Dzemaili çok iyi alternatif oldu bizim için Chedjou afrika kupasına gittiğinde Melo stoper Dzemaili-Selcuk göbek oynayacaktır bence

BwliKGLCAAAsmgr.jpg:large

adamı türkleştiriyoruz git gide :D

Bu adamı acayip sevdim Mancini gibi ukala tavırları yok bazı hocalar gibi Türk futbolunu kucumsemiyor ve bizlere saygı duyuyor çokta beyefendi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih terim'Den daha babacan kesinlikle bunu bari göndermese selçuk burak tayfası

Özellikle ligde dar kadroyla 2013-2014 sezonunda cok büyük sorunlar yasamistik.

Türk Telekom Arena'da kurdugumuz müthis baskiya Türkiye'de dayanacak takim yok.

Mancini'li sezonda bile hemen hemen her maci kazandik 1-2 istisna disinda.

Simdi bol alternatifli genis bir kadromuz var. Deplasman maclarina cok farkli kadrolarla cikabiliriz.

Gecen yila göre daha direncli, kalabalik orta sahali kadrolar bekliyorum. Gol yemezsek her türlü atariz zihniyeti ön planda.

Kenardan gelecek olasi Olcan, Bruma, Pandev, Dzemaili gibi isimler bize taze kan olarak acayip katki saglayacak.

Cok büyük baski yesek bile 60'dan sonra nefesleri tükeniyor Türk takimlarinin. Bruma, Olcan gibi kontra atak futboluna uygun isimlerle Bursa macinda oldugu gibi akilli bir futbolla nice 3 puanlar aliriz insallah.

Prandelli Baskan eksersiz yapiyor tamamda, Yilmaz Baskan ne yapiyor cikaramadim.

maç kaybederse adama etmeyeceğiniz küfür kalmayacak :hehe:

Maalesef durum böyle... Kolay zannediyorlar teknik adamin istedigi oyunu sahaya yansitmasini. Kendime söz vermistim Mancini döneminde, devre arasina kadar kendisini elestirmiyecem diye. Prandelli´nin de buradan itibaren 15. haftaya kadar kredisi var en az benim icin. Buraya kadar istedigi hatayi yapabilir, maglubiyeti alabilir serbest. Prandelli´ye güveniyorum, cünkü oynatmak istedigi futbol, bizim futbol kültürümüz ile uyusuyor. Mancini´de umudum yoktu...

bu adam güzel bi adam

korkuyorum yarın bi gün sizinde futbol ortamınızında taaa icine edeyim deyip gidecek diye

Maalesef durum böyle... Kolay zannediyorlar teknik adamin istedigi oyunu sahaya yansitmasini. Kendime söz vermistim Mancini döneminde, devre arasina kadar kendisini elestirmiyecem diye. Prandelli´nin de buradan itibaren 15. haftaya kadar kredisi var en az benim icin. Buraya kadar istedigi hatayi yapabilir, maglubiyeti alabilir serbest. Prandelli´ye güveniyorum, cünkü oynatmak istedigi futbol, bizim futbol kültürümüz ile uyusuyor. Mancini´de umudum yoktu...

malesef

hocam selçuğu kes,birhanı koy yav.furkanda olur.çolakta olur.ama ciddiyetsiz yektayla olmaz.:gulumse: seni üzeni bizde üzeriz:hijacker:

Geri
Üst Alt