Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba , Aysal başkanımızın testisleri özel spesyel menüde bu sahur , tercihe göre kuyruk yağına sarılmış kısık ateşte çevrilerek mevsim yeşillikleriyle vservisimizi beğeniceğinizi umuyorum , yanında şalgam suyu öneririm zira hazmı zordur.

Sent from my iPad using Tapatalk

ahaha süpersin renktaş güzel bi kapak

Bizim başkanın bir söylediği ile örtüşen yaptığı bir şeyi söylesenize bana....

tumblr_n876nwD3261tyw1mho2_250.gif

prandelli-45767.jpg

Sakal da yakışıyor hani.

Tam bir Don Cesare Prandelli :ka21:

yalnız bu italyanlar harbiden boşuna modada 1. değiller.giyinmeyi biliyor adamlar.resmen futbolu bilmem de giyimde italyan tarzı diye bi şey var.takım elbise alırken bile italyan kesim olsun deniyor yaw.ha prandelli iyi giyinme dışında iyi t.d midir bilmem herkes az bütçeyle çok işler yapmış derken fiorentinayı örnek veriyor ama onun dışında hiç bir başarı yok kariyerinde umarım en güzel başarıları bizde olurda cv sinde çok daha iyi şeyler görmüş oluruz.şahsen mancini den yaptığı her basın yoplantısında tr yi 3.sınıf ülke görmesinden ve bizide 5.sınıf takım sanmasından dolayı inanılmaz antipatik bulmuştum.terim i herkes eleştirebilir ama bu ülkeye vizyon adına kattıklarından sonra mancini gibileri ülkeye sokmamak gerektiğini iyi anlıyor insan.bir tarafta cl kupası için niye olmasın hayal etmezsen başaramazsın mantığı öbür tarafta daha ne istiyonuz allahtan belanızımı mantığı.umarım prandelli mancini kafasında değildir yoksa zaten ne kadarda kendimizi yırtsak futbolcu bile hisseder bu adamın çıtası nedir anca o çıtaya kadar gelebilirsin işte.

Bu adam hala ceza almadan ortalıkta dolaşıyor , başkana sallıyor , bize sövüyor..

Adamın yaptıgını savunmuyorum, anne-baba kutsaldır azılı düsmanımın bile annesine hakaret etmem. Yalnız söyle bir durum var ki, Ünal Baskan'ın testislerini ye diyerek sen ateslemissin biraz. Elestiri konusunda biraz daha yumusak olabilsek bunların cogu yasanmaz aslında.

Adamın yaptıgını savunmuyorum, anne-baba kutsaldır azılı düsmanımın bile annesine hakaret etmem. Yalnız söyle bir durum var ki, Ünal Baskan'ın testislerini ye diyerek sen ateslemissin biraz. Elestiri konusunda biraz daha yumusak olabilsek bunların cogu yasanmaz aslında.

Forum kuralları belli , burda başkana sayıp sövene , forum üyelerine at kafalı diyen adama lafımı esirgemem.dozu gazla geldiyse kurallara aykırıysa siteyöneticileri bana da ceza verir hiç de gocunmam.ama adam gelip üstüne bir de annemize hakaret ediyorsa ve ceza almıyorsa üstelik çok daha masum sebeplerden ötürü ceza alındığına defalarca şahit olmuş biri olarak bu platformun adilliğinin kalmadığını görmeniz gerekir.

Söyleyecek başka söz yok.

image-jpg.16031

GsC 2008 den beri takip ettiğim 2010 dan beri aktif katıldığım bir taraftar platformu , antu gibi ortamların aksine çok daha olgun bir forum burası , yaşına bakmadan çok kral kardeşimiz de abillerimiz de var.böyle platformlar büyüdükçe bu sorunlar kaçınılmaz oluyor ama büyürken de özüne dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Burda haksızlık ettiğim kırdığım arkadaşlar varsa hepsinden özür dilerim.

Hukuki süreç konusuna gelince bilişm ve sosyal medya suçlarında platformu dahil etmeden dava açmak pek mümkün değil, twitterda olan biteni de gördünüz.açıkçası tek bir kişi için sitenin hukuki bir yaptırıma girmesini istemem çünkü avukat dostum aracılığıyla bana verilen bilgi bu şekilde.

Lafımı da yiyecek değilim.

Kalın sağlıcakla.

Galiba stoper için listesinde Astori-Darmian ve Paletta varmış. ( 3 Puan'a göre ) Paletta transferi Burdisso hikayesine döner.

Evvveeetttt, hem bu konunun hem de heyecanimin az biraz durulmasini bekledim yorum yazmak icin.

Evela belirtmek isterim ki, acaip derecede mutluyum. Cunku HAGI'mizden sonra ilk kez istedigim bir kisi daha geliyor takimima.

Ismi gecen adaylar arasinda Ottmar Hitzfeld sahsen benim ilk tercihim oludu. Ama suan Prandelli'de yasadigim sevincle kiyas bile tutamam. Dedigim gibi adaylar arasindan istedigim isim olurdu. Bir Italyan ile yollari ayirip, bir diger Italyan'i getirecegimiz aklimin ucundan bile gecmezdi. Surpriz oldu, hic beklemiyordum. Ama cok iyi oldu ve cok hayirli oldu diyorum. Muthis futbol izletecektir bize, bundan en ufak bir supheniz olmasin. Ucuracaktir bu takimi.

Bir diger eklemek istedigim de Prandelli'nin profil olarak ne kadar dogru bir tercih oldugu. Cunku kendi sistemine sagdik ve o sistem dogrultusunda futbolcu talep eden biri degil Prandelli. (Orn. Rijkaard ve Mancini.) Prandelli daha cok Luce, Gerets ve "kismen" Fatih hocanin kaleminde biri. Yani elindekini kabullenme, oynatma ve maksimumunu alabilecek mahareti hatsafhada olan biri. Ayrica da sorunlu diye tabir edilen futbolculari yildiz seviyesine getirebilen bir motivetordur.

Benvenuto hocam. Umarim muzemizdeki tek eksik kupa olan Sampiyonlar Ligi kupasina kadar uzanir bu birliktelik.

Evvveeetttt, hem bu konunun hem de heyecanimin az biraz durulmasini bekledim yorum yazmak icin.

Evela belirtmek isterim ki, acaip derecede mutluyum. Cunku HAGI'mizden sonra ilk kez istedigim bir kisi daha geliyor takimima.

Ismi gecen adaylar arasinda Ottmar Hitzfeld sahsen benim ilk tercihim oludu. Ama suan Prandelli'de yasadigim sevincle kiyas bile tutamam. Dedigim gibi adaylar arasindan istedigim isim olurdu. Bir Italyan ile yollari ayirip, bir diger Italyan'i getirecegimiz aklimin ucundan bile gecmezdi. Surpriz oldu, hic beklemiyordum. Ama cok iyi oldu ve cok hayirli oldu diyorum. Muthis futbol izletecektir bize, bundan en ufak bir supheniz olmasin. Ucuracaktir bu takimi.

Bir diger eklemek istedigim de Prandelli'nin profil olarak ne kadar dogru bir tercih oldugu. Cunku kendi sistemine sagdik ve o sistem dogrultusunda futbolcu talep eden biri degil Prandelli. (Orn. Rijkaard ve Mancini.) Prandelli daha cok Luce, Gerets ve "kismen" Fatih hocanin kaleminde biri. Yani elindekini kabullenme, oynatma ve maksimumunu alabilecek mahareti hatsafhada olan biri. Ayrica da sorunlu diye tabir edilen futbolculari yildiz seviyesine getirebilen bir motivetordur.

Benvenuto hocam. Umarim muzemizdeki tek eksik kupa olan Sampiyonlar Ligi kupasina kadar uzanir bu birliktelik.

Eyvaaaaaaaaaaaaaaaah,

Reserved

Cok övüyorsun Adami...

inşallah bi aksilik çıkarda gerçekleşmez alınması,gelicekte ligi oyuncuları tanıyacakta gecti bir sen daha,getir Mustafa denizliyi bak işine ne olursa olsun.....

sıkıcı İtalyan futbolunun bir temsilcisi daha Mancini denendi şimdi ismi değişik olan bir diğeri aday,inş gelmez..............

inşallah bi aksilik çıkarda gerçekleşmez alınması,gelicekte ligi oyuncuları tanıyacakta gecti bir sen daha,getir Mustafa denizliyi bak işine ne olursa olsun.....

sıkıcı İtalyan futbolunun bir temsilcisi daha Mancini denendi şimdi ismi değişik olan bir diğeri aday,inş gelmez..............

denizli mi :redface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt