GSC Portal Cesare Prandelli: ''Daha çok maç var''

Lan gelen vuruyor giden vuruyor. Hadi elinde futbolcu olmasa anlarim da. Hay senin gibi antrenörü de o yerli cetesini de allah bildigi gibi yapsin.

evet daha çok maç var 4 yiyeceğimiz rezil olacağımız çok maç var anderlect li bebelerden 4 yiyeceğiz prandelli kabus daha yeni başlıyor diyor maç izlemeyin beyler bu sene yazık hasta oluruz valla !!

Valla karıköydeki maçtan önce defolsun gitsin başka birşey istemiyorum benim bünyem kaldırmaz yoksa o.maçtaki skoru hatta Mersin e felan yenilelim de yine 3-0 felan taraftar sokmasın içeri İstanbulda niye Mersin dedim Mersinli olduğum için üzüntü katsayım bir nebze azalır belki ama içim yine kan ağlar orası ayrı

Hedef lig olmadı
Hedef Türkiye kupası olmayacak
Hedef 4 yemek basarılı
Hedef yeme kuvvetini 8 e cıkarmak ( üzerinde calısılıyo)

eger prandelli sezon sonuna kadar kalirsa sansimiz olursa ancak EL katiliriz, ya derhal kovacaksin yada sezon sonu aglamiyacaksin ey yönetim

kadıköye kadar gitmezse tarihi bir rezalet daha bizi bekliyor orada tehlikenin farkındamısınız ? muhtemelen o maça kadar muslera ve chedide keser şöyle felan çıkar sinan sabri zan semih balta selçuk dzemaili yekta emre hamit burak

Önüne gelen Galatasaray'ı çalıştırıyor arkadaş bu ne böyle.

Dur ve bu taraftarin sabrini zorla .. haa bu tarafatar tepki bile veremez , anca sosyal medya uzerindenn yapar ..

:oley: o yuzden durmak yok prandelliyle devam

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt