güzel adamsın bu isi yapacaksın dedik ama sende bos cıktın be sezar

böyle gidersen kovulman yakındır

Ciddi ciddi takımın oynayarak daha iyi olacağını ve 4-3-1-2 ile oynayabileceğimizi düşünüyorsa yırtsın atsın teknik direktörlük lisansını...

Merakla bekliyorum Balkes maçını , acaba korkak hoca yine Selçuk-Burak lı 4-3-1-2 ile mi çıkacak ?

Iyi insan, sempatik falan filan, ama dünkü macin sorumlusu tamamen Prandelli´dir.

Formsuz oyuncularda israr edip, onlari taraftarin önüne atan da kendisidir, cünkü böyle olacagi belliydi.

Anderlecht 7 mac oynamis, sen hala onlari cözememissen, diyecek birseyim de yok.

10 dakika kanatli sisteme döndük, golü de attik zaten. Bekleri rezaletti. Kullanamadik resmen.

Taraftar kadromuzu cözmüs, ideal 11 belirleyebiliyor da, Prandelli belirleyemiyor. Üstelik CL gibi kontenjan acisindan rahat bir organizasyonda.

Balkes maçına çıkacağı taktiğe bakacağım eğer 4-3-1-2 ve 2 kankayı da görürsem bu sene bir daha maç izlemem...

Hızlı futbol oynamalıyız diyip hem fiziken hem düşünce olarak hızlı ve çevik adamları kulübede tutan, bunun yanında en hantal ve kazmaları sahaya süren teknik adam. Temel fıkrası gibi yeminle.

Iyi insan, sempatik falan filan, ama dünkü macin sorumlusu tamamen Prandelli´dir.

Formsuz oyuncularda israr edip, onlari taraftarin önüne atan da kendisidir, cünkü böyle olacagi belliydi.

Anderlecht 7 mac oynamis, sen hala onlari cözememissen, diyecek birseyim de yok.

10 dakika kanatli sisteme döndük, golü de attik zaten. Bekleri rezaletti. Kullanamadik resmen.

Taraftar kadromuzu cözmüs, ideal 11 belirleyebiliyor da, Prandelli belirleyemiyor. Üstelik CL gibi kontenjan acisindan rahat bir organizasyonda.
bekleri cok iyi oynadi

balıkesir maçına bu 11 ile başlamalı

muslera

tarık semih chedjou hakan

melo furkan

olcan sneijder bruma

umut

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

bekleri cok iyi oynadi

Sen kanatsiz oynarsan, öyle gözükür tabi. Bruma rahat rahat gecmedi mi onlari? Chedjou bile show yapti yahu.

Valla taraftarin görüsüne kurban olurum. Alayindan iyi biliyoruz Galatasaray´i biz (futbol demeyelim).

Dün Tarik, Bruma, Olcan oynasaydi, bu maci kesinlikle kazanirdik. Adim gibi eminim.

Sen kanatsiz oynarsan, öyle gözükür tabi. Bruma rahat rahat gecmedi mi onlari? Chedjou bile show yapti yahu.

Valla taraftarin görüsüne kurban olurum. Alayindan iyi biliyoruz Galatasaray´i biz (futbol demeyelim).

Dün Tarik, Bruma, Olcan oynasaydi, bu maci kesinlikle kazanirdik. Adim gibi eminim.
bruma'nin rahat calim atmadigi adammi var onlarin bekleri cok iyidi hem hucumda hem savunmada bu konuda yanlis konusuyorsun,

son dedigine katiliyorum tarik sag bek, bruma ve olcan ilk 11de olsaydi cok farkli olabilirdi bu mac.

ama taraftarin hic artislik ve elestiriye yapmayada hakki yok sen stadi bos birak sonrada macta 10 dkk gecmeden kendi topcularini isliklamaya basla ve iyi futbol bekle...=Turkish football...

kendinden bir şeyler katmalı takıma.çıkardıgı 11 i herkes çıkartır..bitik futbolcuları artık kadroya alma.furkanı umutu vs vs elinde bir sürü futbolcu var.takıma 1-2 futbolcu kazandır.

biz anlamsız isler yapan bir takımız

takımda kanat olmaz kanatlı oynamaya calısırız,en olmadık adamları kanatta oynatırız

milyon tane kanat alırız o zaman da kanatsız bir oyun oynamaya calısırız

inanılır gibi degil

oynat olcan bruma gibi hızlı adamları

selcuk yetmezmis gibi cemali de takımı yavaslatıyor

bu adamlar icin olcan ve bruma kesilmez sezar

Bruma,Olcan ve Tarık bu sistemde her zaman oynamalı hocam.

biz anlamsız isler yapan bir takımız

takımda kanat olmaz kanatlı oynamaya calısırız,en olmadık adamları kanatta oynatırız

milyon tane kanat alırız o zaman da kanatsız bir oyun oynamaya calısırız

inanılır gibi degil

oynat olcan bruma gibi hızlı adamları

selcuk yetmezmis gibi cemali de takımı yavaslatıyor

bu adamlar icin olcan ve bruma kesilmez sezar

sana katiliyorum , dun ortada bogulup kaldik zaten kanatlara yaymak lazim oyunu Bruma Olcan bide Umut olmali bunlar kosan oyuncular

bu sezon kac kanat transferı yaptık? son 2 oyuncuyu kanatsız oynamak ıcın almıs resmen...tamamen rastgele transfer yaptıgımız gostergesı

Kankalari kesmek icin yürek lazim, bu hocada yok. SelcukBurak cetesi hemen harekete gecerdi yoksa

Olcan ve Bruma gibi kanatların varken oynatmıyorsan, Veysel gibi hantal bir bek varken Tarık gibi dinamik bir beki oynatmıyorsan kusura bakma ama en ağır eleştiriyi hakediyorsun. Selçuk ve Burak olayına değinmek bile istemiyorum.

Geri
Üst Alt