Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşi'de geçmiş yıllarda hakkında çok olumlu şeyler yazılmış ekşi'nin yazarlarına güvenirim öyle sanıldığı gibi İtalyan olduğu için defansif oynatan bir adamda değilmiş denildiğine göre.

Prandelli'yi duyunca Ceyhun :DD:DD

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IhPKmVXzpK0[/media]

Mancini'nin laciverti diyor herkes bunun için,bir tarafta efsane olabilir diyor. Ne desek boş Süper Kupa maçına kadar sabredelim bari :)

anlamıyorum şu forumu cidden ya kimi istiyorsunuz hoca olarak? löw kötü, klissman kötü, mancini kötü, denizli çöp, moyes çöp, prandelli kötü. sizi ancak mourinho klopp simeone keser. hatta morurinhoya bile son yıllarda başarısızdı dersiniz.

Uyum sağlarsa ve sabredilirse gelebilecek en iyilerden. Kesinlikle süper adam ama o ortamı ona yaratabilir miyiz o da soru işareti. Yardımcıları ve rahat çalışabileceği futbol ortamı çok önemli ama işte burası Galatasaray. :)

En sevindiğim nokta prandelli sayesinde sneijder(zaten öyleydi) ve selçuğun üst düzey performans göstereceğine inanıyorum .

Başarılı olur boşuna ağlamayın bu sene şampiyonuz.

Transfermarkt'a göre sadece sonunu getiren Uruguay maçında 3-5-2 kullanmış. Daha önce de DK elemeleri grubunda Çek Cumhuriyeti ve Bulgaristan maçlarında 3'lü savunmayla oynatmış. Geri kalan tüm hazırlık, DK eleme ve grup maçlarında 4'lü savunma kullanmış.

DK elemeleri grubunda en çok kullandığı formasyon: 4-3-1-2

2013 Konfederasyonlar Kupası'nda en çok kullandığı formasyon: 4-3-2-1 ve 4-2-3-1

DK grup maçlarında Uruguay hariç diğer iki maçta kullandığı formasyon: 4-1-4-1

Gördüğüm kadarıyla 3-5-2 hastası biri değil. Hatta 3-5 maç dışında hiç tercih etmemiş. Zaten Uruguay maçından sonra istifasını açıklarken dediği söz:

"Teknik dizilişim işe yaramadı ve tüm sorumluluğu alıyorum. İstifa ediyorum çünkü planlarım tutmadı." (Teknik dizilişi 3-5-2 idi.)

Tekrar hayırlı olsun, umarım faydalı olur. Ben yine de Prandelli'dense Mancini'nin kalmasını isterdim tabi orası ayrı.

Daniel-Bryan-Yes-Cheer.gif

Aslında kızdığım konu Prandelli değil; bu duruma düşmüş olmamıza kızıyorum ben asıl olarak. Fatih Terim, Luce ve Mourinho (hayal tabi bu) dışında hangi hoca gelse beğenilmeyecekti. Yazık.

valla yorum yapmayacağım çünkü tdliğini bilmiyorum gelsin bi görelim ama hep destek tam destek ayrıca yardımcıları mümkünse futbolu bilen adamlardan seçelim eski oyuncularımıza kıyak geçmeyelim..

Yav he he. İtalya'nın son 3 turnuvada oynadığı oyundan bihaber ne kadar çok insan varmış forumda. Çok ilginçsiniz.

Bkz. tüm İtalyan hocaları aynı futbol görüşüne sahip sanmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt