Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21885398.jpg

Melo performansı ile 25 Milyon Euro'ya Juventus'a transfer olmuştu.

Şimdi bu kadroyu çözene kadar 1 yıl daha gitmez inşallah..

Mancini tam olayı çözmüştü halbuki..

arada buyuk fark var mancini sezon basi kampini takimla yapamamisti sezon basladiginda geldi,ayrica prandelli simdi istedigi transferleride yaptirabilir ikisinin gelisi adapte sureci cok farkli

Prandelli uyum saglar mi basarili olur mu bilemem ama Mancini'ye gore cok daha guven veren bi hoc oldugu kesindir bana gore. 2.ligde calistrdigi takimi sampiyon yapmis, seria A'da ortaduzey takimlari Avrupaya tasimis, Fiorentina'yi -15 puandan sampiyonlar ligine tasimis, uefa.yari finalinde penaltilarla elenmis. Uzun lafin kisasi her turlu takimda calismis neredeyse, basarili olmus. Bunun yaninda karakterli bir adam oldugunu dusunuyorum biraz gecmiste yaptiklarini inceleyince. Anlasilabilirse dogru bir tercih olacaktir.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Destek vermeyen haindir zaten..

Yabancılar çok şaşırmış Prandelli'yi almamıza, birçok büyük takımı reddetmiş çünkü.

Melo-De Rossi

Selçuk-Pirlo

Wes-Montolivo

Kıyaslama yakın oynatacağı sistem italyan milli takımı copy olur . Sağlık olsun HEP DESTEK TAM DESTEK

Van Gaal da suan Hollanda'yi 3-5-2 oynatiyor demek ki Manu'da da öyle oynatacaaaaaak.

Ayrıca aklınca dalga geçmeye çalışan çapsız fb taraftarınıda ciddiye almayınız aykutu güç bela gönderip yerine ersunu getiren camianın Fatih Terimi gönderip Mancini'yi getiren onu da yollayıp Prandelli'yi getiren camianın vizyonunu anlaması güç olacaktır.

Mancini'den sonra bir italyan benim de içime sinmiyordu ama Prandelli ile Mancini arasında dağlar kadar fark var. Bi kere Prandelli hiçbir zaman Mancini gibi dev bütçeli takımlarda çalışmadı. Buna rağmen Parma ve Fiorentina'da neler yapmış açın bir bakın. Ayrıca çok duygusal ve efendi bir adam. Nedense Lucescu'ya benzetiyorum bu adamı. :) İnşallah Lucescu gibi efsane olur.

Yorumsuz diyeceğim ama memnuniyetsiz taraf biraz daha ağır basıyor

hala anlayamayanlar var istediğiniz kadar sistem adamını getirin türkiyede böyle bişey yok bize hırçın başarıya aç saha kenarında bağırıp çağıran hoca lazımdı. italyanın o kadrosuna rağmen gruptan cıkaramamıs bi adam bize gelse ne yapar . inşallah yanılırım ama manciniden hiç farkı olmaz deplasmanlara beraberliğe gider ondan sonra burda ağlarsınız

Kriter iyi kadrolarla gruptan çıkmak mı? Klinsman da abd yı gruptan çıkardı ama o da istenmiyor ya da hitzfeld veya Uruguay ın hocası gelse mesela daha mı tatminkar olacak senin için. Biraz bakış açısı değiştirmekte yarar var bence dostum.

Biz şuan inanılmaz bir hoca aldık ama farkında değiliz.

hala anlayamayanlar var istediğiniz kadar sistem adamını getirin türkiyede böyle bişey yok bize hırçın başarıya aç saha kenarında bağırıp çağıran hoca lazımdı. italyanın o kadrosuna rağmen gruptan cıkaramamıs bi adam bize gelse ne yapar . inşallah yanılırım ama manciniden hiç farkı olmaz deplasmanlara beraberliğe gider ondan sonra burda ağlarsınız

kim gelseydi? türk hoca kim gelsin?

Günlerdir o kadar isim geldi geçti sürpriz bir anlaşma oldu,hayırlısı olsun..

Avrupa futbolunu takip eden birçok kişi teknik direktörlüğü de adamlığı da 10 numara diyor..

Hiç İtalya dışına çıkmayışı ve kupa kaldırmayışı en büyük soru işareti bence..

Bundan sonra bize düşen görev destek olmak,hem de sonuna kadar!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt