taraftar tamda selçuk, burak,veysel gibi capsiz, yeteneksiz, beceriksiz,kişiliksiz, karaktersiz isimleri gündeme almıştı ki
bir anda ortaya prandellinin vizyonsuz kadro ve oyun görüşü çıktı ve kankileri rahatlattı.
Bu adam gitse bile kankiler kulübün içine etmeye devam edecek

klubun kurulus amacı turk olmayanları yenmek ıken daha onemlı macımız olan basaksehıre odaklanmamız gerektıgını soyledın ya daha da bısey demem artık sana

Prandelli yi gönderirsek, bu sene hic sampion olamayiz malesef, yine oyuncularin ciftligi olur, üstellik üc sene Sampionlar Ligine gidiyoruz, ücüne de 3 degisik TD ile, kimse bizi ciddiye alamaz böyle devam ettikce

Bu adam o kadar inatçi ki 2015 gelene kadar kanatsiz oynamaya devam eder büyük ihtimalle

Ya bu hala kovulmadi mi?

Unal aysal kendinden nefret ettirecek gider ayak bu gidisle :mad:

klubun kurulus amacı turk olmayanları yenmek ıken daha onemlı macımız olan basaksehıre odaklanmamız gerektıgını soyledın ya daha da bısey demem artık sana

sezon basi bunu herkes diyordu, oysa ben ve bi kaci diyorduk ki, 4 yildizi taksak nolur takmasak nolur ? ücüncü yü ilk taktik diye Uefa bize özel ödül mü verdi ? hayir ! ama bizim millet iste

Rica ediyorum uplamayin bu başlığı.

Kazik oyunculara çok para harcadik, tamamen katiliyorum.

Amrabat, Salih Dursun, Hajrovic gibiler yerine Remy Gomis veya Adrian Ramos ve defans için Alex alsaydik 4/4 kadromuz olurdu.

O kadar iyi ucuz oyuncu dolasirken biz TSL kaziklari tercih ettik.

Suç hem yönetim ile baskan, hem Terim ve Terimden gelen sonraki t.d. de.

Ama yine de Olcan, Bruma, Sneijder gibi oyuncularla o kadar kötü kadromuz yok.

bizi iyice random anadolu kulübü yapti Prandelli hoca
Kötü kadro bence.. Neden ? İsimlere bakarsanız eğer iyi gibi görünüyor mevkilerindeki oyuncular,lakin hiçbiri birbirini tamamlayıcı değil,hepsi aynı tip oyuncular.Pres özelliği zayıf,agresiflik nedir bilmeyen,ağır ve teknik yönden becerisi az olan bir kadromuz var.Top rakipteyken pres gücümüz az,rakipten top alamıyoruz,sert değiliz...Toplu olarak defans yapamıyoruz,ileri mevkilerdekiler geriye dönemiyorlar...Bu oyuncu yapılanmasıyla bu kadar maalesef...

Bunun üstüne, ne yaptığını kendi bile anlayamayan bir teknik direktörü de eklersek Avrupa'daki hezimetler çok normal...

Kötü kadro bence.. Neden ? İsimlere bakarsanız eğer iyi gibi görünüyor mevkilerindeki oyuncular,lakin hiçbiri birbirini tamamlayıcı değil,hepsi aynı tip oyuncular.Pres özelliği zayıf,agresiflik nedir bilmeyen,ağır ve teknik yönden becerisi az olan bir kadromuz var.Top rakipteyken pres gücümüz az,rakipten top alamıyoruz,sert değiliz...Toplu olarak defans yapamıyoruz,ileri mevkilerdekiler geriye dönemiyorlar...Bu oyuncu yapılanmasıyla bu kadar maalesef...

Bunun üstüne, ne yaptığını kendi bile anlayamayan bir teknik direktörü de eklersek Avrupa'daki hezimetler çok normal...

kadro da agir, yaşli oyuncular çok oldugunu katiliyorum, fakat Olcan, Bruma, Sneijder, Muslera, Melo gibilerle türkiye liginde şampiyon olabilecek ve avrupa da arsenal ve bvb'e karşi en azindan gol atabilecek oyunculara sahip oldugumuzu düşünüyorum.

Melo-Selçuk bu takimi çok temposuz yapiyor artik, sirf 11/12de bu 2 isimle şampiyon olduk diye sürekli bu 2 oyuncuyu sürekli oynatmak mantiksiz geliyor. Melo'ya lafim yok, daha hala bizim için önemli oyuncu fakat o da agir olmaya başliyor, tutamadigi oyunculari agir faulle durdurmaya çalişiyor (bu sezon yine fazla sari kart topladi, Arsenale karşi kirmizi karti hak etti bile). Selçuk gelirse Burak kankasi gibi facia. Selçuk Sahin bile ondan daha etkili oynuyor, o kadar düştü bana göre.

Takimda genç, modern futbola laik oyuncular lazim.

Ama ayni zamanda CL de ne yaptigini bilen oyuncular.

Son düzenleme:
kadro da agir, yaşli oyuncular çok oldugunu katiliyorum, fakat Olcan, Bruma, Sneijder, Muslera, Melo gibilerle türkiye liginde şampiyon olabilecek ve avrupa da arsenal ve bvb'e karşi en azindan gol atabilecek oyunculara sahip oldugumuzu düşünüyorum.

Melo-Selçuk bu takimi çok temposuz yapiyor artik, sirf 11/12de bu 2 isimle şampiyon olduk diye sürekli bu 2 oyuncuyu sürekli oynatmak mantiksiz geliyor. Melo'ya lafim yok, daha hala bizim için önemli oyuncu fakat o da agir olmaya başliyor, tutamadigi oyunculari agir faulle durdurmaya çalişiyor (bu sezon yine fazla sari kart topladi, Arsenale karşi kirmizi karti hak etti bile). Selçuk gelirse Burak kankasi gibi facia. Selçuk Sahin bile daha çok etkili olabilir, o kadar düştü bana göre.

Bizim önde oynayan oyuncularımız rakibi kovalamıyor,bütünleşik bir takım değiliz. Şöyle anlatayım : Biz Burak'a topu atıyoruz(genelde yaptığımız),Burak haliyle topu tutamıyor,rakip kontraya kalkarken Burak,Sneijder,Olcan,Bruma veya diğer ofansif oyuncularımız rakibi kovalamıyor veya kovalayamıyor,topu kapamıyorlar,defansif becerileri az...Böyle olunca Selçuk ve Melo rakibi karşılıyor..Eh onların da halleri belli,eskisi gibi değiller...5-6 kişiyi orta sahada 2 futbolcuyla karşılamış oluyoruz böylece...

Kadro yapılanmamız kötü..Biz sert,dişe diş mücadele edebilen,agresif,zor bir takım değiliz. BvB kadar güçlü olmasına gerek yok, bu şekildeki her takım bize zor anlar yaşatır. Bütünleşik oynamayı öğrenmek zorundayız ki yapımız buna uygun değil. Burak yerine topu yere indirebilen, güçlü bir santfor ile sol ve sağ açıkların rakibi kovalayacak tarzda oyunculardan kurulu olması gerek takımın. Sneijder serbest olsa da olur işte o zaman...

Son düzenleme:

Üstellik her üc bölgede de (defans, orta saha ve forvet te ) cok agir kopma var, en az bir kisi cöküse yol aciyor, defansta Semih hic pozisyonlanma bilmiyor, hep ya erken giriyor yada gec kaliyor, hava topu desen zaten kocaman bir sifir ( o yüzden de Mancini sag bek oynatti) Alex Telles tek basina bisey yapamiyor, defans yönü zayiff. Tarik ancak Türkiye liginde biseyler yapar.

Orta sahada Selcuk, korkak, yumusak, ve bos alan aratacak kapasite degil, neye yarar bilmiyorum, ne oyuncu eksiltebiliyor, nede markaj yapabiliyor, neye yarar anlamiyorum.

Melo Selcuk un yüzünden yer acmak istiyor, top kaybolunca büyük bir bos alan olusuyor, ikisi de dönene kadar, top kaleye kadar gitmis oluyor.

Wesley önde kime oynayack belli degil, son maclarda Burak a bile inatla topu vermiyor, cünkü biliyor car cur edecegini. Diyorum ya 36 yasindaki Drogba bile iki oyuncu üstüne cekip bos alan yaratiyordu, Burak topla, topsuz napacagini bilmiyor, o yüzden her mac hep iki kisi eksik oynuyoruz, bunu cidden diyorum, bu iki kisi oynamasa bile, daha fazla fayda olur bize, cünkü top onlara gidince direkt kaybedmis oluyoruz o toplari.

Emre Çolak
Furkan Özçal
Bruma

Gibileri pres yapmayi ögretirsen, takim için çok saglam olabilirler, ama pres futbol oynamasini bilmeyen hoca, hocamiz oldugu için bu oyunculari da harcayacak.

Prandelli gençlere dogru dürüst sans bile vermek istemiyor. bknz: Telles Lig, Bruma, Emre Çolak.

Hep aynı şeyleri uygulayıp tekrarlıyor arayışa girmiyor son derece ruhsuz taktiksel olarak zayıf hiçbir olumlu yanı yok

Son mesajlarda göremeyince dedim heralde kovduk kimse buna bişey yazmıyor. Bi an sevinmiştim ne güzel :(

Geri
Üst Alt