Maaş dediğimiz rakamlar da aylık 30-40 bin TL'den aşağı değil hani.Ona da bakmışızdır haklısın. :D

Yillar sonra Sabri'ye de bakilacak ne yazik ki. Hep beraber tanik olacagiz buna.

Semih de öyle olur diye düsünüyorum. Karakter olarak Semih zaten 10 numara adam ama futbolculuk konusunda tam tersi.

Yillar sonra Sabri'ye de bakilacak ne yazik ki. Hep beraber tanik olacagiz buna.

Semih de öyle olur diye düsünüyorum. Karakter olarak Semih zaten 10 numara adam ama futbolculuk konusunda tam tersi.

Futbolculuklarında kazandığı parayı ne yapıyor ki bu adamlar?Adamlar o parayı stokluyor,bir de ayriyeten günlük ihtiyaçlarında harcayacakları aylık 20-30 bin TL'lik paralara göz dikiyorlar.Maç başı ücretlerinin de mantığı aynen bu ben sana söyleyeyim.O aldığı 3 milyon Euro'yu tutup yemesine içmesine arabasının benzinine vermek istemiyor adam,bütün mesele bu.

Futbolculuklarında kazandığı parayı ne yapıyor ki bu adamlar?Adamlar o parayı stokluyor,bir de ayriyeten günlük ihtiyaçlarında harcayacakları aylık 20-30 bin TL'lik paralara göz dikiyorlar.Maç başı ücretlerinin de mantığı aynen bu ben sana söyleyeyim.O aldığı 3 milyon Euro'yu tutup yemesine içmesine arabasının benzinine vermek istemiyor adam,bütün mesele bu.

Vallah olur mu olur, herseyi beklerim ben. Normal degil bu fahis macbasi ücretleri.

Sanki yillik ücretleri azmis gibi bir de binlerce macbasi ücreti veriyoruz. %15 mi ne vergi ödüyorlar zaten adamlar, hatta onlar mi ödüyor kulüp mü ödüyor vergiyi orasi bile muamma.

Bela okumayin yaw ne gerek var.

Yalnız bu adamin çalıştırdığı takım sezon sonu şampiyon oldu ve Hamza da ustune kondu. Saçma sapan hamleleri vardı ama yine de şampiyonlukta payi vardır.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valencia ile anlaşmak üzereymiş.

Fenere kupa vermeyi nasil basardin lan it?Hem de Arap Ismail'e

ROK milyonlarca yuregin sesi oldu bu adam hakkında

Ctsm_sOWgAAsHCx.jpg

masaja gitmistir bunu td olarak alacak kulup yok gezegende

bizden uzak durda sezar....

Geri
Üst Alt