Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almeidayla görüşmüşüz harbi hiç iyi olmadı bu

harbiden çok boş yorum var.çok sevindim gelmesine..- 15 puandan aldığı fiorentina avrupa kupalarına katıldı.adam romadan teklif alıyo sırf karısı hasta diye reddediyo.adam gibi de adam.italya milli takımıyla 2012de yaptıkları ortada.bu sene yanlış oyuncu tercihleri oldu ve oynadıkları bölge de çok nemliydi.

bunların dışında 2 kere italyada yılın teknik direktörü seçlildi.

bak gene mancini diyeceğim ama mancini bir ders vermişti, maç oynanırken "istifa " diye bağıran taraftara dönüp "şuan maç oynanıyor destek çıkın, maç sonu protesto edersiniz" demişti... şuan engeilimz taraftar, taraftar nerede kimi destekleyeceğini bilmiyor juve maçını almışız tribünde terim tezahüratı... basın mancini üzerine oynadı kavga etti ve taraftar da bunu yedi kavgaya katıldı

bizim taraftar mal diyorsun yani katiliyorum

''Yeteneği olduğu halde bunu geliştirmeyen birine takımımda asla yer vermem.''

- Cesare Prandelli, 2011

Sanki dünyanın sonu . Galatasaray'ın bitişi sanki anasını satayım . 4.Yıldızmış saçmalık zırvalıktan başka birşey değil. 12-16 yaş aralığının tutturduğu ve olmazsa olmaz gibi yaratıp insanları kaosa sürükleyen bir durumdan başka hiç birşey değil. Bir kere yıldız muhabbeti saçma yıldız nedir abi ?

Yildiz meselesi sidik yaristirmaktan baska birsey degil..millet gunu kurtarma pesinde...

★☆★

PRANDELLİ yi tanımıyorum

tuchel i de tanımıyorum

klisman ı futbolculuğundan tanıyorum t.d nasıl bilmiyorum

denizli ile asla başarılı olamazsınız bakmayın fb şampiyon yaptı tarihin en iyi galatasaray ını geçti sonra ne işler dönmüş ankaragücüne teşvik samsuna şike antep maçı bizim maç ayrıca emree bey ve okan bey hatta hasan bey jardel bizden çok alıyor takımı da o kurtarsın muhabbetti

bjk şampiyonluğu ise tam tobalılık bir yusuf şampiyon yaptı gittiği hemen her yerden kovulması tesadüf mü ligi tanıyormuş bende tanıyorum ben şampiyon yaparım o zamam

avrupayı iyi takip eden birisi Prandelli analizi yapabilir mi ama romantik olmasın gerçekçi olsun rejkard ve mancini analizleri çok pembeydi

özet , en kayda değer başarısı "büyük güçlü takım dışında" fio ya gelmeden önce, fio 1 puanla kümede kaldı prandelli geldi, şampiyonlar ligine soktu gruplardan 1. çıkardı finallerde bayern dış saha gol averajı yüzünden elendi, onun dışında işte milli takım

Ekşi'de ilk 5 sayfa adama yöneltilen methiyelerle dolu. Valla bende şaşırdım.

Bilemiyorum ne olacak bekleyip görelim.

İçime sinmemesinin tek sebebi Mancini'nin ardından yine bir İtalyanın takımın başına geçmesi. İnsan ister istemez soruyor be mübarek Mancini'yi niye gönderdin o zaman. Ünal Başkan bildiğin dalga geçti bizle.

Hayırlısı olsun bize destek olmak düşer bundan sonra.

Ya hocam sen kimi istiyorsun teknik direktörlüğe dün denizliye etmediğin laf kalmadı şimdi de prandelliye kim gelsin?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renktaş Prandelli ismi bende ciddi bir hayal kırıklığı oluşturdu

esasında bekleyip görmek lazım

umarım ben yanılırım ve bizim için çok hayırlı olur

benim hoca adayım ise en başından beri Juande Ramos'du...

Bunun konusu acilmisti..ispanya diyenler fena patladi..:)

★☆★

Aynen öyle abi. Ispanya da Xavi,Xabi? Iniesta nin alternatifi yok.

Ama birde Almanlara bak Löw can sıkıntısından her maç başka orta saha oynatiyor :D

I am the one who knocks!

Bunun konusu acilmisti..ispanya diyenler fena patladi..:)

★☆★

Aynen öyle abi. Ispanya da Xavi,Xabi? Iniesta nin alternatifi yok.

Ama birde Almanlara bak Löw can sıkıntısından her maç başka orta saha oynatiyor :D

I am the one who knocks!

PRANDELLİ yi tanımıyorum

tuchel i de tanımıyorum

klisman ı futbolculuğundan tanıyorum t.d nasıl bilmiyorum

denizli ile asla başarılı olamazsınız bakmayın fb şampiyon yaptı tarihin en iyi galatasaray ını geçti sonra ne işler dönmüş ankaragücüne teşvik samsuna şike antep maçı bizim maç ayrıca emree bey ve okan bey hatta hasan bey jardel bizden çok alıyor takımı da o kurtarsın muhabbetti

bjk şampiyonluğu ise tam tobalılık bir yusuf şampiyon yaptı gittiği hemen her yerden kovulması tesadüf mü ligi tanıyormuş bende tanıyorum ben şampiyon yaparım o zamam

avrupayı iyi takip eden birisi Prandelli analizi yapabilir mi ama romantik olmasın gerçekçi olsun rejkard ve mancini analizleri çok pembeydi

Düşük bütçeler ile başarılı oldu. Ama şampiyonluk baskısı falan yoktu. Italya milli takımında da böyle bi baskı yoktu. Eğer o baskıyı yönetebilirse başarılı olabilir. Rijkaard gibi taktik takıntısı yok illa 4-3-3 demiyor. Mancini gibi yüksek bütçeler istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt