Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Mustafa Denizli daha iyi bir tercih olurdu ama Moyes' in, Labaddia' nın adının geçtiği yerde Prandelli yine iyidir.

fiorentinada başarıları ortada bence manciniden iyi hoca italyaya final oynattı ki italya kadrosu yetersiz. mancininin kariyeri diyenler mancini interde iken inter dışında takım mı vardı seri a da? cityde de bence başarısız oldu

Geldiği gibi gider, rahat. (Biz varız burda... Çabamızın adı GS)

Bence İtalyan Hocaları kıyaslamamak lazım.Nasılsa hepsi aynı sistemde oynatıyor.Bol bol defans oynarız.Lucescu'nun bize geldiği sezon gibi.

ne başarısı var bu adamında Manciniden ıyı dıyosunuz anlamaıyorum bildiğim kadarıyla italya ile fınal oynadı başka varmı

Simdilik gozlemledigim, twitterda falan muthis bir hamle, forumda ise kotu bir hamle olarak nitelendiriliyor. Ben bekleyip gorme taraafindayim.

ulan manu.yu calistirmis moyesi begenmezsiniz,interi,citiyi calistirmis manciniyi tasla sopayla kovarsiniz,italya milli takimini calistirmis prandelliye hemen b.k atarsiniz kimi istiyorsunuz,herkes futbol dehasi olmus lan

bu adam şimdi Türkiye' yi tanıyana kadar 1 sene geçer, şampiyon olamazsa kovulur ve bu hikaye böyle devam eder gider..

Açıkcası sevindim. Prandelli hem milli takım bazında, hem kulüp bazında başarılı olmuş bir adam. Futbolcuların da saygı duyacağı bir isim. Hayırlı olsun. :encouragement:

BrnUhPDIIAAkV3F.jpg

Euro 2012de italya çok iyi oynuyordu ama son dünya kupasında çok kötüydü.Saçma transfer politikası devam ediyor

italyan diye öyle diyorsun ama baya fark var örneğin 2010 yılında yeni zelandaya bile geçilmiş italyayı alıp 2012de final oynattı briçok genç kazandırdı. Mancini daha çok hazır takımlara geliyor.

mancininin interini şampiyon yapmayacak hoca mı var? mancini dediğin gibi hep paralı takımlarda çalıştı

Keşke Jürgen Klinsman'ı getirseydik.ABD gibi bi takıma çok güzel futbol oynattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt