Hala toplamadı mı valizini yoksa yeni bi sistem kurup dünya futboluna çağ mı atlatacak

ilk sayfalardaki mesajlarını bulayımmı sayın futbol dehası Prandelli için neler söylediğini,, bu adam king king,Prandelliye laf söyleyenleri anlamıyorum, Fiorentinada neler yaptı büyük hoca, şimdi cıkarırım eski mesajlarını ergen futbol dahisi seni:):)

ne oldu şimdi ezik mi oldu:)
evet öyle sevgili cezmi.fiorentinada başarılıydı da.bize gelince beynine bişey oldu italyanın.ben GSyın başarısızlığı için elinden gelen herşeyi yapan bi teknik direktöre sövmesini de bilirim.önemli olan senin ,benim haklı çıkmam değil.benden bi daha da alıntı yapma.

ilk sayfalardaki mesajlarını bulayımmı sayın futbol dehası Prandelli için neler söylediğini,, bu adam king king,Prandelliye laf söyleyenleri anlamıyorum, Fiorentinada neler yaptı büyük hoca, şimdi cıkarırım eski mesajlarını ergen futbol dahisi seni:):)

ne oldu şimdi ezik mi oldu:)
Insanlarin yeni gelen birine umutla bakmasi ve ona sahip cikmasinda yanlis olan nedir?

Ben adini bile duymamistim ama ben de yazdim. Cunku yeni bir macera yeni bir umuttu.

ne oldu işine gelmedimi bazı ergen uzmanların.....

ilk sayfalara bi dönsem burdaki yarı eleman foruma giremez ama yüzsüz insan çok...

ilk sayfalara ,ortalara dikiz:)

sen kralsın hocam,sakalına kurban,bu adam king king 3 hafta sonra bu adam ezik yaaa:)

360 derece dönen herkese taraftar denir:)

BvB maçindaki BvB için en tehlikeli sans, Reus'un Weidenfeller'e verdigi pas resmen.

Korkak t.d. bu Kulüpte olmamali.

Schuldigung Reinhard Saftig
Schuldigung Sigi Held
Schuldigung Michael Skibbe

Ben Galatasaray tarihinin en kötü 3 teknik direktörü olarak bu 3 Alman'ı bilirdim ama dün akşam itibariyle net bir şekilde Galatasaray tarihinin en kötü teknik direktörünün kim olduğuna karar verdim.

Galatasaray tarihinin en kötü en teknik direktörü Cesare Prandelli'dir.

Şimdi üşenmesen gerideki sayfalardan;

Sen bizim kurtarıcımızsın........ Büyük hocasın........Bu adam King king........Sakalına kurban olayım.......Senle sonuna kadar varız....

diyen Prandelli aşıklarını çıkıp bulacağımda neyse onlarda 360 derece dönmeye başladı:):):)

acilen HİKMET KARAMAN bundan daha aşağıda olmaz bu takım,takımı tanıyor 4-4-2 nin tek kurtuluş olduğunu hep söylüyor Karaman tek çare kısa vade için.......

ilk sayfalara bi dönsem burdaki yarı eleman foruma giremez ama yüzsüz insan çok...

sen kralsın hocam,sakalına kurban,bu adam king king 3 hafta sonra bu adam ezik yaaa:)

180..

kalan maçlarda hedefimiz 4 ten fazla gol yememek. işte prandellinin vizyonu. eski galatasaray olsa kalan 3 maçtan en az 7 puan çıkarırırız diye umut ederdik.

Dün Klopp veya Mourinho olsa bile kazanamazdık. Bu futbolcular ile olmaz bu iş. Bir iki tane üst düzey futbolcu ile başarılı olamasın şampiyonlar liginde

Benim anlamadığım bir çok şey var... Bu adam nasıl İtalya milli takımının başına geçmiş? Nasıl olmuş da Fiorentina'yı çalıştırmış? Nasıl oldu da bizimkiler bu adamı getirdiler? Nasıl oluyor da bunca hezimetten ve kötü oyundan sonra hala o koltukta oturmaya devam edebiliyor?

Artık kararları konusunda fazla bir şey söylemeyeceğim. Adam yapılabilecek tüm kötü hamleleri yaptı ama lig başladığından beri Olcan ve Bruma'yı aynı anda sahaya sürmek gibi bir iş yapmadı. Bırak yapmayı 13 milyon ve 5 milyon € verilen iki adamı 18 kişilik kadroya bile koymadı. Bu adamlar bir işe yaramayacaksa ne diye onca para ödedik aldık? İş yapacaklarsa niçin kadroya alınmıyorlar? Aslına bakılırsa sebebi de bence şu; İki kanat oyuncusuyla oynadığı zaman yapılan ortalarda Burak'ın etkili olmayacağını biliyor Prandelli... Aynı zamanda bu iki oyuncuyu aynı anda sahaya sürdüğünde Wes, Selçuk, Melo üçlüsünün göbekte darmadağın olacağının da bilincinde... Ancak Burak ve Selçuk'u kesmektense Bruma ve Olcan'ı kesmeyi tercih ediyor. Birileri kimi kesersen kes bu iki sığırı kesme demiş... Bu apaçık ortada... Oysaki Umut ya da Pandev den birisini forvete koyup, Selçuk sığırının yerine de koşan birini koysa takım iddia ediyorum şu ankinden kat be kat iyi oynayacak...

Galatasaray'da birileri bunun hesabını vermeli... Ancak bu hesabı verecek tek bir Allah'ın kulu yok... Olan yine biz taraftara oluyor...

Samimi olarak dusunce yapinizi anlamaya calisiyorum. Simdi biri gelmis, kotu dedik diye adami maca cikmadan kovacak degiller. Tarih, belli takimlarda cosup, baska takimlarda batiran futbolcu ve hocalarla doldu. Yeni gelene destek vermek, umutla beklemek neden ayip oluyor?

Ondan sonra duruma bakiyoruz, analiz ediyoruz ve goruyoruz ki gitmeyecek, tabii ki 180, sizin deyiminizle 360 derece donup fikir degistiryoruz. Bu utanilacak birsey degil ki, aksine buyukluk gostergesi, sabit fikirli olmadan, gelisen sartlara gore dusunceler degismelidir.

Yani ben cocukken kablosuz iletisim bilim kurguydu. Bugun gundelik bir olay. Fikrim degismesin diye red mi edeyim bu gelisimi, nedir?

50 kere yazdım yine yazacağım futbol dehası sayın Prandelli,şu gerzek sistemlerini Arsenal maçı ilk yarısında denedin 20 dakikada 3 oldu,devre arasında futbolcular üzerine yürüdülerde 4-4-2 ye döndü 2.yarı ne oldu Galatasaray kanatlarla birlikte rakip kaleye gitmeye,şut cekmeye başladı....

Bak Prandelli efendi seni alındığın ilk günden beri sevmem defalarca yazdım ama 3-5-2 ,4-3-3 bu takımda olmuyor be hoca neden anlamıyorsun kanatsız futbol artık Afrika 5. liginde bile oynanmıyor,şu takımı 4-4-2 versiyonunda oynat yenilirsek-rezil olursakta öyle olalım Brumanın sağda, Olcanın solda Sjneider ve Umutun ileride olduğu o muhteşem günler yahu çok zor değil bu kadar mı mankafasın...

Nerde cins teknik direktör varsa bizi buluyor arkadaş.

I am the one who knocks!

Samimi olarak dusunce yapinizi anlamaya calisiyorum. Simdi biri gelmis, kotu dedik diye adami maca cikmadan kovacak degiller. Tarih, belli takimlarda cosup, baska takimlarda batiran futbolcu ve hocalarla doldu. Yeni gelene destek vermek, umutla beklemek neden ayip oluyor?

Ondan sonra duruma bakiyoruz, analiz ediyoruz ve goruyoruz ki gitmeyecek, tabii ki 180, sizin deyiminizle 360 derece donup fikir degistiryoruz. Bu utanilacak birsey degil ki, aksine buyukluk gostergesi, sabit fikirli olmadan, gelisen sartlara gore dusunceler degismelidir.

Yani ben cocukken kablosuz iletisim bilim kurguydu. Bugun gundelik bir olay. Fikrim degismesin diye red mi edeyim bu gelisimi, nedir?

Valla özgür sadece şu kadarını söyleyeyim, o ilk sayfalardada bunu hep belirttim gerçek hayatımızda da aynı benzer durumlar olur,karşına bir bayan çıkar tanımadan etmeden kimdir nedir bilmeden körü körüne bağlanır insanlar,yahu bir tanı nedir ne değildir insanları daha bilmeden,tanımadan gözünde büyütmek sen paşasın-sen kralsın demek en çok sinir olduğum durumlardan biri,ve bu durum Prandelli içinde gercekleşti burada,tamam başımıza geldi destek olursun anlarım ama adam salı geldi çarşamba günü iste hocam kollarımı keseyim diye Müslüme bağlayan mı istersin,sakalına kurban baba diyenlermi istersin...

kısaca anlatmak istediğim aslında kim olursa olsun ne olursa olsun bir günde kimseye aşık olmayalım diğer günde düşman olmayalım derim ben...

Valla özgür sadece şu kadarını söyleyeyim, o ilk sayfalardada bunu hep belirttim gerçek hayatımızda da aynı benzer durumlar olur,karşına bir bayan çıkar tanımadan etmeden kimdir nedir bilmeden körü körüne bağlanır insanlar,yahu bir tanı nedir ne değildir insanları daha bilmeden,tanımadan gözünde büyütmek sen paşasın-sen kralsın demek en çok sinir olduğum durumlardan biri,ve bu durum Prandelli içinde gercekleşti burada,tamam başımıza geldi destek olursun anlarım ama adam salı geldi çarşamba günü iste hocam kollarımı keseyim diye Müslüme bağlayan mı istersin,sakalına kurban baba diyenlermi istersin...

kısaca anlatmak istediğim aslında kim olursa olsun ne olursa olsun bir günde kimseye aşık olmayalım diğer günde düşman olmayalım derim ben...
Hah simdi anladim. Senin rahatsiz oldugun nokta gundelik olaylarla kisileri hemen yuceltmek. Boyle anlatinca guzel oldu bak :D

Mancini'den sonra daha kötü etki bırakacak bir hoca gelmez herhalde demiştim. Bu adam dediğimi yutturdu bana.

Ama bu sefer daha emin söylüyorum; bu adamdan daha kötüsü gelmez.

Cl nin en dandik takimi yaptin bizi hoca tebrikler.

Nasil kurtulacaz biz bu capsiz basbelasindan.

Baskan adaylari kovmuycaz dedikce azitiyor bu adam.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Prandelli´ye sabredecegime, genc, Türk hocaya sabrederim daha iyi.

Sabredecek bir durum da yok acikcasi. Öyle sacma seyler yapiyor ki, insan hayret ediyor. Sacmaliklarin aciklamasi da olmuyor.

Baskan secilsin, otursunlar, su isi bitirsinler. Herhangi bir Türk hocaya raziyim.

Jürgen Klopp zaten ne kadar sacma bir sistemle oynadigimizi söylemis, daha ne olsun? Adam 2 günde cözmüs bizi.

Selcuk´tan girmis, Burak ve Pandev ile devam etmis, defansin (Semih Telles) rezilliginden cikmis

Geri
Üst Alt