Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almanya defansını chiellini ile geçtiğine göre anormal bir hamle olmamış

neyse gorecez eger surpriz olur bize gelmesse bizden baska alacak kulup var miymis acaba

yada bi kistas koyayim biz ve bizden daha iyi konumda olan bir takim alacak mi acab gorecegiz

Manciniye de ayrı teşekkür etmek gerek prandelli geliyorsa o da kötülememiş demek ekmek yediği yeri. İtalyan teknik adamlar onurlu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence İtalya güzel top oynuyordu. Tabi dünyanın en iyi orta sahası var adamlarda o ayrı konu da, 3'lü defans hattı korkutuyor beni biraz.

Öncelikle Mancini'yi gönderip yerine başka bir İtalyan almak neyin kafası

O zaman o açıklamaları ne diye yapıyorsun: yok Alman veya Hollanda ekolü olacak; yok Anglosaxon filan

biz bu adam için mi bekledik bu zamana kadar ???

İtalya'nın elendiği 15 gün oluyor anlaşıp getirseydiniz o zaman

ayrıca bu adamın hangi takımda oynattığı oyunu seyredip ve evet bize bu hoca lazım dediniz

kimse kendini kandırmasın arkadaş yönetim saçma sapan işlere kalkıştı

ve şu anda resmen sıvama modundalar

Ya hocam sen kimi istiyorsun teknik direktörlüğe dün denizliye etmediğin laf kalmadı şimdi de prandelliye kim gelsin?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onlarca sampiyonluk sevinci yasamis birisi olarak bu 4.yildiz sacmaligindan midem bulanmYa basladi artik..bikmadinizmi bu yildiz zirvaligindan?

★☆★

Denizli harici her isim macera demiştim,aynen öyle oldu.Büyük bi maceraya başladık.Aysal İtalyan hocada inat etti.Başarıyı bu şekilde yakalamak istiyor.

italyan takımlarını çalıştırmış falanda. İtalyan ve ispanyol futbolunu takip etmediğim için yorum yapmak benim açımdan doğru olmaz.

Bi bilen analiz eder elbet :o

BaskAn resmen italyan furyasina kapilmis..biri cakma olmak uzere uc italyan ile calismak asla rastlanti olamaz..

★☆★

yaw o kadar sacma yorumlar varki cevaplamaya degmez elle tutulur yani yokmus fiorentinaya tarihinde 50 sene yari final oynatmasi ve italyaya hic kimse beklemedigi sekilde final oynatmasi bile yeter...kaldiki elimizdeki kadro tam prandelli'lik selcuk sneijderle neler yapacagini merak ediyorum.

Bruma'da bol bol sans bulacaktir genc oyunculari sever prand

Onlarca sampiyonluk sevinci yasamis birisi olarak bu 4.yildiz sacmaligindan midem bulanmYa basladi artik..bikmadinizmi bu yildiz zirvaligindan?

★☆★

Sanki dünyanın sonu . Galatasaray'ın bitişi sanki anasını satayım . 4.Yıldızmış saçmalık zırvalıktan başka birşey değil. 12-16 yaş aralığının tutturduğu ve olmazsa olmaz gibi yaratıp insanları kaosa sürükleyen bir durumdan başka hiç birşey değil. Bir kere yıldız muhabbeti saçma yıldız nedir abi ?

Orta sahalardan max verim almayı biliyor. Montolivo-Melo olsun italyada olsun. Türkiye'nin en iyi orta sahasını da coşturur

yaw o kadar sacma yorumlar varki cevaplamaya degmez elle tutulur yani yokmus fiorentinaya tarihinde 50 sene yari final oynatmasi ve italyaya hic kimse beklemedigi sekilde final oynatmasi bile yeter...kaldiki elimizdeki kadro tam prandelli'lik selcuk sneijderle neler yapacagini merak ediyorum.

Bruma'da bol bol sans bulacaktir genc oyunculari sever prand

finallerden bir sene önce fio küme düşme hattından 1 mi 2 mi öyle bir puanla kümede kalmıştı, sonraki sene şamp ligine gidip gruptan 1. çıkmıştı sonra bayern e elenmişti yanlış hatırlamıyorsam dış saha gol averajından dolayı

Sanki dünyanın sonu . Galatasaray'ın bitişi sanki anasını satayım . 4.Yıldızmış saçmalık zırvalıktan başka birşey değil. 12-16 yaş aralığının tutturduğu ve olmazsa olmaz gibi yaratıp insanları kaosa sürükleyen bir durumdan başka hiç birşey değil. Bir kere yıldız muhabbeti saçma yıldız nedir abi ?

bak gene mancini diyeceğim ama mancini bir ders vermişti, maç oynanırken "istifa " diye bağıran taraftara dönüp "şuan maç oynanıyor destek çıkın, maç sonu protesto edersiniz" demişti... şuan engeilimz taraftar, taraftar nerede kimi destekleyeceğini bilmiyor juve maçını almışız tribünde terim tezahüratı... basın mancini üzerine oynadı kavga etti ve taraftar da bunu yedi kavgaya katıldı

görüşmeler müspetmiş beyler.

insallah bruma'yi forvet oynatacaktir

bruma forvet mevkisinde patlama yapacak

PRANDELLİ yi tanımıyorum

tuchel i de tanımıyorum

klisman ı futbolculuğundan tanıyorum t.d nasıl bilmiyorum

denizli ile asla başarılı olamazsınız bakmayın fb şampiyon yaptı tarihin en iyi galatasaray ını geçti sonra ne işler dönmüş ankaragücüne teşvik samsuna şike antep maçı bizim maç ayrıca emree bey ve okan bey hatta hasan bey jardel bizden çok alıyor takımı da o kurtarsın muhabbetti

bjk şampiyonluğu ise tam tobalılık bir yusuf şampiyon yaptı gittiği hemen her yerden kovulması tesadüf mü ligi tanıyormuş bende tanıyorum ben şampiyon yaparım o zamam

avrupayı iyi takip eden birisi Prandelli analizi yapabilir mi ama romantik olmasın gerçekçi olsun rejkard ve mancini analizleri çok pembeydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt