Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşi'de ilk 5 sayfa adama yöneltilen methiyelerle dolu. Valla bende şaşırdım.

Bilemiyorum ne olacak bekleyip görelim.

İçime sinmemesinin tek sebebi Mancini'nin ardından yine bir İtalyanın takımın başına geçmesi. İnsan ister istemez soruyor be mübarek Mancini'yi niye gönderdin o zaman. Ünal Başkan bildiğin dalga geçti bizle.

Hayırlısı olsun bize destek olmak düşer bundan sonra.

Mancini, Lucescu için gönderildi. Şartlar zorlandı ve Lucescu olmadı.

adamı daha tanımadan sallamak kanınızda var hiç sabır yok ya sıfırr ersun yalan gibiler layık size

Düşük bütçeler ile başarılı oldu. Ama şampiyonluk baskısı falan yoktu. Italya milli takımında da böyle bi baskı yoktu. Eğer o baskıyı yönetebilirse başarılı olabilir. Rijkaard gibi taktik takıntısı yok illa 4-3-3 demiyor. Mancini gibi yüksek bütçeler istemiyor.

aslında italya milli takımı da yaş olarak üstlerde bir takım isimler çok iyi de 3-4 oyuncu dışında star ve genç oyuncu yok diyebiliriz , star çok yaş da çok

Sampiyon olacagiz :)

Prandelli ile beraber deplasman fobimiz ortadan kalkacagiz.

Biraz burukluk var, Preud Homme gelmedi sonucta. :D

Gayet olumlu bir tercih olmuştur. Doğru, düzgün bir ADAM'a benziyor.

Bekleyip göreceğiz ve destek vereceğiz. Artık kurtulacağız şımarık taraftar halimizden, Messi gelse 'hiç koşmuyor defans yapmıyor' diyecek noktaya geldik zira.

Aynen öyle abi. Ispanya da Xavi,Xabi? Iniesta nin alternatifi yok.

Ama birde Almanlara bak Löw can sıkıntısından her maç başka orta saha oynatiyor :D

I am the one who knocks!

valla genc,basariya ac ,dinamik almanlar dururken yasli,doymus ispanyol futbolcularini secmek neyin kafasi anliyamadim gercekten..:)

★☆★

Kimse kusura bakmasın ama forumun ne kadar futbol cahili adamla dolu olduğunu görmüş olduk Prandelli sayesinde. Hadi diyelim futbolu yakından takip etmiyorsun uzaktan da mi takip etmezsin? Milli takımda bir başarısı yok diyeni mi ararsin Mancini niye gitti diyeni mi ararsın.

Prandelli gayet iyi hocadir. 40 yıllık italyanin futbol sistematiğini değiştirmiştir. Zaten futbol yorumcuları tarafından sevilmesinin nedeni Italya'ya hücum futbolu oynatmasidir.(Bu arada geçen sene PSG teklifini reddetmiş)

Yönetim açısından bakılırsa da gayet mantıklı bir hamle çünkü ismi bilinmeyen ve ne olacağı belli olmayan bir adamla yola çıksalar çok eleştiri alabilirlerdi. Bunun yanında Prandelli''nin handikapı Italya dışına hiç çıkmaması. Elbette başarısız olabilir ama şimdiye kadar ismi geçenlerden çok daha akıllı bir seçim.

fb'nin önümüzdeki sezon takacağı 4. yıldız hayırlı olsun şimdiden! Bu Ünal Aysal denen Mancini'den gerekli dersleri çıkaramamış anlaşılan, yeni bir İtalyan daha sardı başımıza! Üstelik getirdiği adam İtalya gibi bir dünya devini 2014 dünya kupasında gruplardan dahi çıkarmayı becerememiş bir adam! Sabahtan beri Ünal Aysal'a küfür etmekten çenem yoruldu ama buraya yazıp boşuna ceza yemeyelim! Sezon sonunu göremeden Prandelli'yi de alıp defolup gideceksin Ünal Aysal rahat ol sen....

hayırlı olsun simdilik hocayı asma yetkimi saklı tutuyorum önce bi görelim

fb'nin önümüzdeki sezon takacağı 4. yıldız hayırlı olsun şimdiden! Bu Ünal Aysal denen Mancini'den gerekli dersleri çıkaramamış anlaşılan, yeni bir İtalyan daha sardı başımıza! Üstelik getirdiği adam İtalya gibi bir dünya devini 2014 dünya kupasında gruplardan dahi çıkarmayı becerememiş bir adam! Sabahtan beri Ünal Aysal'a küfür etmekten çenem yoruldu ama buraya yazıp boşuna ceza yemeyelim! Sezon sonunu göremeden Prandelli'yi de alıp defolup gideceksin Ünal Aysal rahat ol sen....

Prandelliyi milli takımdan tanıyan zihniyet. Be adam 2012de ne yapmış bak bakayım

Büyük bir adam geldi.Zamanla degerini anlayacagız.Gercekten cok ümitliyim.Hayırlı olsun camiamıza.

Prandelliyi milli takımdan tanıyan zihniyet. Be adam 2012de ne yapmış bak bakayım

2012'de finale taşıyan adam 2014 dünya kupasında ne yaptı söyle bakalım? Gruplardan çıkarmayı geçtim top mu oynattı İtalya'ya? Ya da İtalya dışında ne yapmış bakalım bu adam söylesene bi?

Fiorentina italyada en ofansif oynayan takımdı prandelli öyle defansif oynatan bir hoca değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt