Dortmund maçına çıkacak, BJK'nin rekoru egale edip geçeceğiz.

Tahmini kadrosu :
Muslera
Veysel Chedjou Semih Sabri
Xhemaili Yekta Selçuk
Umut Burak Yasin​

Galatasaray son 4 sezonda ligin 8. haftasında Cesare Prandelli ile en yüksek puanı (16) topladı.
Son 3 sezon: 15 / 14 / 13

Tribundergi

Zirvede bırak işte hazır lideriz şuan hem kariyerinde de dersin Galatasaray'ı zirveye taşıdım diye.Bi git artık lütfen.

Adam 4 yiyor ama çalışıyor da

Lig dursun hacilar ligten kopmayalim. Ligten kopmadan şu heriften kurtulmanin bir yolunu bulmaliyiz :s

Bu adama ne dersen az olur.

Inatçi herifin teki, Mancini gibi kendisini Italyan Liginde zannedip saçmasapan kararlarla takimin içine ediyor ve gençlerimizin özgüveni bitirdikten sonra (bknz: Bruma, Tarik, Telles), simdik sira takimin en iyi yabanci oyuncularda (bknz: Melo, Sneijder, yakinda Muslera).

haftaya karabükü yen bir daha sana ağzımı açmayacamlan o kadar eminim ki kesin puan kaybın var o maçta.

Ben artik adam gibi hucum futbolu izlemek istiyorum, bu herifin sacmaliklariyla olmaz bu is. Kasimpasa'nin 11'ine bak heriflerin ofanscilari bizimkilerinden daha teknik. Saka gibi. Tamamen sansa bala aldik bu maci hic kimse aldanmasin.
Ulan sahada sadece 3 yabanci vardi, bu Bruma neetti sana be adam?

Bu adamdaki şans Terim'de olsa 6 yediğimiz Real maçında o 6 golü biz atabilirdik. FB'ye 2-1 kaybettiğimiz Süper Final maçı 5-0 biterdi.

Sıkıntı yok Dortmund ve Karabük maçlarında sıfır çekeriz, ondan sonra da bir zahmet yollasınlar.

Gördüğüm en şanslı Galatasaray teknik direktörü...

Sivas maçı >>>>> Sivas'ın normalde 4-5 gol atacakken hepsini karşı karşıya kaçırması...

Arsenal maçı >>>> Arsenal kargaların rekorunu kıracakken kırmızı kart...

Fenerbahçe >>>>>>> Sneijder...

Dortmund >>>>> Bir Roma tarifesi uygulayabilecekken Dortmund'un bize gol atmak istememesi...

Kasımpaşa >>>> Saçma sapan bir galibiyet daha...Nereye kadar gideceğiz bakalım...

Dortmund maçı zaten ölçü değil. Karabük maçını yenerse zaten kesin kalır , diğer sonuçlarda kaderi iç saha maçına kalır. Skor ile değerlendirilmesi çok kötü bir teknik direktörün. Ancak kendisine skor dışında artı kazandırabilecek hiçbir savunulacak şey yok.

Gene kendine pay çıkarmış tahmin ettiğim gibi,bunun yaptığı taktiksel değişiklikler sayesinde kazanmışız maçı.

1140394_Galatasaray_SK.jpg

ilk başlarda gercektende umutluydum dedim prandelli tam bize göre diye meğerse cok fena yanilmişim

Prandelli tek basına takımı düzeltemez. Oyuncularında istekli olması gerekiyor. Adam ilk baslarda kanatlı sistem oynatmadı ama artık neden kesiyordun diye cok elestirdigimiz Olcan'ın ne kadar hantal oldugunu görüyoruz. Bruma fizik olarak kötü durumdaki ilk 18'e dahi almıyor, kanata alternatif icin Yasin'e sarıldı, oda bizim topcumuz degil.. Prandelli cözümler arıyor ama elinde yeterli oyuncu grubu olmadıgını düsünüyorum.

Su kadroyu hangi hocaya verirsen ver, ortaya taraftarı tatmin edecek bir futbol cıkartması zor. Dolayısıyla yeni hoca gelecek ve takım ucusa gececek hayallerine dalmayın.

Geri
Üst Alt