Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mükemmel bir tercih.Şu unutulmasın Mancini'de kötü değildi.3-5-2 sevdasına 'yabancı sınırı' yüzünden tutuldu.Bu sene Olcan transferi iyi oldu.Kanatlı oyun yapısına döneceğimizin göstergesi daha doğrusu ben öyle umut ediyorum.Çünkü Bruma ve Olcan var şuan yabancı sınırıda 5'e düştü Bruma yedek oturacak muhtemelen İlk 11'e koyulacak eldeki tek kanat oyuncusu da Olcan o yüzden 1-2 tane daha kanat oyuncusu alınmadığı sürece 4-2-3-1 hayal olur.Buda bu senede şampiyonluk şansımızın iyice düşürür.Kendi evlerinde zaten Anadolu takımları kapanıyor.Merkez odaklı bir oyun yapısı akıl kârı değil.Kanatlı sistem şart.Transfer şart.

Demin Süleyman Rodop yazmış aynı şeyi Facebook'ta. Şu anda kalaylamamak için kendimi zor tutuyorum. Bir keresinde bunu yerle bir etmiştim hala su üstüne çıkmaya çalışıyordu :D Bir de müridleri var laf ettirmiyorlar herife. Ne yazsa "haklısın aphi" "evet aphi çok doğru dedin"

Adam tam bir Terim dilosu, yönetim düşmanı. Arada bilenmek için arkadaşlıktan çıkartmıyorum. :D

Şimdi yanlış isim vermeyeyim sanırım Yaman Akıncı anlatıyordu bugün. Mesela şimdi adamlar birini seviyor. O kişiye istedikleri yapılmazsa onun dışında ne olursa olsun sadece sataşıyorlar. Şu anda olay Terim değil aslında. Camia içinden çok ciddi bir Denizli baskısı vardı Denizli gelmediği için kim gelirse gelsin sadece sataşmak için ne bulurlarsa yazıyorlar.

Burada İtalyan gönderip İtalyan aldık yav diyen adamlar geri zekalı mı bu yazdıkları cümledeki saçmalığı görmüyorlar. Görüyorlar. Ama orada problem "benim istediğim olmadı ise ne olursa olsun yanlıştır" düşüncesi. Ha hocayı beğenmezsin onu güzelce izah edersin o ayrı. Ama az önce örneğini gördüğümüz gibi "defolsunlar!!" diye gelen adamın durumu analiz edip yazmadığını, zaten kim gelirse gelsin aynı şeyi yazmaya hazır beklediğini anlamak için çok kapsamlı bir analize ihtiyaç yok.

Kan tutarsa kesinlikle basarili olabilecek bir hoca.

Yogurdu ufleyerek yemeyi ogrendigimden, ne basari ne da basarisizlik konusunda pesin hukumlu olmayip hoca hakkindaki goruslerimi zamana birakiyorum.

Tek dilegim, gelen gideni aratmasin yeter.

öncelikle hayırlısı olsun diyelim. Mancini ile kıyaslayanlar var. Birisi, İtalyan milli takımının çehresini değiştirmiş diğeri ise ( kötülemek için yazmıyorum ) daha oraya seçilmeye layık görülmemiş ve o koltuğa oturmak isteyen bir antrenör.

büyük adam vesselam. bulgaristan milli marşı yuhalanınca alkışla tepki gösteriyor yeni td'miz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=J3mhLYFo2Zw[/media]

doğru adam olduğunu anlamak için ortaya birçok sebep sürebiliyorsun...

gençleri geliştirmeyi biliyor... ihtiyacımız var mı????... SONUNA KADAR....

elindeki malzemeyi iyi kullanıyor... ihtiyacımız var mı???... var...

oyuncularla her zaman iyi ilişkiler kurmuş... ihtiyacımız var mı???... var...

çalıştırdığı takımlarda fizik gücü hiç düşmemiş... ihtiyacımız var mı???... var...

her zaman etik değerlere önem vermiş... italya'da onu tanıtan kelime "codice etico"...

problemli her oyuncu ile en yüksek verimi almış... ihtiyacımız var mı???... ohhoooooo...

birisi de gelsin bana ağır mallık olan "bir italyan gitti diğer italyan geldi" argümanı dışında "bize uymaz çünkü....." ile başlayan bir gerekçe sunsun...

prandelli'ye itiraz edenlerin, hele ki "italyan işte iğrenç savunma futboluna hazır olun" diyenlerin tamamının ağır mal olduğunu söylüyorum... bak istisnasız diyorum... tamamı ağır mal... adamı tanımadıkları gibi ulan eleştirmeden önce "biraz araştırayım bakalım bu adam ne menem şeymiş" diyemeyecek kadar ağır mallar...

sürç-i lisan ettiysek affola...

başkan saksofon :D ekolüne kafayı takmamışmıydı almanda alman diyordu ne olduda prandelliyi getirdi alman bunaklardan daha karizma duruyor diyemi

Anglo saxon yerine saksafon yazarak esprinin dibine vuran 1,000,000. Mesaja odul belirleyelim az bisey kaldi herhalde ogle olmadan asilir.

Mizah boyle bisey degil yapmayin etmeyin. Baska dallara yonelin.

Geçmişinde bir hayli sıkıntıya göğüs germiş fakat bizde başarılı olur mu, bunu kestirmek oldukça güç. Bu dakikadan sonra kim gelirse gelsin eleştirilerin odağında olacaktı zaten. İşini profesyonel biçimde icra etmesi gerekenler amatör ruha sahip olmadığı sürece Ahmet de gelse Mehmet de gelse değişecek fazla bir şey yok. Kadronun teknik adama inanması ve tek bir vücut olunması çok önemli faktörler. Öncelikle bunun sağlanması lazım. Taktik bunlardan sonra geliyor.

tuaf tuaf isimler gelecegine (denizli,moyes,karaman) prandelli tercih ederim, mancini den sonra bir italyan daha istemezdim ama prandelli diger italyanlara göre daha farkli geldi bana insallah basarili olur ve bol bol genclere de firsat verir

Kalite Hoca ama Süper Lig'de başarı icin muhakkak kaliteli bir yerli yardımcı aldırmalı.. En kral yabancıda gelse tek basına bizim ligde başarılı olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt