Basin toplantisini izlerken, yüz ifadesini gördügümde bir üzüntü basti. Harbiden cok severdim bu adami, bu halde görmek üzünc oldu. ne kadar kizsam bile iyi bir insan, ve Fiorentina´da cok begenirdim oynattigi futbolu... :( Ah be Prandelli

Uyudum uyandım hala sinir stres. Bu herif defolup gidene kadar huzur yok. Nefret ediyorum nefret.

Süper kupadaki fener maçından sonra kovulmadlıydı.Her geçen gün içimize ediyor.Sağolsun averaj takımı yaptı bizi.Sneijder olmasa fener'i de yenemezdik.Ben bu kadar kötü antrenör görmedim.Skibbe'den bile kötü yav bu adam.

Süper kupadaki fener maçından sonra kovulmadlıydı.Her geçen gün içimize ediyor.Sağolsun averaj takımı yaptı bizi.Sneijder olmasa fener'i de yenemezdik.Ben bu kadar kötü antrenör görmedim.Skibbe'den bile kötü yav bu adam.
abi skibbe avrupada nasıl futbol oynattı biliyoruz...o adamı da biz yedik.adam leverkusende kalaydı iyiydi.

Mancini gittikten sonra tekrar İtalyan teknik direktör geleceğini kimse beklemiyordu. Mevcut şartlarda kimi buldularsa onu getirdiler. Ünal Aysal'ın ayrılacağı o zamandan belliydi. Çünkü baştan savma iş yapacak adam değil, o kadar bıkmışki nolursa olsun demiş belliki...

Prandelli'ye gelecek olursak, Dortmund maçı sonunda yaptığı açıklamalarla, samimiyetsiz tavırlarıyla taraftar gözünde kocaman bir sıfır oldu artık.

Bu arada Hasan Şaş'ın Ntv Spor'da yaptığı yorumlar çok doğru. Duygusal düşünenler bunu anlamayabilir. Ama hem takım, hem milli takım bazında böyle giderse son 10 yılda yapılanların hepsi boşa gidecek. Açıkcası futbolu çok seven biri olarak bu sene sadece Beşiktaş'ın oynadığı futboldan zevk alıyorum. Onun dışında hiç bir maçı izlerken keyif almıyorum.

O stadın dolmasını beklemek bile boş artık. Ben şahsen uzun bir süre maça gitmemeye karar verdim. Aynı şekil kombinesi olan birçok arkadaş gelmeyi planlamıyor. İşimiz zor bu adam ile..

5 ay sonunda yapılan antremanlar sonucu oynanan top meydanda 2 pas yapamayan bi Galatasaray antremanlarda ne çalışıldı bilmiyorum ama hiç antreman falan yapmayın bundan sonra ciddiyim maç günlerine kadar izinli olun takımla beraber gidin abisi beraber sinemaya,nusrete et yemeye,pikniğe falan gidin,antremanda içtiğiniz su&yediğiniz yemek zarar ondan zarar etmesin bari klüp.

4-3-1-2'e devam. kanat oyuncuya gerek yok 2014'de. real madrid, bayern gibi takimlar zaten tesadüfen macilari aliyorlar. bi biz ve senin sistemin var

Hedef 4. yildiz, dagilabilirsiniz beyler..

Bu kadarı fazla artık. Acilen gönderilmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mancini gittikten sonra tekrar İtalyan teknik direktör geleceğini kimse beklemiyordu. Mevcut şartlarda kimi buldularsa onu getirdiler. Ünal Aysal'ın ayrılacağı o zamandan belliydi. Çünkü baştan savma iş yapacak adam değil, o kadar bıkmışki nolursa olsun demiş belliki...

Prandelli'ye gelecek olursak, Dortmund maçı sonunda yaptığı açıklamalarla, samimiyetsiz tavırlarıyla taraftar gözünde kocaman bir sıfır oldu artık.

Bu arada Hasan Şaş'ın Ntv Spor'da yaptığı yorumlar çok doğru. Duygusal düşünenler bunu anlamayabilir. Ama hem takım, hem milli takım bazında böyle giderse son 10 yılda yapılanların hepsi boşa gidecek. Açıkcası futbolu çok seven biri olarak bu sene sadece Beşiktaş'ın oynadığı futboldan zevk alıyorum. Onun dışında hiç bir maçı izlerken keyif almıyorum.

ne yapmis ki Hasan Efendi, okadar para türk oyuncularin g.tlerine sokup ballon böyle patlayacagi bellidi. Gaz iste bir yere kadar, ondan sonra anca ballon patlar. O yüzden Fatih Terim de kacti, cünkü kendisi de biliyor bi yere kadar, kendisi hic iyi bir miras birakmadi, Engin gibi oyunculari a2 de para kazaniyorlar, hic futbol oynama istegi yokki bizim millet te, cünkü ne olursa olsun hersey garanti, ya sahada yerleri garanti, ya para. aykut ercetin 12 yildir bu takimda, hic gitmedi...

Geri
Üst Alt