10525627_787238028001561_6103783947215533681_n.jpg

Adam resmen mutsuz şu resimde. Yönetim sırf sessiz sakin, akil adam, kimi getirsek laf etmez diye getirdi galiba bu adamı.

Harcanırsa çok üzülürüm.

Çok kurnaz bi adam Süper kupa macından 4 gün önce İzmire götürecekmiş takımı Manisadaki hava sıcaklıklarına alışılması için

la şu adamı üzmeyin lan,9 gün sonra doğum günü kurban olduğumun.aslan burcu aslan hocamız.:DDbu sene aslan burçlarının senesi,jüpiter desteği var ama şu takımın eksiklerini tamamla da zorlanmasın adam ey yönetim!!!!

10525627_787238028001561_6103783947215533681_n.jpg

Adam resmen mutsuz şu resimde. Yönetim sırf sessiz sakin, akil adam, kimi getirsek laf etmez diye getirdi galiba bu adamı.

Harcanırsa çok üzülürüm.

ne alaka olm hürriyet milliyet gibi durduk yere icat çıkarma

yok görüldüğü üzre etkileniyolar inanıyorlar hemen

Cesare'ye taraftar olarak daha çok sahip çıkmalıyız. Adam, en zor dönemlerden birinde şartları kabul ederek geldi. Kendini beğenmişlik taslamadığı gibi ego tatmini peşinde koşmaktan ziyade takım ruhunu tekrardan inşa etmenin peşinde olduğunun emarelerini her fırsatta veriyor. Galatasaray macerasını, zamanında sayın başkanın yaptığı gibi bir meydan okuma olarak kabul ettiği için bu anlamda elini taşın altına sokmaktan kaçmadı. İyi niyet ve özveriyle çalıştığı ortada olduğundan bize düşen kendisini sonuna kadar desteklemektir.

Cesare'ye taraftar olarak daha çok sahip çıkmalıyız. Adam, en zor dönemlerden birinde şartları kabul ederek geldi. Kendini beğenmişlik taslamadığı gibi ego tatmini peşinde koşmaktan ziyade takım ruhunu tekrardan inşa etmenin peşinde olduğunun emarelerini her fırsatta veriyor. Galatasaray macerasını, zamanında sayın başkanın yaptığı gibi bir meydan okuma olarak kabul ettiği için bu anlamda elini taşın altına sokmaktan kaçmadı. İyi niyet ve özveriyle çalıştığı ortada olduğundan bize düşen kendisini sonuna kadar desteklemektir.

İki maç üst üste puan kaybı gelsin prandelli istifa demeye başlıyacak insanlar var olduğu için zor olucak bunu gerçekleşmesi

İki maç üst üste puan kaybı gelsin prandelli istifa demeye başlıyacak insanlar var olduğu için zor olucak bunu gerçekleşmesi

Puan kaybından ziyade takımın oynadığı futbol daha belirleyici olacaktır diye düşünüyorum. İnsanların bir süre sonra Mancini gitsin demeye başlamasının sebebi, alınan istikrarsız skorlarmış gibi görünse de aslında oynanan futbolun gelecek için hiç ümit vermemesiydi.

Prandelli Prandelli Cesare Prandelli, Şampiyon Yap Bizi Cesare Prandelli !

bu adam başarısız olursa emin olun bunun birinci sebebi hoca değildir: Yönetim + TFF 'dir

Bugün fiko bile ne kadar mantıklı transferler yaptı gördük!

Hacı Osman keza o da öyle

Aziz anasını sattı fenerin :D

BJK ve TS her zaman acemidir. Fener en zor, en kötü dönemlerinde bile 2. bitirebiliyor şampiyonluktan kopmuyorlar holigan taraftarları sayesinde içeride kazanmayı biliyorlar. Zaten dışarda da çoğu yatıyor..

Bizim şuan bir tane nokta transfere ihtiyacımız var ya golcü kanat ya da direk golcü

Eğer defansı atak yapmaya çalıştığımız sırada bile ileri çıkartmayıp ceza yayı etrafına kurmaya devam ederse biz şampiyonluğu yine unutalım bu sene.

Neden daha dişli takımlarla hazırlık maçı yaptırmadığı bugün ortaya çıkmıştır. ATM buraya ter atmaya geldiğinden o maçın bir ölçü olacağını düşünmüyorum. Süper Kupa'da karşılaşacağımız rakibimizin çalkantılı bir dönemde olması bir avantaj gibi görünse de bizim de durumumuz hiç iç açıcı değil. Yakın dönemde duvara çarpacağımız bir maç muhakkak olacaktır.

Neden daha dişli takımlarla hazırlık maçı yaptırmadığı bugün ortaya çıkmıştır. ATM buraya ter atmaya geldiğinden o maçın bir ölçü olacağını düşünmüyorum. Süper Kupa'da karşılaşacağımız rakibimizin çalkantılı bir dönemde olması bir avantaj gibi görünse de bizim de durumumuz hiç iç açıcı değil. Yakın dönemde duvara çarpacağımız bir maç muhakkak olacaktır.

Atletico bizle oynarken ter atma oluyor da biz dandik takimlarla oynarken ter atma neden olmuyor . Chelsea de Werder Bremen'den fark yedi ki onlar da kendilerine gore cok daha zayif rakiplerle oynadilar genelde . Ben cok acayip bir taraftar kitlesine sahip oldugumuzu dusunuyorum ve muhtemelen dunyada esi benzeri yok bu Turk insaninin Turk taraftarinin . Hazirlik macinlarindan sonra bu kadar takima ofkelenen oyuncu isliklayan taraftar olmaz muhtemelen finalde Fener'e 2 tane sallasak bu sefer bu soylemler yuzde 95 oraninda tam terse donecek ve bir anda mukemmel takim havasi yaratilacak .

Royal White Star'a karşı takımın ne yapmasını bekliyorsunuz? Sahada basmadık yer bırakmasınlar mı? Adamlar zaten 2. lig takımı. Bazı şeyleri çok yanlış düşünüyorsunuz bence beyler. Motivasyon çok önemlidir futbolda. Bunun da en büyük kaynağı rakibinizdir, hedeflerinizdir. Süper Kupa'da ben çok farklı bir Galatasaray göreceğimize inanıyorum.

Onur Niğdeli'ye katılmıyorum . Werder Bremen ile White Star arasında dağlar kadar fark var . Adını ilk defa 2 gün önce duyduğumuz bir takımı zar zor yeniyoruz . Bütün maçlar A sınıf takımlarla olmasın tamam onu ben de istemiyorum ama 5-6 maç mı yapıyorsun ? O zaman 1-2 tanesini A takımla yaparsın . Ölçümüzü white star takımıyla mı belirleyeceğiz ?

Bir de Atletico geçen sene A sınıfı bir takımdı bu sene B sınıfına düştüler . Daha 3-4 önemli oyuncusu da oynamıyordu ayrıca .

Geri
Üst Alt