- 16 Haziran 2010
- 191.443
- 134.396
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
türk hoca demedim dikkat ettiysen git herrera yı getir mesela . Sistem adamı getiriceksen alman getir. Manciniyle farkı yok diyenlerde var. Adamların ilk düşüncesi her zaman gol yememek adına farklı olsalar ne değişicek. Gelsin önde bassın , oyunu rakip alanda oynasın canımı yesin ama olmayacak .Defansta bekleyip kontrayla gol arayacak ama sende öyle futbolcu yok.
Hani Michel geliyordu![]()
türk hoca demedim dikkat ettiysen git herrera yı getir mesela . Sistem adamı getiriceksen alman getir. Manciniyle farkı yok diyenlerde var. Adamların ilk düşüncesi her zaman gol yememek adına farklı olsalar ne değişicek. Gelsin önde bassın , oyunu rakip alanda oynasın canımı yesin ama olmayacak .Defansta bekleyip kontrayla gol arayacak ama sende öyle futbolcu yok.
Sorma Alper. Ünal Aysal normal biri degil. Dün Michel istiyordu, aksam saatlerinde ise Prandelli ile anlasti. Michel dan önce Tuchel ile anlastik, ama Aysal vazgetci.
Prandelli dogru isim degil bana göre. Michel daha iyi olurdu sanki.
Sorma Alper. Ünal Aysal normal biri degil. Dün Michel istiyordu, aksam saatlerinde ise Prandelli ile anlasti. Michel dan önce Tuchel ile anlastik, ama Aysal vazgetci.
hala anlayamayanlar var istediğiniz kadar sistem adamını getirin türkiyede böyle bişey yok bize hırçın başarıya aç saha kenarında bağırıp çağıran hoca lazımdı. italyanın o kadrosuna rağmen gruptan cıkaramamıs bi adam bize gelse ne yapar . inşallah yanılırım ama manciniden hiç farkı olmaz deplasmanlara beraberliğe gider ondan sonra burda ağlarsınız