Kötü kadro bence.. Neden ? İsimlere bakarsanız eğer iyi gibi görünüyor mevkilerindeki oyuncular,lakin hiçbiri birbirini tamamlayıcı değil,hepsi aynı tip oyuncular.Pres özelliği zayıf,agresiflik nedir bilmeyen,ağır ve teknik yönden becerisi az olan bir kadromuz var.Top rakipteyken pres gücümüz az,rakipten top alamıyoruz,sert değiliz...Toplu olarak defans yapamıyoruz,ileri mevkilerdekiler geriye dönemiyorlar...Bu oyuncu yapılanmasıyla bu kadar maalesef...
Bunun üstüne, ne yaptığını kendi bile anlayamayan bir teknik direktörü de eklersek Avrupa'daki hezimetler çok normal...
Üstellik her üc bölgede de (defans, orta saha ve forvet te ) cok agir kopma var, en az bir kisi cöküse yol aciyor, defansta Semih hic pozisyonlanma bilmiyor, hep ya erken giriyor yada gec kaliyor, hava topu desen zaten kocaman bir sifir ( o yüzden de Mancini sag bek oynatti) Alex Telles tek basina bisey yapamiyor, defans yönü zayiff. Tarik ancak Türkiye liginde biseyler yapar.
Orta sahada Selcuk, korkak, yumusak, ve bos alan aratacak kapasite degil, neye yarar bilmiyorum, ne oyuncu eksiltebiliyor, nede markaj yapabiliyor, neye yarar anlamiyorum.
Melo Selcuk un yüzünden yer acmak istiyor, top kaybolunca büyük bir bos alan olusuyor, ikisi de dönene kadar, top kaleye kadar gitmis oluyor.
Wesley önde kime oynayack belli degil, son maclarda Burak a bile inatla topu vermiyor, cünkü biliyor car cur edecegini. Diyorum ya 36 yasindaki Drogba bile iki oyuncu üstüne cekip bos alan yaratiyordu, Burak topla, topsuz napacagini bilmiyor, o yüzden her mac hep iki kisi eksik oynuyoruz, bunu cidden diyorum, bu iki kisi oynamasa bile, daha fazla fayda olur bize, cünkü top onlara gidince direkt kaybedmis oluyoruz o toplari.