Tek korkum bu satılmış köpeklerin zamanında luceye yaptıkları gibi bu adamı da kaçırmaları. Bu adam bu 3. sınıf ülkesine çok ama çok fazla bir adam. Bu ülkede futbol sahada oynanmıyor aziz gibi tüpcü gibi şerefsizlerle saha dışında mücade etmek gerekiyor.

Herkese ve her şeye karşın takımı şampiyon yapacak bu adam inşallah...

yol yakinken acilen kovulmali
mancini bile bu kadar sacmalamiyordu
italyan görmek istemiyoruz artik

Kimse prandelliye sovmesin beyler. Ayiptir Galatasarayliliga da aykiridir. Sovulecek 2 isim var. Terimden takimi sabote emri almis gibi oynayan Selcuk ve Burak

HTC One cihazımdan gönderildi

Daha hazırlık maclarinda dedim bu adamla olmaz diye. Adamın zihniyetini gördüm çünkü. Millet atleticoyla 0-0 kaldık diye sevinirken benim içim kan ağlıyordu. kendi sahasında bitik eskişehire karşı yan pas geri pas şov yapan takımı izlerken de sevinin. Bu sene de gitti ho.

Galatasaray'ın bi tane maçını seyretmemiş adamı t.d getirirsen olcağı bu,getiremediler Alman ekolünden bi adam.

Oynattığın futbola, çıkardığın 11'e ve yaptığın oyuncu değişikliklerine tüküreyim. Bu takım hazırlık döneminde bol bol yattı anlaşılan. Ruh sıfır, kondisyon sıfır.

Çok leş oyuncu değişiklikleri yaptı.Ayrıca neden bu kadar çok orta saha oyuncusu ile oynuyoruz? :hmmm:

Selçuk ile oynamalar , rezil 4-3-1-2 ler , saçma sapan oyuncu değişiklikleri...

Mancini 1 kere oynatmış derhal vazgeçmişti bu saçmalıktan...Prandelli ile işimiz var anlaşılan...Acaba Selçuk'ta ne görüyor , eğer yedek bırakmaya korkuyorsa bir şey diyemem tabi...
Yazık çok yazık...Koskoca Galatasaray 2 kankanın ağalık yaptığı çiftliğe dönmüş...

bu adamla olmayacağı baştan belliydi ondan küfür etmeyin herife, suç bunda değil getirende :) şl de ki rezilliği görün siz :hehe:

devre arası bunu kovarlar ya da gider luce veya başkası gelir :)

3'lü orta saha oynamayi biraktigimiz zaman maclari kazanmaya baslariz!

Geri
Üst Alt