Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu herife maç sonunda soru sorabilecek bir tane kafası çalışan gazeteci yok ki ülkede. Ulan ben gazeteci olsam maçtan sonra bunu ne hallere sokardim, insan içine çıkamazdi bir daha. Şu sabri konusu bile yeterli.
Kötü antrenörsun hadi neyse ama bugün abdurrahimin kucağına oturdun ya daha dibi yok bunun. Istifa et git ulkene niye kendini bu kadar alcaltiyorsun ki. Iste bazı insanların değer yargıları farklı oluyor.
Antrenör bile değilsin bunu 2-3 maçtaki kadro tercihlerinde gösterdin bugün bu kadroyu sana kim çıkarttırdı bilmem ama kendin çıkarmışsan da başkası çıkarmışsan da nirvana'ya ulaştın defol sinyor!!!!
Mac ilerledikçe Galatasarayliligim tuttu ve atılan gollere sevindim. Lütfen bu taraftarların sinirleriyle daha fazla oynayıp insanları kendi takımlarının mağlubiyetini isteyecek duruma getirmeden adam gibi defolup git. Insanlari ne hale getirdin ya.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.