Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence İtalya güzel top oynuyordu. Tabi dünyanın en iyi orta sahası var adamlarda o ayrı konu da, 3'lü defans hattı korkutuyor beni biraz.
bak gene mancini diyeceğim ama mancini bir ders vermişti, maç oynanırken "istifa " diye bağıran taraftara dönüp "şuan maç oynanıyor destek çıkın, maç sonu protesto edersiniz" demişti... şuan engeilimz taraftar, taraftar nerede kimi destekleyeceğini bilmiyor juve maçını almışız tribünde terim tezahüratı... basın mancini üzerine oynadı kavga etti ve taraftar da bunu yedi kavgaya katıldı
yorumumu beğenmeyebilirsin ama böyle şeyler yazma renkdaş.
Sanki dünyanın sonu . Galatasaray'ın bitişi sanki anasını satayım . 4.Yıldızmış saçmalık zırvalıktan başka birşey değil. 12-16 yaş aralığının tutturduğu ve olmazsa olmaz gibi yaratıp insanları kaosa sürükleyen bir durumdan başka hiç birşey değil. Bir kere yıldız muhabbeti saçma yıldız nedir abi ?
PRANDELLİ yi tanımıyorum
tuchel i de tanımıyorum
klisman ı futbolculuğundan tanıyorum t.d nasıl bilmiyorum
denizli ile asla başarılı olamazsınız bakmayın fb şampiyon yaptı tarihin en iyi galatasaray ını geçti sonra ne işler dönmüş ankaragücüne teşvik samsuna şike antep maçı bizim maç ayrıca emree bey ve okan bey hatta hasan bey jardel bizden çok alıyor takımı da o kurtarsın muhabbetti
bjk şampiyonluğu ise tam tobalılık bir yusuf şampiyon yaptı gittiği hemen her yerden kovulması tesadüf mü ligi tanıyormuş bende tanıyorum ben şampiyon yaparım o zamam
avrupayı iyi takip eden birisi Prandelli analizi yapabilir mi ama romantik olmasın gerçekçi olsun rejkard ve mancini analizleri çok pembeydi
bizim taraftar mal diyorsun yani katiliyorum
''Yeteneği olduğu halde bunu geliştirmeyen birine takımımda asla yer vermem.''
- Cesare Prandelli, 2011
Dünyanin en iyi orta sahasi acik ara Almanya da.
I am the one who knocks!
- Cesare Prandelli, 2011
Ya hocam sen kimi istiyorsun teknik direktörlüğe dün denizliye etmediğin laf kalmadı şimdi de prandelliye kim gelsin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Cesare Prandelli, 2011
Bunun konusu acilmisti..ispanya diyenler fena patladi..
★☆★
Bunun konusu acilmisti..ispanya diyenler fena patladi..
★☆★
PRANDELLİ yi tanımıyorum
tuchel i de tanımıyorum
klisman ı futbolculuğundan tanıyorum t.d nasıl bilmiyorum
denizli ile asla başarılı olamazsınız bakmayın fb şampiyon yaptı tarihin en iyi galatasaray ını geçti sonra ne işler dönmüş ankaragücüne teşvik samsuna şike antep maçı bizim maç ayrıca emree bey ve okan bey hatta hasan bey jardel bizden çok alıyor takımı da o kurtarsın muhabbetti
bjk şampiyonluğu ise tam tobalılık bir yusuf şampiyon yaptı gittiği hemen her yerden kovulması tesadüf mü ligi tanıyormuş bende tanıyorum ben şampiyon yaparım o zamam
avrupayı iyi takip eden birisi Prandelli analizi yapabilir mi ama romantik olmasın gerçekçi olsun rejkard ve mancini analizleri çok pembeydi