- 4 Ağustos 2009
- 83.585
- 62.237
- 5.093
Ünal baskanim kadro dışı bıraktı maguruscu denen kıt beyinli de gelir gelmez geri aldı. Aynı kıt beyinli herif hamza denen illeti de başımıza musallat etti. Ayrıca büyük baskanin altini oydu. Abv alayının.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli'nin Allah belasını versin. O Prandelli'nin Allah belasını versin başka bir şey demiyorum.
![]()
Baktığımızda çok da kötü bir kadro değil aslındaley:
Vol 1İnanıyorum sana İmparator.
Mesajin unutulmadi ama sen unutuldun renktas.bu sene supercupi alacagiz eze eze fark bekliyorum
zuurt kupasini
ligi 82 puan ile champ
ve uefa kupasi ile kapatacagiz
sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz
ondan sonra tam gaz kupalara
prandelli tam bir efsane olacak bu kulüpte
öyle böyle degil
birlikte cok gulup agliyacagiz
adama resmen tapacagiz
millet bize gipta ile bakacak
bu mesajimi unutmayin![]()
Cl de sifir cekecektik buna 10 bin bile coktu.CL'yi kazanırsak 2 milyon USD daha vermek nasıl bir saçmalıktır ya? İnsan 10 milyon Euro veya Pound falan yazar..
As renktasim as.ya bu adama kötü laf diyeni asacak duruma geldim.
ya ben bu adamın eleştirilmesine bile dayanamıyom.eğer olurda eleştiren olursa ben o arkadaşımıza küfür etmek durumunda kalacağımdan moderatörden bu konudan beni yasaklamasını isteyecem![]()
Daha var birisi buna ask siiri yazmisti ulan bulamadim onuYasin tamam olm vurma daha :asd22:
Yalniz feci seyler varmis hahahah
Yalniz bizim Gsc profesorleri acayip tapmis adama.Daha adam futbolunu oynatmadan bizimkiler ouwww cok iyi hoca cumleleri baslamis.Ezbere yorumlarGeldiği dönemki yorumlar gayet normal.
Prandelli'ye güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz?
Biraz kariyerini takip eden herkes ümitliydi zaten bu adamdan, dağın başından değil dünyanın en iyi milli takımlarından birinden geldi.
Maç kasedi izlemeye bile üşenen yerli tayfa oynamadıysa isteyenlerin suçu mu?
Adamın sistemine uyacağına kendi sistemine uydurmaya kalkarsan tutmaz tabii.