 tl. de yaparım..

Telefon satıyorsun diye anlamak zorunda değilsin. Ayrıca bir cihazın iyi olup olmaması, satış rakamlarına göre belirlenmez.

Tekrar ediyorum; Lumia dokunmatik hassasiyeti, işletim sistemi stabilitesi, kamera kalitesi olarak çok çok üstün Samsung'dan.

İyi cihaz satılır, kötü cihaz rağbet görmez bu kadar basit. İşletim sistemi ve kameralar tüm telefonlarda aşağı yukarı aynı bir fark yok.

Arkadaşlar..ben de telefon arıyorum hiç anlamam ama bu işten..I phone 5 alacaktım arabayı değiştirince biraz daha uygun birşey almaya karar verdim..Ayrıca her fikre saygım var ama bana bir telefona 2000 lira vermek mantıksız geldi öyle interneti ,cartı curtu çok kullanmadığım için de olabilir..

Bana 400 ila 800 arası dokunmatiği sağlam kalite bir telefon önerebilir misiniz ? dediğim gibi telefondan hiç anlamam eğer çok çok iyi derseniz limiti 1000 tl. de yaparım..

Şuan dokunmatik android olarak en çok ilgi gören telefon GM Discovery. Fiyatı 650 tl. S3 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Bu telefon çok rahatlıkla işini görecektir. İnternetede girersin, oyunda oynarsın telefon ile yapilabilecek ne varsa hepsini uygularsin.

Şuan dokunmatik android olarak en çok ilgi gören telefon GM Discovery. Fiyatı 650 tl. S3 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Bu telefon çok rahatlıkla işini görecektir. İnternetede girersin, oyunda oynarsın telefon ile yapilabilecek ne varsa hepsini uygularsin.

Hocam onda da teknik sorun olunca uğraştırır yazmışlar birkaç yerde servis snırlıymış..? Bilgin var mı

garantili temiz kullanılmış note 2 lere bak ekran büyük ancak zamanla alışıyorsun olmazsa galaxy s3 :encouragement:

S4 nasıl iki modeli var ya ?

S4 iki model ile piyasaya girdi. Birisi I9500 diğeri de I9505.

H5KdYKi.jpg

Yanlış söylemişim bu arada, Türkiye'de satılan modeli I9500. 4G'ye geçen ülkelerde I9505 modeli satılıyor.

Vodafone'larda satılan Huawei Ascend P6'yı öneririm. 999TL ve fiyat/performans canavarı. Dünyanın da en akıllı ince telefonu şu anda. Sadece 8GB bellek olduğu için SD card alman gerekecek.

[attachment=4079:1380713642_european-lg-g2-wireless-charging-separate-cover-raqwe.com-01.jpg]

G2 Snapdragon 800 işlemcisiyle şuan piyasanın en hızlı teli.Bende bundan alacagım.

Ekli dosyalar

• 1380713642_european-lg-g2-wireless-charging-separate-cover-raqwe.com-01.webp
    1380713642_european-lg-g2-wireless-charging-separate-cover-raqwe.com-01.webp
    29 KB · Görüntüleme: 168

Lumia 520 ve 620' den bahsediyordu arkadaş.

Bu iki telefonda Ace 2'nin eline su dökemez.

Nokia gitmiyor hacı.

920 modelindeki hataları saysam bana Nokia telefonunu karalamaktan dava açar.

Nokia satan eleman akşam fırça yiyor.

Müşteri teli 2-3 hafta sonra geri getiriyor.

İstatistiklere baktığımda Nokia geçen ay 4 tane satılmış. Harfle dört.

Samsung 116 Htc 56 Sony 31.

İphone'u saymıyorum çünkü ayın 20. yeni modeli çıktı ve yeterince telefon ulaşmadı elimize.

Ama genellikle Htc ile aynı olur.

Bu aşağı yukarı 3 seneden beri böyle.

Samsung S2 çıktığından beri.

Senin dediğin kadar iyi olsa 3 sene içinde birsey değişmezmiydi?

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Nokia gitmiyor hacı.

İphone'u saymıyorum çünkü ayın 20. yeni modeli çıktı ve yeterince telefon ulaşmadı elimize.

Demek istediğimi çok güzel açıklamışsın Lumia satılmıyor ayrıca satılan cihazlar bile geri geliyor bu nasıl telefon, menü çok kötü diye. Nokia windows ile anlaştığı dakika piyasadaki tüm ilgisini, itibarını kaybetmiştir bundan sonrada toparlanamazlar.

Nokia gitmiyor hacı.

Senin gibi marka fanatiği ve çöp android fanları olduğu sürece Samsung milyonlarca satabilir, bunda bir sorun yok. Android'in ne olduğunu bilmeyenler bile telefon alırken android işlemcili olsun, android kapaklı olsun fln diye saçmalayarak alıyor.

Nokia 920'de en ufak bir kronik arıza ve sorun yok. Yine Lumia 620/625 denilen telefon Ace 2 denen atariyle kıyaslanmaz. Tartışmaya da gerek yok, it dalaşı oldu.

Senin gibi marka fanatiği ve çöp android fanları olduğu sürece Samsung milyonlarca satabilir, bunda bir sorun yok. Android'in ne olduğunu bilmeyenler bile telefon alırken android işlemcili olsun, android kapaklı olsun fln diye saçmalayarak alıyor.

Nokia 920'de en ufak bir kronik arıza ve sorun yok. Yine Lumia 620/625 denilen telefon Ace 2 denen atariyle kıyaslanmaz. Tartışmaya da gerek yok, it dalaşı oldu.

Bende fanatiklik felan yok.

Ben her telefonu kullanırım denerim.

Hatta Almanya çapında bu işle uğraşan 5000 kişiye mail yazarım.

Nokia 920'e gelince.

Kronik olarak telefon kendi kendine kapanıyor.

Hoparlörü aşırı şekilde hışırdıyor.

Neyse sen al birtane 1020 bizde 41 MP kamerana sulanalım:cool:

Samsung almadan önce ağır HTC fanboy'uydum, Samsung aldıktan sonra harcadığım yıllarıma üzüldüm. Kullanılan malzeme kalitesiz gibi görünse de zamanla öyle olmadığını anlıyorsunuz. İçeriği en dolu android telefon zaten. Tek eksiği TouchWiz denilen Launcher uygulamasının dandikliği; onu da değiştirebiliyorsunuz, envai çeşit var markette. Benim gibi telefonu kişiselleştirmeyi seven ve bu yüzden Iphone'dan nefret eden biri için S4 bulunmaz nimet :ka21:

Note 2 yi almadan once lumia dusunuyordum tim bayisinde telefonu incelerken telefon kendi kendine siyah ekran verip kapandi note 2im 1 sene uzeri kullaniyorum en ufak hata vermedi masallah diyelim:)

Tapatalk mesajidir

Biz Nexus'culara bugün 4.4 gelecek. Siz hala 4.3 bekleyin :trollfacce.gif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt