Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir arkadasim 1069 TL ye Galaxy S4 mini almis. Biraz inceledim oldukca sik ve kullanisli bir telefon. Fiyati da bana oldukca makul geldi 1000 TL civari telefon bakacaklara onerim olabilir.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

Ericsson GH688 ilk çıktığında 1250 dolar civarındaydı. Şimdi baya düştü fiyatı tavsiye ederim

Fiyatı uygun geldiği taktirde s4 öneririm ben. Cok iyi bir telefon yapmis adamlar.

GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free

Note 3 veya 2 ;)

Bütçene göre seçim yapabilirsin.

benimde telefonum çalındı. yeni bir cihaz almam lazım. fazla para vermem telefona, oyun falan oynayacak vakit yok. yorumlara göre hareket edip discovery alcam sanırım.

Aşırı büyük yav

Note 2 den memnunum 3 e de hayran kaldım Nexus 4 kullanan arkadaşım var o da çok güzel. Nexus un en güzel yanı android geliştirmelerine ilk onlar kavuşuyor. S4 çok abartildi bana göre samsung note sasmayin bence :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[attachment=4167:Dedenizin şarjı bitti yarın gelin.jpg]

Dedenizin şarjı bitti yarın gelin ;))

Ekli dosyalar

• Dedenizin şarjı bitti yarın gelin.webp
    Dedenizin şarjı bitti yarın gelin.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 172
bende bugun telefon alacam lg g2 kullanan ateizler bir açıklasın memnunlar mı :) teşekkürler şimdiden.

bende bugun telefon alacam lg g2 kullanan ateizler bir açıklasın memnunlar mı :) teşekkürler şimdiden.

Telefon yeni old. için burada pek kullanan bulamayabilirsin renktaş sen teknolojik forumlara bir göz at ben de alacağım ve bu lg g2 olacak herkes övüyor lakin alacaksan 16 gb değil 32 gb al hafıza artırılamadığı için problem yaşarsın zaten 8 gb ye yakın telefon kendi yer kaplıyor.

Telefon yeni old. için burada pek kullanan bulamayabilirsin renktaş sen teknolojik forumlara bir göz at ben de alacağım ve bu lg g2 olacak herkes övüyor lakin alacaksan 16 gb değil 32 gb al hafıza artırılamadığı için problem yaşarsın zaten 8 gb ye yakın telefon kendi yer kaplıyor.

demin teli aldım ama 16 gb zaten fazla bir şey yüklemiyorum en fazla 1-2 gb :) telefon hakikaten süper, sende alacaksan tabi yine araştır bak ;)

Nexus'tan Nexus'a.

S4 kullanayım dedim Nexus 4'ten sonra. İki güne Nexus 4'e döndum. Nexus 5'i bekleyin.

Android kullanıcaksanız bu Nexus olmalı.

benimde telefonum çalındı. yeni bir cihaz almam lazım. fazla para vermem telefona, oyun falan oynayacak vakit yok. yorumlara göre hareket edip discovery alcam sanırım.

Kesinlikle pisman olmayacagin bir telefon. . Arkadasim almis. Inceledim. O fiyata alınabilecek en iyi telefon. Sonucta 4cekirdek ve kamerası oldukça iyi. Bende samsung takintim olmasa o telefonu alırdım.

Pazar gününden beri s4 kullaniyorum ve cok memnunum. Düşünenlere kesinlikle s4 almalarını oneririm.

GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt