Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlamıyorum şu forumu cidden ya kimi istiyorsunuz hoca olarak? löw kötü, klissman kötü, mancini kötü, denizli çöp, moyes çöp, prandelli kötü. sizi ancak mourinho klopp simeone keser. hatta morurinhoya bile son yıllarda başarısızdı dersiniz.

mourinhoyu alsak turkiyeyi tanimaz taniyana kadar 1 yil gecer derler,kafa bu bunlarda

Prandelli , İtalyan olup hücum futbolunu oynatan nadir İtalyanlardan bir tanesidir . İyi bir taktisyen ve oldukça karizmadır .

H.O :)

Emre Utkucan‏@EmreUtkucan

Cesare Prandelli muthis bir taktisyen olmasindan once adamdir, hem de adamin hasidir. Adamlik bu hayattaki en onemli sey.

Emre Utkucan 2012'de atmıs bu twiti.Onunda payı vardır bu hamlede bence.

kafama takılan bişey daha var . hani başkan almanya-hollanda ekolü istiyordu ?

On sene önce beleşoğlu'nu sevenler de vardı ;)

Bize ne geçmişi, bizde ne yapacağı önemli

Bilmiyorum renktaş bu tarz şeyler önemli diye düşünüyorum, kupası da yok adamın. Her şeyden öncesi madem benzerini getireceksek niye Mancini'yi gönderdik?

Benim gelecek sezona dair hiç bir ümidim kalmadı.

Levent tüzemene fena koymuş denizliyle anlaşılmaması

Nasıl çamur atacağını bilemedi Prandelliye

Ama şimdi biraz araştırdım fena bir kariyeri yok adamın. Elindeki az düşük bütçeli kadrolarla büyük işler yapan birisiymiş. Parma'da fiorentinada vs güzel başarıları var. Sabır gösterirsek efsane olabilir.

Boştayken bu adam alınaydı ya..

Marcelo-Bielsa-001.jpg

Prandelli inanılmaz başarılı bir hamle.İtalyan diye hemen Mancini ile kıyaslamalar başlamış.Prandelli gittiği her takımın taraftarlarında yer bırakmış bir teknik adamdır.Taktik dehası üst düzeydir.Ben Lucescu'nun ilk geldiği zamana benzetiyorum bu gelişi..Bizim çok bilmiş halkımız 'ne başarısı var yeaa' diye homurdanıp duracaklar ama sonucunda bu adam bana göre yeni efsanemiz olacaktır.Hoşgeldin 'real signore'

Tatava yapmayin hayirlisi olsun diyip gecin

Sent from my iPhone using Tapatalk

kafama takılan bişey daha var . hani başkan almanya-hollanda ekolü istiyordu ?

Başkanın bir şey isteyecek hali yok artık. Konuştuğu herkes reddetti, kim kabul ettiyse onu getirdi. Seçimi kendi inisiyatifi ile yaptığını düşünmüyorum. İsmi duyulmuş hocalardan ikna edebildiği birini getirdi işte..

Karım hasta onunla ilgilenicem diye ,roma'dan sezon başı ayrılan adam gibi bir adam.

ulan sanki lucescu hucum futbolu oynatan biriydide adami deli gibi istiyordunuz,adam italyan diye hemen defansif futbol diye b.k atmayin once arastirin,mancini defansifmi oynatti,kactane takimi 6lik 5 lik yaptik

Ali ece yorumluyor. Ntvspor da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt