GSC Portal Cesare Prandelli: ''Daha çok maç var''

Vay arlanmaz, demiş mi böyle gerçekten?

Bu yaratigi takimin basinda tutan yönetimin ve bu yaratigi takimin basina getiren yönetimin kafasini ütüleyim.

25 milyon taraftarız açalım bir hesap tazminatının parasını biz verelim kampanya yapalım..
Nasıl fikir?
Herkes 5 lira yatırsa hesaba tamam bu iş yeter artık..
Arta kalan parayla da bir tane forvet alırlar..

Bu adam ve yönetim gidene kadar bu saçmalıkları izlememe kararı almıştım. Anlaşılan devam edeceğim bu karara.

GT-I9300 Tapatalk

25 milyon taraftarız açalım bir hesap tazminatının parasını biz verelim kampanya yapalım..
Nasıl fikir?
Herkes 5 lira yatırsa hesaba tamam bu iş yeter artık..
Arta kalan parayla da bir tane forvet alırlar..

Alkış ilk kez bunu dillendiren sensin

Bu adam ve yönetim gidene kadar bu saçmalıkları izlememe kararı almıştım. Anlaşılan devam edeceğim bu karara.

GT-I9300 Tapatalk

+yerli çöpler...

Ben bu sene ilk defa izlemedim , hatta Trabzon'un galibiyetine sevindim...

2010-11 gibi çökmemiz lazım yoksa kurtulamayız bu vampirlerden...

basin toplasinda fena bombaliyorlar sorular ile vallahi. ilk defa bu tür sorular oldugunu görüyorum türkiyede bir büyük takimin hocasin.

Allah belamızı veriyor çok net.Daha ötesi olamaz.Şu forumdan 3 tane adam toplanıp gitsek daha iyi takım çalıştırırız.Herif bildiğin dalga geçiyo koskoca kulüple.Düştüğümüz hale bak yazıklar olsun be.

Şu hocayı ver Barcelona'ya takımı küme düşürür yemin ediyorum.

Çok büyük bir ceza yememek için forumdanda futboldanda bir süre uzak durmak lazım.Şu gelen acıklamalar tam ana avrat küfürlük.Onun için okumamak bakmamak en iyisi.

dragic-o.gif

Geri
Üst Alt