Seyfettin AK
Kırmızı Üye
- 29 Ağustos 2012
- 2.109
- 9
- 858
Hala toplamadı mı valizini yoksa yeni bi sistem kurup dünya futboluna çağ mı atlatacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet öyle sevgili cezmi.fiorentinada başarılıydı da.bize gelince beynine bişey oldu italyanın.ben GSyın başarısızlığı için elinden gelen herşeyi yapan bi teknik direktöre sövmesini de bilirim.önemli olan senin ,benim haklı çıkmam değil.benden bi daha da alıntı yapma.ilk sayfalardaki mesajlarını bulayımmı sayın futbol dehası Prandelli için neler söylediğini,, bu adam king king,Prandelliye laf söyleyenleri anlamıyorum, Fiorentinada neler yaptı büyük hoca, şimdi cıkarırım eski mesajlarını ergen futbol dahisi seni
ne oldu şimdi ezik mi oldu![]()
Insanlarin yeni gelen birine umutla bakmasi ve ona sahip cikmasinda yanlis olan nedir?ilk sayfalardaki mesajlarını bulayımmı sayın futbol dehası Prandelli için neler söylediğini,, bu adam king king,Prandelliye laf söyleyenleri anlamıyorum, Fiorentinada neler yaptı büyük hoca, şimdi cıkarırım eski mesajlarını ergen futbol dahisi seni
ne oldu şimdi ezik mi oldu![]()
Şimdi üşenmesen gerideki sayfalardan;
Sen bizim kurtarıcımızsın........ Büyük hocasın........Bu adam King king........Sakalına kurban olayım.......Senle sonuna kadar varız....
diyen Prandelli aşıklarını çıkıp bulacağımda neyse onlarda 360 derece dönmeye başladı
acilen HİKMET KARAMAN bundan daha aşağıda olmaz bu takım,takımı tanıyor 4-4-2 nin tek kurtuluş olduğunu hep söylüyor Karaman tek çare kısa vade için.......
180..ne oldu işine gelmedimi bazı ergen uzmanların.....
ilk sayfalara bi dönsem burdaki yarı eleman foruma giremez ama yüzsüz insan çok...
ilk sayfalara ,ortalara dikiz
sen kralsın hocam,sakalına kurban,bu adam king king 3 hafta sonra bu adam ezik yaaa
360 derece dönen herkese taraftar denir![]()
Samimi olarak dusunce yapinizi anlamaya calisiyorum. Simdi biri gelmis, kotu dedik diye adami maca cikmadan kovacak degiller. Tarih, belli takimlarda cosup, baska takimlarda batiran futbolcu ve hocalarla doldu. Yeni gelene destek vermek, umutla beklemek neden ayip oluyor?ne oldu işine gelmedimi bazı ergen uzmanların.....
ilk sayfalara bi dönsem burdaki yarı eleman foruma giremez ama yüzsüz insan çok...
ilk sayfalara ,ortalara dikiz
sen kralsın hocam,sakalına kurban,bu adam king king 3 hafta sonra bu adam ezik yaaa
360 derece dönen herkese taraftar denir![]()
Samimi olarak dusunce yapinizi anlamaya calisiyorum. Simdi biri gelmis, kotu dedik diye adami maca cikmadan kovacak degiller. Tarih, belli takimlarda cosup, baska takimlarda batiran futbolcu ve hocalarla doldu. Yeni gelene destek vermek, umutla beklemek neden ayip oluyor?
Ondan sonra duruma bakiyoruz, analiz ediyoruz ve goruyoruz ki gitmeyecek, tabii ki 180, sizin deyiminizle 360 derece donup fikir degistiryoruz. Bu utanilacak birsey degil ki, aksine buyukluk gostergesi, sabit fikirli olmadan, gelisen sartlara gore dusunceler degismelidir.
Yani ben cocukken kablosuz iletisim bilim kurguydu. Bugun gundelik bir olay. Fikrim degismesin diye red mi edeyim bu gelisimi, nedir?
Hah simdi anladim. Senin rahatsiz oldugun nokta gundelik olaylarla kisileri hemen yuceltmek. Boyle anlatinca guzel oldu bakValla özgür sadece şu kadarını söyleyeyim, o ilk sayfalardada bunu hep belirttim gerçek hayatımızda da aynı benzer durumlar olur,karşına bir bayan çıkar tanımadan etmeden kimdir nedir bilmeden körü körüne bağlanır insanlar,yahu bir tanı nedir ne değildir insanları daha bilmeden,tanımadan gözünde büyütmek sen paşasın-sen kralsın demek en çok sinir olduğum durumlardan biri,ve bu durum Prandelli içinde gercekleşti burada,tamam başımıza geldi destek olursun anlarım ama adam salı geldi çarşamba günü iste hocam kollarımı keseyim diye Müslüme bağlayan mı istersin,sakalına kurban baba diyenlermi istersin...
kısaca anlatmak istediğim aslında kim olursa olsun ne olursa olsun bir günde kimseye aşık olmayalım diğer günde düşman olmayalım derim ben...