Cesare Prandelli KAP'a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aha bir tane daha o da İtalyan bu da İtalyan demek ki aynısı adamı.

Toplayıp inceleyeceksin bunları :D

inşallah bi aksilik çıkarda gerçekleşmez alınması,gelicekte ligi oyuncuları tanıyacakta gecti bir sen daha,getir Mustafa denizliyi bak işine ne olursa olsun.....

sıkıcı İtalyan futbolunun bir temsilcisi daha Mancini denendi şimdi ismi değişik olan bir diğeri aday,inş gelmez..............

[attachment=11550:FdSKXXV4_400x400.jpeg]

Ekli dosyalar

• FdSKXXV4_400x400.webp
    FdSKXXV4_400x400.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 222
inşallah bi aksilik çıkarda gerçekleşmez alınması,gelicekte ligi oyuncuları tanıyacakta gecti bir sen daha,getir Mustafa denizliyi bak işine ne olursa olsun.....

sıkıcı İtalyan futbolunun bir temsilcisi daha Mancini denendi şimdi ismi değişik olan bir diğeri aday,inş gelmez..............

Sizleri parayla mı seçip buluyorlar abi bu nasıl yorum ?

prandelli'yi eleştirenlere ve argümanlarına bakıyorum... kesinlikle adam hakkında hiçbir bilgileri yok :)... çok enterasan...

hiç birşey yapamıyorsan yaz google'a bir bak bakalım adam kimmiş neymiş...

ilberim ortaylım hocamın lafı cuk oturuyor işte burda... "cahillerle bir problemim yok... aslında cahiller kendi içlerinde tutarlıdırlar... asıl tehlikeli olan yari cahillerdir... çünkü onlar bilirmiş gibi konuşurlar bilmediklerinin farkında değildirler"...

bir iki kişi gördüm bende sadece mantıklı eleştiren. belki de başarısız olur bilemeyiz tabii de.

ee bu da italyan. hani kupası yok. mancini'nin de 2 gözü vardı bunun da, böyle iş olmaz, youtube'da videosu yok. tarzından çıkamadık henüz.

Ersun yanal bile bu ligde şampiyon oldu, taktiksel zekasıyla mı?

Ben Türk'üm, siz de Türksünüz :( demek ki tamamen aynı insanlarız.

ulan manu.yu calistirmis moyesi begenmezsiniz,interi,citiyi calistirmis manciniyi tasla sopayla kovarsiniz,italya milli takimini calistirmis prandelliye hemen b.k atarsiniz kimi istiyorsunuz,herkes futbol dehasi olmus lan

lafi koydunmu boyle koyacan...Agzina saglik teoman

Ersun yanal bile bu ligde şampiyon oldu, taktiksel zekasıyla mı?

taktik zeka değil tabiki ama şöyle bir zeka diyebiliriz fatih terimde de olan zeka türkiye liginin şifresini çözmüş.tür ligi başarı = hücum+pres.3-4-3 oynattı ersun yanal sürekli hücum ve pres ile türkiye liginde defansif futbolun tuttuğu hatırlamıyorum en yakın örnekleri mancini ve aykut kocaman.yani türkiye ligi o kadar kalitesiz ki şuursuzca hücum şampiyon olan takımın taktiği oluyor.avrupa futbolu oynayan takımlar 2. 3. oluyor.

taktik zeka değil tabiki ama şöyle bir zeka diyebiliriz fatih terimde de olan zeka türkiye liginin şifresini çözmüş.tür ligi başarı = hücum+pres.3-4-3 oynattı ersun yanal sürekli hücum ve pres ile türkiye liginde defansif futbolun tuttuğu hatırlamıyorum en yakın örnekleri mancini ve aykut kocaman.yani türkiye ligi o kadar kalitesiz ki şuursuzca hücum şampiyon olan takımın taktiği oluyor.avrupa futbolu oynayan takımlar 2. 3. oluyor.

Lig kalitesiz de biz kalitesiz oynamayal m fener şampiyon ise bizim kilit adamlarımızın formsuzluğundan. Melo, Sneijder ve Muslera haricinde kimse top oynamadı ikinci olduk. Her sene tarzımız değişiyor, alttan oyuncu gelmiyor her sene aynı konular bak artık bi ruhumuz vardı o gitti.. bir geleneğimiz vardı o da bitti.

Kim şampiyon yapacak Denizli mi? Elbet yapar sonra ilk başarısızlıkta onada olacak :/ prendelliyede olacak kafayı değiştirmedikçe stadyum taraftarı(sahada baskı yaratanlar) bu böyle gider.

10409330_809813272397492_1197728097404275405_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt