Evvveeetttt, hem bu konunun hem de heyecanimin az biraz durulmasini bekledim yorum yazmak icin.
Evela belirtmek isterim ki, acaip derecede mutluyum. Cunku HAGI'mizden sonra ilk kez istedigim bir kisi daha geliyor takimima.
Ismi gecen adaylar arasinda Ottmar Hitzfeld sahsen benim ilk tercihim oludu. Ama suan Prandelli'de yasadigim sevincle kiyas bile tutamam. Dedigim gibi adaylar arasindan istedigim isim olurdu. Bir Italyan ile yollari ayirip, bir diger Italyan'i getirecegimiz aklimin ucundan bile gecmezdi. Surpriz oldu, hic beklemiyordum. Ama cok iyi oldu ve cok hayirli oldu diyorum. Muthis futbol izletecektir bize, bundan en ufak bir supheniz olmasin. Ucuracaktir bu takimi.
Bir diger eklemek istedigim de Prandelli'nin profil olarak ne kadar dogru bir tercih oldugu. Cunku kendi sistemine sagdik ve o sistem dogrultusunda futbolcu talep eden biri degil Prandelli. (Orn. Rijkaard ve Mancini.) Prandelli daha cok Luce, Gerets ve "kismen" Fatih hocanin kaleminde biri. Yani elindekini kabullenme, oynatma ve maksimumunu alabilecek mahareti hatsafhada olan biri. Ayrica da sorunlu diye tabir edilen futbolculari yildiz seviyesine getirebilen bir motivetordur.
Benvenuto hocam. Umarim muzemizdeki tek eksik kupa olan Sampiyonlar Ligi kupasina kadar uzanir bu birliktelik.