Yeni yönetimin ilk işi Prandellinin görevine son vermesi ve yerine Mustafa Denizli'yi getirmesi. En azından sezon sonuna kadar bizi götürebileceğine inanıyorum Denizli'nin.

Yonetim denen bisey yok ki gitsin.Ersun Yanal'a da yarin gel 9 da basla dedim ayip oldu adamada

Aysal Prandelli'ye 4.yıldız konusunda çok şeyler anlatmış bu belli.Prandelli'nin kariyerinde şampiyonluk olmadığını da düşünürsek adamın lig şampiyonluğuna önem vermesi normal.Yalnız bunu açıkça söylemesi çok yanlış.

Prandelli geldiginde sevinmeyenlerdendim...

Simdi durum o kadar batik ki, yeni gelen teknik direktör bir sey yapamaz bence. Ite kaka sampiyon oluruz, ha prandelli ile ha baskasi ile.

Ama Prandelli hayret bir adam arkadas. Geleli 10 resmi mac'a ciktik, gelecek mac kimse ilk11 tutturamaz, dizilis'i bile cogunlugu tahmin edemez. Prandelli iyi veya kötü bilmiyorum ama elestirilmek icin elinden geleni yapiyor.

Bu Adam kolay kolay gitmez, tazminat vermeden hic bir yere gitmez.

#CareThomasTuchel

4-3-1-2 güzel bir taktik olabilir ama bizde bu taktiği hakkını vererek oynayacak bir oyuncu grubu yok.
Bunu nasıl göremiyor hala ısrar ediyor anlamıyorum.
Orta saha da 3 tane melo olur anlarım beklerde Alves ve Marcelo türevi oyuncular olur oynarsın anlarım ama bu kadro bunu oynayamaz.

Suç ne Telles'te ne de Tarık'ta en güçlü yönü hücum hattı olan Dortmund karşısında kanatları boş bırakırsan adamlar yürüyerek gelirlerse böyle bir sonuç kaçınılmaz olur.

Oyuncu grubuna göre taktik ve felsefesini ona göre oluşturabilecek cesur,futbol bilgisi iyi olan bir TD şart.
Acilen değişikliğie gitmezsek gelecek sene de zarara uğrayacak.
Futbolda sabrın çok önemli olduğuna inananlardanım ama sabır bir ışık verene gösterilir geldiğinden beri tek olumlu hamlesi olmayan adama değil.

Son düzenleme:
Biri Prandelli'ye Galatasaray'ın kuruluş felsefesini anlatsın. (bkz. "Türk olmayan takımları yenmek")
Dortmund'a 4-0 yenildikten sonra bizim asıl hedefimiz 4. yıldız demek kadar vizyonsuz bir açıklama olamaz.

5+3 ile ciddi ciddi Avrupa'da başarı istiyorsanız gidin doktora görünün arkadaşım...Yabancı sınırı olduğu sürece anca 2000 jenerasyonu gibi bir jenerasyon yakalarsın 1 asırda, ya da geçen 2 seneki gibi çok kaliteli yabancıların ve kura şansın olur ilerlersin...

He ya he forvetinde Burak orta sahada Xelçuk var " Galatasaray'ın kuruluş felsefesi yabancı takımları yenmek " aynen devam edin...

Nasıl bir kuruluş felsefesi ile kulüp 1989'a kadar hiç gündeme gelmiyor bu kuruluş felsefesi...

Adama burada demediğimizi bırakmıyoruz , çoğunlukla haklıyız...İyi de arkadaşlar Denizli-Ersun-Tuchel-Luce gelse hangi forvetler ile gol atacağız arkadaşlar ?

Bana biriniz mantıklı olarak anlatsın , Tuchel'i getirdik adam Rezil ve Xelçuk ile nasıl top oynayacak ? Rezil ile nasıl gol atacak takım ? Elmander az gol atıyordu ama takıma faydasını biliyoruz , bu rezil resmen ilerde kara delik her şeyi yerle bir ediyor...

Yabancı sınırı kalkıyor zaten , benim fikrim ligde ilerlemeye devam etsin de nasıl ilerlerse ilerlesin , bu seneyi bir şekilde geçirmek şart...

yaw arkadas mourinhoyu getirtsen nolacak sanki oda yer avrupada 4-5 gol bu yabanci kuraliyla bu kadroyla bu yonetimle

Bu kadar capsiz, bu kadar kötü bir td olamaz yaw. Bu adama olan sinirim geçmiyor gecmeyecek.

Tamam bugüne kadar istikrar anlamında prandellinin arkasında durdum bir taraftar olarak ama malesef hoca akıl almaz işler yapıyor...Bu konuda haklı çıktı sanırım prandelli karşıtları ama bu demek değildir prandeli gitsin Denizli gelsin ..Arkadaş Mustafa Denizli nedir yahu ne olursunuz akla izana uygun adaylar söyleyin...Temcit pilavu gibi yeter artık ya gerets-denizli-luce yeter ya

tolunay kafkas diyorum ben yada ersun yanal

d.jpg

Dünkü maçın izahı yok konsol oyunlarında bile küçücük çocuklar dortmunda karşı oynarken kanatlı sistemle çıkıyor dortmundun hızlı kanat oyuncularını durdurayim diye e bu adamın diploması var bunu bilmiyormu benim aklıma gelen bir şey var prandelli handikaplı dortmund demiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Dortmund gibi kanatları çok etkili bir şekilde kullanan bir takıma karşı kanatları Tarık-Telles gibi iki tane vasat altı defansa sahip oyuncuya teslim etmenin açıklaması yok.Arsenal maçında yaptığı korkunç sistem hatasından sonra bu maçtaki sistemide faciaydı.Bir an önce takımla ilişkisi kesilmeli çünkü Prandelli ile iyi futbol oynamak çok zor görünüyor nedenleri ise şunlar:kanat düşmanı(kanat kullanmadan etkili olmak çok zor),sahada dökülen isimleri kesmekten aciz(Bruma,Olcan gibi egosu düşük oyuncuları günah keçisi ilan etmek.Burak-Selçuk gibi egosu yüksek isimleri kesecek cesareti bulamıyor kendisinde oysaki Terimde,Mancinide bu isimleri kesmişti).Bu futbol zekası fakiri İtalyan gönderilip yerine yeni bir Teknik Direktör gelmeli.

Gitti diyelim...Mesela Ersun Yanal geldi yerine...

Ersun Yanal hangi forvetle gol atacak ? Pandev ? Umut ? Buraq :( ?

Bu takımın tek sorunu teknik direktör değil.Saçma bir kadro yapısı var...Gelecek adamın temizlik yapması şart.

Yazın Yasin'e verilen para + Türklere verilen zam yerine mesela Adrian Ramos'u alsaydık 7-8 milyon euroya bugün bu durumda olmazdık bence...

Kazik oyunculara çok para harcadik, tamamen katiliyorum.

Amrabat, Salih Dursun, Hajrovic gibiler yerine Remy Gomis veya Adrian Ramos ve defans için Alex alsaydik 4/4 kadromuz olurdu.

O kadar iyi ucuz oyuncu dolasirken biz TSL kaziklari tercih ettik.

Suç hem yönetim ile baskan, hem Terim ve Terimden gelen sonraki t.d. de.

Ama yine de Olcan, Bruma, Sneijder gibi oyuncularla o kadar kötü kadromuz yok.

bizi iyice random anadolu kulübü yapti Prandelli hoca

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt