Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende turkcell maxipro5 var huwai üretiyor hediye gelmişti kullanıyorum 2 aydır gayet iyi ilk çıktığında 800 felanmış şuanda 500 civarı sanırım o civarda bütçesi olana önerebilirim.

Android başlığına yazdım buraya da taşiyim.

Son günlerde galaxy note 3ü araştırıyorum ve cidden çok hoşuma gitti cihaz. Almak istiyorum ama samsung cod'un her dakika oyun çıkardığı gibi sürekli telefon çıkarıyor. 2014te note 4 çıkma ihtimali varsa almamın pek mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Çünkü üni. sınavına hazırlanıyorum 2. kez ve 2014ün son çeyreğinde yeni bir model çıkacaksa sınavdan sonraya ertelememin mantıklı olacağını tahmin ediyorum. Hem dikkatimi dağıtacak birşey olmaz. Hemde sınavdan sonra son modeli alırım. Ama yeni model 2015e sarkarsa şimdi almak kafama yatıyor.

Bir diğer durum ise sanırım note3ün Türkiye'ye gelen telefonlarında ki işlemci farklıymış. Yani diğerine göre daha kötüymüş. Snapdragon mu ne ? Buna rağmen note 3ü tercih etmek mantıklı mı ?

Birde android çok kasıyor geyikleri falan var. Ne derece doğru ? İos tercih etmeli miyim ? Pek tercih etmek istemiyorum androidde ki özgürlüğün daha geniş olmasından dolayı ama o stabilite, kasma muhabbetleri falanda kafamı kurcalıyor.

Android başlığına yazdım buraya da taşiyim.

Son günlerde galaxy note 3ü araştırıyorum ve cidden çok hoşuma gitti cihaz. Almak istiyorum ama samsung cod'un her dakika oyun çıkardığı gibi sürekli telefon çıkarıyor. 2014te note 4 çıkma ihtimali varsa almamın pek mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Çünkü üni. sınavına hazırlanıyorum 2. kez ve 2014ün son çeyreğinde yeni bir model çıkacaksa sınavdan sonraya ertelememin mantıklı olacağını tahmin ediyorum. Hem dikkatimi dağıtacak birşey olmaz. Hemde sınavdan sonra son modeli alırım. Ama yeni model 2015e sarkarsa şimdi almak kafama yatıyor.

Bir diğer durum ise sanırım note3ün Türkiye'ye gelen telefonlarında ki işlemci farklıymış. Yani diğerine göre daha kötüymüş. Snapdragon mu ne ? Buna rağmen note 3ü tercih etmek mantıklı mı ?

Birde android çok kasıyor geyikleri falan var. Ne derece doğru ? İos tercih etmeli miyim ? Pek tercih etmek istemiyorum androidde ki özgürlüğün daha geniş olmasından dolayı ama o stabilite, kasma muhabbetleri falanda kafamı kurcalıyor.

Eşime note 2 aldım,ne kasma ne de donma hiç bir sıkıntı yok.Galaxy s3 de dahi takılmalar varken note 2'nin bir kere dahi takıldığını görmedim.O nedenle note 3 te takılma gibi bir şeyin olacağına imkan dahi vermiyorum.

Takılma ve kasılma olan androidler, işlemcisi yavaş olan telefonlardır.

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

General Mobile Discovery'ye yine güncelleme geldi, General Mobile'ın telefonun arkasında durması güncellemelere devam etmesi güzel.

İkinci el temiz İphone 4/4s'i ne kadara alabilirim acaba ?

Htc One almak istiyorum ama çok para arkadaş bütçe 700 falan.

Test amaçlı birkaç hafta Gm kullandım ama malzemesi çok kalitesiz , estetik 0 . Ayrıca ilk aklıma gelen eksi özelliklerden bazılarını yazayım . Wireless zayıf kalıyor , bir kat alttaki arkadaşımın modemine bağlanamadım , terasa çıktım . onlar arka cepheye baktığı için yine bulamadı . Sadece modemin bulunduğu odanın balkonunun altında gördü o da full bile değildi. mesaj yazmakta çok zorlanmıştım , bir de elinizden hep kayıyor . Elimden çok telefon gelip geçiyor , diğer modellerle karıştırmamak adına başka şeyler eklememek daha doğru olur . Bunlar olsa da öyle teknoloji kurdu değilseniz performans açısından işinizi görür ama benim için estetik de olmazsa olmaz bir konudur . Çift hat kullanmama rağmen yine de kullanacağım bir model değil . Tek hata düşmeyi tercih ederim.

Huawei'inin şu modelini kullanan birileri varsa daha iyi yazarlar benim fazla bilgim yok . Şunları okuyunca özellikleri Gm'den çok daha iyi ve arada sadece 100 lira farkı var . Dünya'nın en ince telefonuyken yine Çinliler rahat duramayıp daha incesini çıkardı . Çin malı olması sıkıntı olur mu bilemem ,bir süre kullanana sormak lazım . Burada ikisini kıyaslamışlar . Fikir oluşması açısından ;

[attachment=4921:adwawd.png]

Gm'in artıları bu kadar . Geçiyoruz P6'nın artılarına.

[attachment=4923:lşawdawd.png]

[attachment=4922:dawda.png]

Ortak Avantajları

• BLUETOOTH_VERSION.png
    En güncel Bluetooth versiyonu v4.0
  • CAMERA_FLASH.png
    Kamera flaşı mevcut Flaş ile daha karanlık ortamlarda fotoğraf çekebilrsiniz

• CARD_SLOT_CAPACITY.png
    Genişletilebilir kapasite 32 GB'a kadar

• HEAD_PHONE_JACK.png
    Standart kulaklık girişi 3.5mm Jack

• MARKET_APP_COUNT.png
    Uygulama marketlerinde çok sayıda uygulama Google Play

• MULTI_TASK.png
    Multi (Çoklu) Tasking Birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırabilirsiniz. Müzik dinlerken, internette gezinebilir ya da oyun oynayabilirsiniz

• MULTI_TOUCH.png
    Çoklu dokunmatik ekran (Multi Touch) Çoklu dokunmatik ekran özellikleri ile daha doğal ve kullanışlı arayüz deneyimi

• PHOTO_CAMERA_PIXEL.png
    Daha fazla pixel, daha detaylı fotoğraflar 8 MP
  • PROCESSOR_CORE_COUNT.png
    4 çekirdek ile olağanüstü performans Dört Çekirdekli
  • RADIO.png
    Radyo dinleme imkanı Yolda, her yerde müzik, haber
  • SCREEN_COLOR.png
    16 milyon renk Bu ekranlarda üretilebilen 16 milyon farklı renk ile gerçeğe çok daha yakın görüntü elde edebilirsiniz.

• SCREEN_RESOLUTION.png
    Çok yüksek ekran çözünürlüğü 720 x 1280

• SCREEN_SIZE.png
    Dev ekran 4.7"
  • VIDEO_CHAT.png
    İki telefondan da görüntülü görüşmek mümkün Var (3G ve Wi-Fi)
  • VIDEO_RECORD_RESOLUTION.png
    HD kalitesinde video kayıt imkanı 1080p 1920x1080
  • WIFI_SUPPORT.png
    Hızlı Wi-Fi Wi-Fi 802.11 b/g/n (150 Mbps)
  • PIXEL_PER_INCH.png
    Çok keskin ve detaylı yazı, resim ve video 312 PPI

Ekli dosyalar

• adwawd.webp
    adwawd.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 175
  • dawda.webp
    dawda.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 186
  • lşawdawd.webp
    lşawdawd.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 147
İçeriği uzun tutunca telefonu buraya koyayım dedim .

[attachment=4924:huawei-ascend-p6-6.jpg]

[attachment=4925:huawei-ascend-p6-test-6.jpg]

[attachment=4926:huawei-p6-u06-2.jpg]

Ekli dosyalar

• huawei-ascend-p6-6.webp
    huawei-ascend-p6-6.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 158
  • huawei-ascend-p6-test-6.webp
    huawei-ascend-p6-test-6.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 140
  • huawei-p6-u06-2.webp
    huawei-p6-u06-2.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 222
Casper Via al çok hızlı. En iyileri Note 3 ve Iphone 5 tabiki.

Iphone 5 mi Galaxy S4 mü fiyat /performans olarak yorum alalım

Ayni kararsizliktan yola çıkarak uzun sure dusundum sonunda s4 aldim. En basta bunu aldigim icin memnunum su ana kadar. Bir de aldigin markanın son modelini kullanma hissi bir baska. Onun icin ben s4 u öneririm. Cok iyi telefon yapmis adamlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende Z1 aldim Iphone 4 gibi cok güzel gözüken bir telefon, arkasi cam, dandik plastik filan degil. yeni iphonelar hep kardesim aliyor, 4 den sonra bozdular, boyasi cikiyor filan, ne bicim seyse bide en pahalisi

evet 2 gun once gitim xperia z ultrami satip note 3 aldim samsung'a fena alismisim arkadas htc one gectim olmadi xperia z ultra aldim olmadi yine samsunga geri donus yaptim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt