Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim en beğendiğim özelliği koltuk sevdalısı değil italyada gruptan çıkamadı diye anında istifa etti keza eşi rahatsızlanınca roma gibi takıma yeni geçmesine rağmen anında ayrıldı ama malesef eşini kaybetti eğer destek verirsek büyük işler yapar ama sürekli eleştirirsek hiç verim alamadan gider.

Radyospor'a konuşan Ünal Aysal: Prandelli büyük ihtimalle gerçekleşecek. Sadece formalite ve ufak tefek konular konuşulacak

la daha durun birazdan muhasebe dersleri başlayacak bölümün öğrencisi varsa bir yere ayrılmasın ne kaparsa kar

142324529.jpg

Prandelli_Italia.jpg

Masaüstü için :D

Ünal Aysal, Lucescuyla görüstü, sonra Alman ve Hollanda Ekolü istiyorum dedi, gitti Iskoc Moyesle görüstü, Türkde olabilir dedi, Italyan teknik adami getirdi ... bizim baskan bunamis herhalde ! Bu adam gelsin bizi bu sene sampiyon yapsin essek gibi aniririm. Bu adam türkiyeye gelip, takimi türkiyeyi, 5+3 tanisaya kadar, oturmus sikecilerin kadrosundan bi cift haneli puan farki daha yeriz. Simdiden gecmis olsun

Ünal Aysal, Lucescuyla görüstü, sonra Alman ve Hollanda Ekolü istiyorum dedi, gitti Iskoc Moyesle görüstü, Türkde olabilir dedi, Italyan teknik adami getirdi ... bizim baskan bunamis herhalde ! Bu adam gelsin bizi bu sene sampiyon yapsin essek gibi aniririm. Bu adam türkiyeye gelip, takimi türkiyeyi, 5+3 tanisaya kadar, oturmus sikecilerin kadrosundan bi cift haneli puan farki daha yeriz. Simdiden gecmis olsun

Aman anırma sen billur sesinden mahrum kalalım biz tutturmuşunuz bir ülkeyi tanıma masalı yılmaz vural müstehak size sanki gelecek alman takımı ülkeyi çok iyi tanıyor olacaktı azcık tutarlı olun.

Melo yla birlikte çalışmışlar sanırım, parlatıp juveye 25 e satmış, öyle bişey okudum şimdi..

Doğruysa çok iyi oldu bu, Melo açısından da Prandelli açısından da ve tabiki bizim açımızdan da..

Motive olmuş Meloyu direk + %30 olarak görüyorum takıma..

başarılı mı? çok başarılı değil gelebilecek ayarda adamlardan biri moyes ile kıyas yapılırsa bu adam harbi başarılı ama Mancini tam ülkeyi tanımışken yollanması? yerine Prandelli gelmesi? iki İtalyan, İtalyan ekolüne şans tanınması lazım ama birini yolla diğerini al biraz saçma oluyor hele ki Mancini tam ülkeyi tanımışken , neyse yeni hocamız Prandelli ise destekleyeceğiz hayırlı olsun diyelim

Kim gelecek ki o zaman? Türkiye'yi tanıyan hoca sayısı belli. Lucescu-Gerets vs. başarılı olan hocalar da Türkiye'yi tanımıyordu. Önemli olan hocaya ve oyunculara uygun bir çalışma ortamı yaratmak ve kulübün Bizansvari entrikalarından uzak tutmak.

Rezervados

5+3 dandik kurali iyi konussunlar, bu cok onemli..

güzel hayal :D

O planı oynatması milli takıma geldiğinde Juventusun o sezonlarda başarılı olması...Buffon, Cielinni, Marcissio, Pirlo vs milli takımın en önemli adamları olduğundan o sitilde oynatı milli takımı.....

Bize bu sistem uymuyor cunku :)

sen aglamazsin antuda bebeler gibi sevinirsin dimi.

yok ben senin tahmin edemeceğin kadar bağlıyım bu takıma o yüzden mantıklı düşünemiyorum ve bu sene şampiyonlugu alamazsak sonunu çok kötü görüyorum. burda mancini hakkında vizyonlu büyük hoca diye yazanlarıda biliyorum . aslında ben bu takımın başına İmparator dışında kimseyi yakıştıramıyorum . Galatasaraylılığımı hiç tartışma zaten . ben 19 yasındayım 3 yıldır harçlık biriktirerek kombine alır stadda boğazımı parçalarım . televizyon basında oturup takıma oyunculara sallayanlardan değilim . Allah o duruma düşürmesin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt