Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.672
- 21.694
- 3.553

Adam resmen mutsuz şu resimde. Yönetim sırf sessiz sakin, akil adam, kimi getirsek laf etmez diye getirdi galiba bu adamı.
Harcanırsa çok üzülürüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Adam resmen mutsuz şu resimde. Yönetim sırf sessiz sakin, akil adam, kimi getirsek laf etmez diye getirdi galiba bu adamı.
Harcanırsa çok üzülürüm.
cesaremi kantare
Cesare'ye taraftar olarak daha çok sahip çıkmalıyız. Adam, en zor dönemlerden birinde şartları kabul ederek geldi. Kendini beğenmişlik taslamadığı gibi ego tatmini peşinde koşmaktan ziyade takım ruhunu tekrardan inşa etmenin peşinde olduğunun emarelerini her fırsatta veriyor. Galatasaray macerasını, zamanında sayın başkanın yaptığı gibi bir meydan okuma olarak kabul ettiği için bu anlamda elini taşın altına sokmaktan kaçmadı. İyi niyet ve özveriyle çalıştığı ortada olduğundan bize düşen kendisini sonuna kadar desteklemektir.
İki maç üst üste puan kaybı gelsin prandelli istifa demeye başlıyacak insanlar var olduğu için zor olucak bunu gerçekleşmesi
Neden daha dişli takımlarla hazırlık maçı yaptırmadığı bugün ortaya çıkmıştır. ATM buraya ter atmaya geldiğinden o maçın bir ölçü olacağını düşünmüyorum. Süper Kupa'da karşılaşacağımız rakibimizin çalkantılı bir dönemde olması bir avantaj gibi görünse de bizim de durumumuz hiç iç açıcı değil. Yakın dönemde duvara çarpacağımız bir maç muhakkak olacaktır.