Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icimden bir ses cok basarili olacak diyor

hadi bakalim söyle ofansif futbol oynasak da zevk alsak

Kanatlardan Bangır Bangır oynayan bir takım izlet bize New Sinyor Prandelli !

Lig şampiyonluğunu vaadediyormuş başkan bu adamla şaka gibi ya :42::42:

İşin daha acı tarafı aysal transfere ihtiyacımız yok diyor şaka gibi belki hocanın isteğiyle 1 2 transfer olabilir diyor kapatın şubeyi rezil olmayalım 1 sezon daha çekilin gitsin şikeli ligde oynamıyoruz diye hiç değilse çöpe giden bir sezon olmaz

Bizim türk oyuncularımız ego savaşına girmezse yararlı olur inşallah.

Buyrun beyler kullanmak isteyenler için avatar :)

ZNr3nA.png

JPG formatında küçük boyut.

O leş bu çöp şu bu.... Sence kim alınmalıydı. Kim gelse şampiyonluk garantiydi???

Denizli derler, Juande Ramos derler Onu derler Bunu derler....sanki gelseler hemen şampiyon olacakmışız....vallah Bu sene şampiyon olmasakda olur yeterki herkes yerinde ve adam gibi oynasın.....yeterkine her hafta değişik bir kadroyla çıkmayalım.....

[attachment=11502:Bro0AOwCEAAp3Os.jpg]

Bu manşeti alan kör oldu.

Ekli dosyalar

• Bro0AOwCEAAp3Os.webp
    Bro0AOwCEAAp3Os.webp
    40 KB · Görüntüleme: 212
Türk hoca kötünün iyisi denizli başka adam yok zaten

Yahu Türk hoca olarak bir Denizli var oda uzun zamandır adam gibi takım çalıştırmadı. Ülkeyi tanıyor basını biliyor falan bunlar bana hikaye geliyor.

Sen takıma çatır çatır top oynat, 3-4 gollü galibiyetler al basın istediğini yazsın. Hocaya yüklensinler falan önemli değil.

Denizli beni zerre heyecanlandırmıyordu. Adamın heyecanı hırsı kalıp kalmadığı bile belli değil. ŞL de ne yapabilecek.

Ben oradaki gruplardan çıkabilecek bir hoca isterim.

Her şeye bi itiraz etme alışkanlığımızdan bi vazgeçsek de artık elimizdekiyle yetinmesini bi öğrensek diyorum..

Günü kurtaracaz diye Mustafa Denizli'yi getirmeyi düşünmek çapsızlıktan başka bişey değildir. Önümüzdeki sene şampiyon olamasak bile umarım Prandelli ile devam edilir. Ali Ece bugün çok güzel değerlendirme yaptı tanımayanlar(milli takımdan ibaret bilgisi olanlar) ve ya ön yargılı olanlar dinlemelidir mutlaka.

Bilinçli olarak yaklaşık 40 senelik Galatasaray'lıyım, yıllar geçtikçe futboldaki değişim tartışılmaz, ancak bizim taraftar profilimizin 2000 yılındaki Uefa kupasından sonra çok değiştigi de tartışılmaz. Bilhassa son 10 yıldır, futbolla ilgili her kademeye ağız bükme adet haline geldi. 14 yılda 11 teknik direktör görmüş bir futbol kulübüyüz. Terim ve Hagi bu dönemde 2 kez gelmiş, Lucescu, Gerets, Hagi, Feldkamp, Skibbe, Rijkaard, Bülent Korkmaz, Bülent Ünder, Cevat Hoca ve Mancini... 14 sene içinde en kariyerli hoca Terim ve Mancini desem herhalde abartmış olmam. Şimdi de Prandelli...

Lise arkadaşım Floransa'da yaşıyor, futbol görüşüne saygım vardır. bugün iftar sonrası konuştum. Bana ilettikleri ;

• İlk başta sakın Mancini'yle bir tutmayın, zıt futbol tarzları var.
  • Göze hoş gelen futbol oynatmayı prensip edinmiş biridir, disiplinlidir, macerayı sevmez.
  • Fiorentina taraftarı çok sever, hatta belki kızacaksınız ama FT'den bile çok sever.
  • Mancini gibi yıldız istemez, elindeki kadroyu kullanmasını bilir.
  • Manu, PSG ve Tottenham'ın tekliflerini red etti, milli takımdan İtalya federasyonu istememesine rağmen istifa etti.
  • Tek dezavantajı İtalya dışına çıkmamış olması ama yaşı 60'lara yakın biri için için tecrübesizlik sayılmaz.
  • Sonuç olarak Türkiye'de başarı çizgisi şampiyonluk ise, Prandelli ile şansınız %70

Bu onun görüşleri, ben ise tek birşey diyorum. Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım.

Yalnızca, Hayırlı olsun diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt