Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=11480:upload_2014-7-3_14-44-54.jpeg]

[attachment=11481:upload_2014-7-3_14-45-17.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-3_14-44-54.webp
    upload_2014-7-3_14-44-54.webp
    7 KB · Görüntüleme: 220
  • upload_2014-7-3_14-45-17.webp
    upload_2014-7-3_14-45-17.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 220
türk hoca demedim dikkat ettiysen git herrera yı getir mesela . Sistem adamı getiriceksen alman getir. Manciniyle farkı yok diyenlerde var. Adamların ilk düşüncesi her zaman gol yememek adına farklı olsalar ne değişicek. Gelsin önde bassın , oyunu rakip alanda oynasın canımı yesin ama olmayacak .Defansta bekleyip kontrayla gol arayacak ama sende öyle futbolcu yok.

Ben nereyi okusam İtalya'ya hücum futbolu benimseten adam olarak anlatılıyor sen nereden okudun bunu?

dunya kupası sonrası acıklamaları adam oldugunu kanıtlıyor...severım boyle adamları sonuna kadar destek olma zamanı artık...

türk hoca demedim dikkat ettiysen git herrera yı getir mesela . Sistem adamı getiriceksen alman getir. Manciniyle farkı yok diyenlerde var. Adamların ilk düşüncesi her zaman gol yememek adına farklı olsalar ne değişicek. Gelsin önde bassın , oyunu rakip alanda oynasın canımı yesin ama olmayacak .Defansta bekleyip kontrayla gol arayacak ama sende öyle futbolcu yok.

.

Sorma Alper. Ünal Aysal normal biri degil. Dün Michel istiyordu, aksam saatlerinde ise Prandelli ile anlasti. Michel dan önce Tuchel ile anlastik, ama Aysal vazgetci.

Prandelli dogru isim degil bana göre. Michel daha iyi olurdu sanki.

Sırf sen istiyorsun diye Tuchel'i getirecekti zaten.

Sorma Alper. Ünal Aysal normal biri degil. Dün Michel istiyordu, aksam saatlerinde ise Prandelli ile anlasti. Michel dan önce Tuchel ile anlastik, ama Aysal vazgetci.

dün denizli gelecek bu konusmaının capsını sakla demiştim ya

onu siler misin

Açıkçası kariyeri hakkında fikrim yoktu ufak araştırmalar sonucunda gayet umutlu bir noktaya geldim.

Fiorentina'da efsane olmuş açıkçası

İlk sezonunda takımı 4. yaparak CL ön eleme hakkı kazanmış ama şike olayları patlak verince bu hakkı iptal edilip sonraki seneye -15 puanla başlamış o seneyi de 6. bitirmiş. Sonraki sene UEFA kupasına katılıp yarı finalde penaltı atışları ile Ranger's a elenmiş, ligi de yine 4. bitirmiş. CL ye de elemeleri geçerek katılmış o seneyi İtalya'da yine 4. tamamlamış CL de gruplardan çıkmış son 16'da Bayern'e deplasman golü dezavantajı ile elenmiş ( Bayern final oynamış). 2009'da İtalya'da yılın TD'si seçilmiş o sene prensi Mutu ceza alınca ligi kötü bitirmiş. Sonrasında Fiorentina'nın izni ile İtalya'nın başına geçmiş ve burda da 2012 de İspanya ile Avrupa Kupası finalinde karşılaşmıştı.

İnşallah bizde de Fiorentina'da olduğu gibi başarılı olabilir.

Prandelli.jpg

Hayirlisi artik, bizim yapacagimiz tek sey var, oda Prandelli ye destek olup ona sahip cikmak, ozellikle fener medyasina karsi..

Yahuu uyanın renkdaşlar T.D etkisi bir yere kadar kadronu kurar oyun anlayışını anlatırsın takıma herşey çok güzel buraya kadar 4-2-3-1 oynatıyor diyelim oyun anlayışı da barcelona gibi pas pas pas... tamam bu da güzel fakat işin püf noktası bizde bu oyun anlayışını yapabilecek kaç oyuncu var ona bakmak lazım ? Sayayım kaç taneymiş ? 1.Sneijder 2.Melo 3.Selçuk 4.Bruma (belki) 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. eee sonra neymiş T.D kötü futbol oynatıyor , takım çok yavaş bilmem ne bunu da gönderin işte bizim sorun bu bizde oynayacak adam sayısı cok az kazmalarla dolmuş takım en başta da QRAL VIRAK

Yeterki 3-5-2 ye falan donmesin diyecemde :P

prandelli'nin teknik taktik olarak bir fazlası yok mancini'den ama prandelli oyuncularla ilişkileri daha iyi olan bir hoca bu onun için mancini'ye göre daha başarılı olmasına neden olabilir hem mankene değilde italyan mafyasına benzer mizacı ve tipi sebebiylede bizim yüzsüz türk oyuncu topluluğumuza alttan alttan ft'nin yaptığı gibi korkuyu salıcaktır...

yanlış bilmiyorsam eşini kaybetmiş ilginç bir hayat öyküsüde var.

herrera mı? meksika ile 2-3 maçını izlediniz diye mi bu kanıya vardın?

hala anlayamayanlar var istediğiniz kadar sistem adamını getirin türkiyede böyle bişey yok bize hırçın başarıya aç saha kenarında bağırıp çağıran hoca lazımdı. italyanın o kadrosuna rağmen gruptan cıkaramamıs bi adam bize gelse ne yapar . inşallah yanılırım ama manciniden hiç farkı olmaz deplasmanlara beraberliğe gider ondan sonra burda ağlarsınız

sen aglamazsin antuda bebeler gibi sevinirsin dimi.

mancini kaçıp gidiyor veya gitmesi isteniyor, başka bi İtalyan çıkıp geliyor, bunlar birbiriyle hiç mi görüşmüyorlar, demek ki mancini memnun ayrıldı, bu da demek oluyor ki mancini hiç de öyle eli boş gitmedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt