Şu herife maç sonunda soru sorabilecek bir tane kafası çalışan gazeteci yok ki ülkede. Ulan ben gazeteci olsam maçtan sonra bunu ne hallere sokardim, insan içine çıkamazdi bir daha. Şu sabri konusu bile yeterli.

Lan bu kadar kotu olup bu kadar sacmalamanin fiziksel olarak mumkun olmamasi lazim adam sinirlari zorluyor.

Taraftar maç sonu istifaya çağırmazsa onlara da yazıklar olsun. Geçen hafta kovmadınız bu beyinsizi al işte ligde yine mağlubiyet.

Kötü antrenörsun hadi neyse ama bugün abdurrahimin kucağına oturdun ya daha dibi yok bunun. Istifa et git ulkene niye kendini bu kadar alcaltiyorsun ki. Iste bazı insanların değer yargıları farklı oluyor.

Şaka ya valla şaka, bilerek bile bu kadar saçmalayamaz bu adam.

Tapatalk

Antrenör bile değilsin bunu 2-3 maçtaki kadro tercihlerinde gösterdin bugün bu kadroyu sana kim çıkarttırdı bilmem ama kendin çıkarmışsan da başkası çıkarmışsan da nirvana'ya ulaştın defol sinyor!!!!

Ulan yeni yönetimin ilk işi bunu kovmak olmalı dedik, kaldığı her hafta hedefler daha da uzaklaşır dedik ama

Moderatör tarafında düzenlendi:
FM'de milletin yaptigi kadar antrenörlügü gercek hayatta yapamiyor. Vasifsiz.

Türkiye liginde çalışmış (yerli yabancı ayrım yapmadan) en kötü teknik direktör.

Mac ilerledikçe Galatasarayliligim tuttu ve atılan gollere sevindim. Lütfen bu taraftarların sinirleriyle daha fazla oynayıp insanları kendi takımlarının mağlubiyetini isteyecek duruma getirmeden adam gibi defolup git. Insanlari ne hale getirdin ya.

Bugün ki galibiyette payın yok, git şu takımdan!

Dortmunt maçına bunla çıkarsak ayvayı yeriz.

Galibiyetten kendine pay çıkaracak bu karaktersiz ve yönetimin desteğiyle en az devre arasına kadar katlanacağız bu adama.

Bu maçlık da paçayı kurtardın sinyor.Dortmund maçından sonra görevine son verilmesi dileğiyle.

Geri
Üst Alt